Stardust: Τα ζώδια του επταημέρου από 10.9 έως 17.9.22 – Άλλοι θα φλερτάρουν στο γραφείο, άλλοι θα έχουν εντάσεις, άλλοι θα βγάλουν εξτραδάκια και άλλοι θα έχουν αναποδιές

Από τον Ανδρέα Αντωνίου

Κριός – 21 Μαρτίου-20 Απριλίου

Η εβδομάδα ξεκινάει σήμερα με μια κάπως νωχελική διάθεση, που όμως γρήγορα βελτιώνεται και έτσι μπαίνετε από την Δευτέρα και μετά- για τα καλά- στους δικούς σας νευρώδεις ρυθμούς. Αγαπάτε τη δουλειά σας και το δείχνετε καθημερινά στον εργασιακό σας χώρο, όπου συνεργάζεστε με δυναμισμό, εν τούτοις αρμονικά με τους συναδέλφους και τους ανωτέρους σας. Μέχρι και κάποιο ευχάριστο φλερτάκι στο γραφείο μπορεί να επιφυλάσσει ο Σεπτέμβρης ανάμεσα σε ένα έτσι κι’ αλλιώς φορτωμένο πρόγραμμα δουλειάς. Εσείς όμως δεν πτοείστε. Διάθεση και ενθουσιασμός περισσεύει όλον αυτόν τον μήνα.

Ταύρος – 21 Απριλίου-20 Μαΐου

Θέστε τους δικούς σας στόχους, ενεργοποιηθείτε κατάλληλα- κυρίως δε ψυχολογικά- και από τις 14 και μετά, θα αρχίσετε να αντιλαμβάνεστε τα οφέλη που θα έχετε. Είπαμε, το οικονομικό παραμένει ένα θέμα για εσάς και χρειάζεται συνεχής και απαρασάλευτη προσοχή, ώστε να μπορέσετε να το αντιμετωπίσετε με επιτυχία. Όσοι Ταύροι ασχολούνται με την επικοινωνία, διαφήμιση, δημοσιογραφία και άλλα σχετικά επαγγέλματα, θα έχουν ευκαιρίες μέσα στον μήνα που ‘τρέχει’ να αναδείξουν τα ταλέντα τους και να αδράξουν ευκαιρίες που πιθανότατα θα τους προσφέρουν επιπλέον εισοδήματα.

Δίδυμοι – 21 Μαΐου-21 Ιουνίου

Διανύετε μια παρατεταμένη φάση ενασχόλησης με ό,τι σας ενδιαφέρει και βέβαια σας απασχολεί σε επίπεδο οικογενειακής γαλήνης και γενικότερης τακτοποίησης της ζωής σας. Αναλώστε λοιπόν την ενέργειά σας εκεί προς το παρόν και ετοιμαστείτε για πιο ανάλαφρες καταστάσεις από τις 24 και ακόμη περισσότερο από τις 30 και μετά, που όλα γίνονται πιο ομαλά. Χαμένοι στις σκέψεις σας στην αρχή της εβδομάδας, έρχεστε στα ΄ίσα΄σας, εκεί γύρω στις 16, οπότε η Σελήνη σας δίνει την απαραίτητη έξτρα φλόγα για να μπορέσετε να…λάμψετε.

Καρκίνος – 22 Ιουνίου-22 Ιουλίου

Γλυκομίλητους και, εξ αυτού του λόγου, αρκετά δημοφιλείς σας βρίσκει το διάστημα αυτό φίλοι Καρκίνοι, παρά το ότι ενδόμυχα εξακολουθείτε να άγχεστε κατά διαστήματα με απαισιόδοξες σκέψεις χωρίς να έχουν αυτές λογικό υπόβαθρο. Δεν θα ήταν καθόλου άσχημο να χρησιμοποιήσετε την περίοδο αυτή για μια ψυχωφέλιμη όσο και διεισδυτική ενδοσκόπηση, για να μιλήσετε με πιο ώριμους, έμπιστους και πεπειραμένους ανθρώπους και με την βοήθειά τους να αναμορφώσετε τα μακρόπνοα πλάνα σας σε ένα πλαίσιο που σας ταιριάζει πια, περισσότερο. 

Λέων – 23 Ιουλίου-23 Αυγούστου

Εδώ και κάποιες ημέρες έχετε επικεντρωθεί στα μέσα που σας εξασφαλίζουν τον βιοπορισμό σας, ο οποίος φυσικά πρέπει να έχει ένα…Λεόντειο επίπεδο, αν καταλαβαίνετε τι εννοώ. Συνεχίζετε λοιπόν στο ίδιο μοτίβο τουλάχιστον μέχρι τις 23 του μήνα, με σοβαρότητα πάντως και πολλή δουλειά. Μην πτοείστε καθόλου από τις καθυστερήσεις και τις αναποδιές και το αποτέλεσμα θα είναι τελικά αυτό που θέλετε. Ιδιαίτερα ευνοϊκό για τους σκοπούς σας το άνοιγμα αυτής της εβδομάδας και ιδιαίτερα η Κυριακή και η Δευτέρα.

Παρθένος – 24 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου

Βρισκόμαστε ήδη στα αστρολογικώς εννοούμενα ‘χωρικά σας ύδατα’ και μέχρι τις 23/9, ο Ήλιος φωτίζει τις δράσεις σας, η δε Αφροδίτη φροντίζει, κατά το το δυνατόν, να είναι αυτές γλυκές και ήπιες σε επιδράσεις. Να τα σκέφτεστε αυτά και να παρηγορείστε όταν σας παίρνει από κάτω ο φόρτος της δουλειάς και οι τυχόν εντάσεις που αναπόφευκτα δημιουργούνται σε χώρους εργασίας, περισσότερο όμως από παρεξηγήσεις, παρά από οτιδήποτε άλλο. Αν το νευρικό σας σύστημα δείχνει σημεία κόπωσης, ευκαιρία είναι να το ξεκουράσετε με ένα ωραίο χόμπι που θα ξεκινήσετε, με καλή διατροφή, καλές παρέες και ανάλαφρες σκέψεις.

Ζυγός – 23 Σεπτεμβρίου-21 Οκτωβρίου

Προετοιμαστείτε καλοί μου Ζυγοί. Από τον άλλο μήνα ο φυσικός κυβερνήτης σας, η μαλακή Αφροδίτη έρχεται να συναντήσει τον Ήλιο στο ζώδιό σας και αυτό, όπως όλοι και όλες καταλαβαίνετε, μόνο ως καλό γεγονός νοείται. Το τελευταίο διάστημα, η αλήθεια είναι πως αναλογιστήκατε πολύ και ψαχτήκατε αρκετά, εσωτερικά. Ο,τι αναλογιστήκατε λοιπόν πάει και τελείωσε, χαλαρώστε τώρα λιγάκι και φροντίστε να ενδώσετε σε χαλαρωτικές κοινωνικές επαφές, καλές συνεργασίες και σε  δημιουργικό οίστρο χωρίς τον φόβο της αποτυχίας και τα άλλα εμπόδια που τεχνηέντως τοποθετεί μπροστά σας ο ευαίσθητος ψυχισμός σας. 

Σκορπιός – 22 Οκτωβρίου-21 Νοεμβρίου

Θα θελήσετε να δείτε τους φίλους σας αυτήν την εβδομάδα και να περάσετε περισσότερο χρόνο μαζί τους, συζητώντας ίσως για θέματα που είτε σας συνδέουν ιδιαίτερα, είτε- και αυτό είναι το ουσιώδες- περιστασιακά δημιουργούν κάποια σοβαρά κωλύματα στη σχέση σας. Δώστε την δέουσα προσοχή , αφουγκραστείτε σωστά την κατάσταση και με αμοιβαία κατανόηση, όλα θα ξεκαθαρίσουν σύντομα και με τον καλύτερο τρόπο. Δεν είναι ώρα για εντάσεις, γιατί πολύ απλά ελλοχεύει ο κίνδυνος να τρωθεί ανεπανόρθωτα μια όντως πολύτιμη σχέση.

Τοξότης – 22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου

Εσείς αγαπητοί Τοξότες εξακολουθείτε να έχετε την ενεργειακή συμπαράσταση του μεγάλου ευεργέτη Δία από το 5ο σας σπίτι, αυτό της δημιουργικότητας, της χαράς και της ανάσας ΄ζωής΄που λαμβάνει κάθε άνθρωπος από τα παιδιά του. Εκμεταλλευτείτε το αυτό και μη στενοχωριέστε ακόμη και εάν υπάρχουν μικρά ή μεγαλύτερα εμπόδια στην ανοιχτή επικοινωνία με τα βλαστάρια σας. Ό,τι αφορά την δουλειά σας, βαδίζει καλώς και αυτό το κλίμα θα κρατήσει όλο τον Σεπτέμβρη. Αυτό δεν σημαίνει ότι μετά θα υπάρξει πρόβλημα. Αντιθέτως, έρχεται η σειρά των φίλων σας που πρόκειται να στηρίξουν ακόμη ουσιαστικότερα τις προσπάθειές σας.

Αιγόκερως – 22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου

Είναι μια περίοδος κατά την οποία ευνοείται η φιλομάθεια, η ευρυμάθεια και οι κάθε είδους σπουδές, ιδιαίτερα μάλιστα εάν αφορούν ανώτατα πανεπιστημιακά ιδρύματα. Το τελευταίο χρονικό διάστημα, πιθανώς έχετε μπεί στην οπωσδήποτε λεπτών ισορροπιών διαδικασία να επανεξετάσετε την πορεία που έχει πάρει η ζωή σας, αυτή δε η θεμιτή διάθεση ενδέχεται να ενταθεί καθώς προχωράει ο Σεπτέμβριος και καταφτάνει ο Οκτώβριος. Ίσως πράγματι κάποια πράγματα χρειάζονται ρεγουλάρισμα, ακόμη δε μια καινούργια εργασία να σας προσφέρει φρέσκο κίνητρο, πάντως ό,τι και εάν σκέπτεστε, εξετάστε το πρώτα σοβαρά και μετά, γατί όχι;..τολμήστε το χωρίς δεύτερες σκέψεις!

Υδροχόος – 20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου

Υποδέχεστε την καινούργια εβδομάδα με ανεβασμένο ηθικό και ικανό ψυχικό σφρίγος. Περί τα τέλη του μήνα, ίσως χρειαστεί να ταξιδέψετε στο εξωτερικό για θέματα που αφορούν την οικογένειά σας, αυτό δε θα το μάθετε εκεί κοντά στις 23/9 του Σεπτέμβρη. Προσοχή χρειάζεται σε όσους/ες τυχόν διατηρούν μυστικές ερωτικές σχέσεις, για να μην υπάρξουν εκρηκτικά παρατράγουδα και άλλες οικογενειακές ’τραγωδίες’. Κατά τα άλλα, θα πορευτείτε όπως συμβαίνει τους τελευταίους μήνες, αργά και σταθερά χωρίς ιδιαίτερες εξάρσεις αλλά με διάθεση να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας σε βάθος και να αλλάξετε οτιδήποτε ολοκλήρωσε τον κύκλο του στη ζωή σας.

Ιχθείς – 19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου

Η νέα εβδομάδα εγκαινιάζεται με την σελήνη να σουλατσάρει στο ζώδιό σας, την ζωηρή φαντασία σας και την υπερευαίσθητη ψυχή σας, από κοινού, σε εντυπωσιακή εγρήγορση. Η Αφροδίτη απέναντί σας εγγυάται δημοφιλία και αρμονικές επαφές με όποιον εσείς αποφασίζετε να προσεγγίσετε, ο δε Ηλιος που την συντροφεύει στον ουρανό μέχρι τις 24 αυτού του μήνα, προσυπογράφει θετικά την ατμόσφαιρα που δημιουργείται με εσάς και, όλους τους…άλλους. Έχουμε ξαναπεί  ότι έχετε κάλλιστα την δυνατότητα τούτη την ώρα να φροντίσετε με επιτυχία τα οικονομικά σας και να τακτοποιήσετε ιδανικά πιθανές εκκρεμότητες με δημόσιους οργανισμούς. Θα είναι κρίμα εάν δεν το κάνετε.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα