Stardust: Τα ζώδια του επταημέρου 27.8.22 – 3.9.22 – Άλλοι ασχολούνται με θέματα καθημερινά, άλλοι δουλεύουν υπερωρίες και άλλοι είναι σε mood έρωτα και φλερτ

Από τον Ανδρέα Αντωνίου

Κριός21 Μαρτίου-20 Απριλίου

Ήδη από τις 24 του μήνα που τελειώνει και ενώ το καλοκαίρι αφήνει σιγά-σιγά τη θέση του στα παλ χρώματα του φθινοπώρου, τείνετε να εστιάζετε περισσότερο την προσοχή σας σε θέματα απλής καθημερινότητας, ξέρετε αυτά τα τετριμμένα και εν τέλει απαραίτητα, που καθορίζουν τη ζωή μας. Σκέπτεστε τρόπους, Κριάρια και Κριαρίνες, να κεφαλαιοποιήσετε την αδιαμφισβήτητη αισιοδοξία και την ενεργητικότητά σας και να αυξήσετε συνάμα τα εισοδήματά σας, δίνοντας τον καλύτερό σας εαυτό στο χώρο της εργασίας σας.

Ταύρος21 Απριλίου-20 Μαΐου

Εσείς οι Ταύροι συνεχίζετε τις προσπάθειες να τα βρείτε με τον εαυτό σας, τις σκέψεις, τις επιθυμίες, τις τυχόν ανασφάλειες και τα μύχια θέλω σας και, μάλλον τα κουτσοκαταφέρνετε, για τα δικά σας δεδομένα. Κατά βάση θέλετε να περνάτε καλά και να συνεχίσετε την ανεμελιά του καλοκαιριού και έτσι αυτή την εβδομάδα, θα θελήσετε να παρατείνετε την ευωχία και τη γενικότερη ανεμελιά και ραστώνη των ημερών αυτών. Προφανώς το έχετε ανάγκη και πολύ ορθώς θα πράξετε, μιας και σύντομα θα κληθείτε να ξαναμπείτε δυναμικά στο καθημερινό  ‘κουρμπέτι’ και να δουλέψετε ξανά υπερωρίες.

Δίδυμοι 21 Μαΐου-21 Ιουνίου

Ευχάριστες επαφές, επικοινωνίες με φίλους και γιατί όχι προγραμματισμός μερικών έξτρα ημερών διακοπών μέσα στην γλυκιά αύρα του μήνα του Σεπτέμβρη, φαίνονται να είναι τα θέματα που ΄σιγοψήνει’ για την αφεντιά σας η πρώτη εβδομάδα του φθινοπώρου. Άλλωστε εδώ και λίγες ημέρες έχετε κυριολεκτικά τον… ακάθιστο και πολύ δύσκολα θα μπείτε αδιαμαρτύρητα, ήρεμα και ωραία στο καβούκι σας για να ξεκινήσει η ‘ρουτίνα’ της νέας σεζόν. Αντιθέτως, εσείς είστε αυτή την ώρα σε mood έρωτα και φλερτ, τίποτα δε δεν αποκλείεται σε αυτόν τον τομέα.

Καρκίνος 22 Ιουνίου-22 Ιουλίου

Τα οικονομικά σας Καρκινάκια μου- περιέργως- πάνε αρκετά καλά και αυτό παρά τα αυξημένα έξοδα των διακοπών. Οι συνήθεις ‘κλειστές ‘σας έχουν παραμείνει φαίνεται, για περαιτέρω… παραθερισμό και αυτό είναι καλό, με αποτέλεσμα να εμφανίζεστε έως και ιδιαίτερα κοινωνικοί, κινητικοί και ευπροσήγοροι. Θα έλεγε κανείς μάλιστα πως είστε έτοιμοι να βάζετε το καπελάκι σας στραβά και να ακολουθείτε συχνά-πυκνά την παρέα σας για διασκέδαση, ή ακόμη και σε μικρές ταξιδιωτικές διαφυγές όσο ο ήπιος καιρός το επιτρέπει. Είστε γενικά στα high σας και αυτό δεν περνάει απαρατήρητο από τους γύρω σας, με αποτέλεσμα να έχετε…ζήτηση.

Λέων23 Ιουλίου-23 Αυγούστου

Με την Αφροδίτη, τη θεά της αγάπης και της καλοπέρασης να περιδιαβαίνει ακόμη το ζώδιό σας, η ατμόσφαιρα της εβδομάδας που έρχεται, φαντάζει καλή και θετική και σας δίνει τη δυνατότητα να παρατείνετε τις ‘διακοπές’ σας και τις κάθε είδους ευχάριστες ασχολίες. Αρχίζουν φυσικά σιγά-σιγά να σας απασχολούν ζητήματα της… τσέπης σας, όμως σε γενικές γραμμές δεν έχετε κανένα λόγο να άγχεστε, μιας και οι ουρανοί επί του παρόντος τουλάχιστον εξακολουθούν να εξαπολύουν ούριους αστρολογικούς ανέμους για λογαριασμό σας. Επομένως, επωφεληθείτε.

Παρθένος24 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου

Διανύετε τον γενέθλιο μήνα σας παιδιά του Ερμή, κάτι που σηματοδοτεί την έναρξη της καινούργιας προσωπικής αστρολογικής σας χρονιάς και την επιστροφή του Ηλίου στην θέση που κατείχε κατά την γέννησή σας. Είναι η στιγμή να ανασκουμπωθείτε, να κάνετε ετήσιο απολογισμό της χρονιάς που δύει τούτη την περίοδο και να επικεντρωθείτε σε ό,τι θέλετε να έχετε πετύχει μέχρι του χρόνου τέτοια εποχή. Αφουγκραστείτε τα εσώψυχα θέλω σας και ορίστε την αρχή αυτού του φθινοπώρου ως την καλή ευκαιρία για να τολμήσετε αλλαγές στον τρόπο που βγάζετε λεφτά, ή σε ό,τι πιθανώς σπουδάζετε και, δεν σας καλύπτει άλλο πια.

Ζυγός23 Σεπτεμβρίου-21 Οκτωβρίου

Όλο αυτόν το μήνα θα έχετε συνοδοιπόρο μέσα στο δικό σας ζώδιο τον πλανήτη Ερμή και αυτό προβλέπεται να διευρύνει τους πνευματικούς σας ορίζοντες και τη φιλομάθειά σας, Οτιδήποτε ακαδημαϊκό σαφώς ευνοείται και μπορεί να σας οδηγήσει σε σημαντικές επιτυχίες, όμως η χρονική στιγμή είναι επίσης ευνοϊκή για να αναζητήσετε, ανάμεσα σε ήδη υφιστάμενες γνωριμίες σας, το έτερό σας ήμισυ. Ήμισυ, που ‘παίζει΄ να είναι και κατά πολύ νεότερο σε ηλικία. Ξεχάστε λοιπόν για λίγο τη σοβαρότητα που τελευταίως σκιάζει κάπως τον τομέα των αισθηματικών σας και ρίξτε το λιγάκι έξω, καλό θα σας κάνει!

Σκορπιός 22 Οκτωβρίου-21 Νοεμβρίου

Με δεδομένη την αφοσίωση, την παροιμιώδη αντοχή του ζωδίου σας και το πείσμα που σας χαρακτηρίζει όταν πραγματικά επιθυμείτε κάτι, η στιγμή αυτή φαντάζει κατάλληλη για να βάλετε σε χρήση τις όντως ιδιαίτερες δυνάμεις σας. Φυσικά, όλα αυτά προς υλοποίηση των ονείρων σας. Δυσκολίες θα υπάρξουν, αλλά θα προκύψουν επίσης υπολογίσιμες βοήθειες από καταξιωμένους ανθρώπους που με την μακρά πείρα και τις συμβουλές τους θα σας σπρώξουν μπροστά και θα σας ξελασπώσουν. Ετοιμαστείτε κατάλληλα λοιπόν για να σας βρει ο επερχόμενος μήνας των γενεθλίων σας πανέτοιμους για σημαντικές αλλαγές και γενικότερες βελτιώσεις στη ζωή σας.

Τοξότης22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου

Ο τομέας της κοινωνικότητάς σας και του τρόπου που προβάλλετε τον εαυτό σας στον έξω κόσμο, είναι εκείνος που ενεργοποιείται περισσότερο τούτη την εβδομάδα. Θα επιδιώξετε λοιπόν επαφές, γνωριμίες και συνεργασίες, αλλά και μια μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων. Κάποιοι και κάποιες από εσάς δε, ίσως να προβείτε σε αντικειμενικά ριζοσπαστικές αλλαγές στην καθημερινότητά σας που μόνο ανιαρή δεν προβλέπεται. Αν έχετε κάποια σχέδια κατά νου αγαπητοί μου Τοξότες, μην τα κοινοποιείτε σε πολλούς, κρατήστε τα μέσα σας και δουλέψτε τα με σύστημα και σοβαρότητα και έτσι θα έχετε μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχούς έκβασης.

Αιγόκερως 22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου

Δεν θα σας λείψει η ευκαιρία φίλοι Αιγόκεροι τις επόμενες ημέρες, να ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα που σας απασχολούν ήδη από καιρό. Θα μπορέσετε με αυτόν τον τρόπο να διευθετήσετε με τον πιο συμφέροντα τρόπο τυχόν εκκρεμότητες με τρίτους, διάφορους κρατικούς οργανισμούς ή με το ευρύτερο Δημόσιο. Χρησιμοποιήστε έξυπνα την ευρηματικότητά σας και την εργατικότητά σας, ακόμη δε και την πολύτιμη βοήθεια από οικογενειακούς φίλους και αυτό είναι που θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες επιτυχίας. Μια κάποια οικονομική στενότητα σας κρατάει ακόμη, αλλά να θυμάστε πως τα πάντα λύνονται με αισιοδοξία, πολλή δουλειά, επιμονή και υπομονή.

Υδροχόος 20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου

Με τη χρόνια επιρροή του σοβαρού και απαιτητικού πλανήτη Κρόνου να σας βαραίνει λιγάκι την ψυχοσύνθεση, χρειάζεστε την παρουσία άλλων ανθρώπων στη ζωή σας και καλό είναι να το επιδιώξετε αυτό. Η περίοδος, φίλοι Υδροχόοι, μπορεί να απαιτήσει περισσότερη ενασχόληση από την πλευρά σας και, τη διατήρηση λεπτών ισορροπιών μέσα στον κλειστό οικογενειακό σας χώρο. Κάνετε ορθολογική χρήση των οικονομικών σας για να είστε προετοιμασμένοι/ες για τυχόν μικροαναποδιές, τακτοποιήστε γενικά τις εκκρεμότητές σας και αναζητήστε βοήθεια ή συμβουλή από τα  αδέλφια σας. Δεν θα σας την αρνηθούν.

Ιχθείς19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου

Η προσοχή σας αγαπημένα μου Ψαράκια είναι τώρα στραμμένη στο ταίρι σας αυτή την περίοδο και κρίνετε πως είναι η ώρα να ανοίξετε αμοιβαία τις καρδιές σας και να συζητήσετε με διεισδυτική ματιά και παράλληλα θετική διάθεση, τα θέματα που σας απασχολούν. Και δεν έχετε άδικο! Από την άλλη, δεν θα πρέπει να σας προβληματίζει ιδιαίτερα η τρέχουσα οικονομική σας κατάσταση και επάρκεια, γιατί ο τομέας αυτός φαίνεται να δέχεται αρκετά καλές επιρροές. Αν για κάποια αιτία τα έχετε ‘τσουγκρίσει’, τελευταίως, με αγαπημένα κοντινά σας πρόσωπα, δώστε τόπο στην οργή και η κατάσταση πρόκειται να αμβλυνθεί σύντομα.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα