Stardust: Οι προβλέψεις για τα ζώδια φέρνουν αισιοδοξία και ανακατατάξεις στα ερωτικά και οικονομικά

Stardust 28/10-4/11/2023

Στο ξεκίνημα του επόμενου μήνα προκύπτει μια αντίθεση του Ηλίου με τον Δία. Αυτή η αντίθεση θα έχει αποτέλεσμα τη διάχυτη αίσθηση αισιοδοξίας που θα ζεστάνει τις καρδιές των ζωδίων. Από την άλλη, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού εκεί ψηλά, δημιουργεί χώρο για ξαφνικές και ευχάριστες ερωτικές επαφές. Και γιατί όχι πιθανές ανακατατάξεις -με θετικό πρόσημο- στα πολύπαθα οικονομικά μας.

Κριός

Κοινωνική δραστηριότητα και πολλές καινούργιες γνωριμίες αναμένονται. Παράλληλα το κλίμα στον εργασιακό χώρο παραμένει έντονο και απαιτητικό από κάθε άποψη. Στις 31 Οκτωβρίου, η καρδιά και η τσέπη σας θα έχουν όφελος λόγω της ευνοικής σχέσης του πλανήτη του έρωτα, Αφροδίτη, με τον εκκεντρικό Ουρανό.

Ασχοληθείτε με την εξεύρεση νέων εισοδηματικών πηγών. Σε κάθε περίπτωση πάντως να είστε προσεκτικοί με τη διαχείριση των χρημάτων σας και να τηρείτε ένα καλά καταστρωμένο πρόγραμμα. Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, σας καλεί στο τέλος του επταημέρου να αφήσετε τις ακαμψίες σας και να γίνετε ανάλαφροι και ευέλικτοι. 

Ταύρος

Το τέλος του μήνα που ΄τρέχει’, σας βρίσκει αγαπητοί Ταύροι σε μια ανεβασμένη ψυχολογική κατάσταση, με αισθητά ισχυρότερη αυτοπεποίθηση και γενικά ευχάριστη διάθεση. Στις 31/10, ο κυβερνήτης σας η Αφροδίτη που βρίσκεται στον ‘χαρούμενο’ 5ο σας οίκο, τριγωνίζει τον Ουρανό και αυτό σας φέρνει ξαφνικούς έρωτες συνάμα δε σας σπρώχνει σε νέες κοινωνικές γνωριμίες, ταξίδια και πιθανώς επωφελείς συμφωνίες. Η αντίθεση του Δια με τον Ήλιο που γίνεται στις 3 Νοεμβρίου είναι για εσάς πολύ θετική για τα αισθηματικά σας, τη συζυγική σας σχέση, αλλά και για το γενικότερο κλίμα που θα επικρατήσει στις κάθε είδους σχέσεις σας, περιλαμβανομένων των επαγγελματικών σας. Προσοχή στις τυχόν παρεξηγήσεις στις 4/11, με την παραπλανητική αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα.

Δίδυμοι

Αλλαγή στην καριέρα σας ενδέχεται να επιφυλάσσει το αμέσως επόμενο διάστημα φίλοι Δίδυμοι. Μετά από μια κοπιώδη και μακρά επαγγελματική περίοδο σχετικής ανομβρίας, ίσως να έφτασε επιτέλους η στιγμή να γυρίσετε σελίδα στη ζωή σας, να δουλεύετε εφεξής χωρίς πολύ άγχος και αγωνίες, τελικά δε να μη ζημιωθείτε καθόλου-αντιθέτως μάλιστα- να βελτιώσετε τα έσοδά σας. Αντιμετωπίστε με όσο γίνεται πιο καθαρό μυαλό τα πιθανά διλήμματα που θα σας δημιουργηθούν εκεί γύρω στις 4 του Νοεμβρίου και θα αφορούν κατά μείζονα λόγο τις αισθηματικές σας σχέσεις, ώστε να έχετε και σε αυτόν τον λεπτό τομέα τις επιθυμητές, αίσιες εξελίξεις.

Καρκίνος

Ο πληθωρικός ευεργέτης Δίας, αγαπητοί Καρκίνοι, στέκεται στο πλευρό σας αυτό το διάστημα και σας βοηθάει καταλυτικά στις επιλογές σας. Ταξίδια, διασκέδαση και πιθανώς μια καινούργια εργασία στον ορίζοντα, θα σας τονώσουν και θα σας εμψυχώσουν. Από κοντά βρίσκεται και η τάση σας να σηκωθείτε επιτέλους από τον… καναπέ, να φροντίσετε το σώμα σας με το κατάλληλο πρόγραμμα γυμναστικής και να ανανεώσετε την εξωτερική σας εμφάνιση. Άλλωστε το κοινό μήνυμα τόσο του Ουρανού, όσο και της Αφροδίτης αυτής της περιόδου, που διάκεινται ευνοϊκά προς τον αστερισμό σας, είναι ότι οι αισθηματικές ευκαιρίες και επιλογές μπροστά σας θα είναι πολλές και αξιόλογες.

Λέων

Πρόκειται να ασχοληθείτε αρκετά με την οικογένειά σας φίλοι Λέοντες, μιας και πολλά πράγματα γίνονται σε αυτόν τον χώρο όπου υπάρχει μια ένταση και μια κινητικότητα, για τις οποίες θα πρέπει να βρείτε λύσεις και, βαλβίδες εκτόνωσης. Την ίδια ώρα οι επιχειρηματικές σας φιλοδοξίες βρίσκονται σε καλό σημείο και οι προοπτικές στον επαγγελματικό τομέα, φαντάζουν αρκετά θετικές. Η Αφροδίτη μάλιστα στον 2ο οίκο σας στις 31/10, κάνει ένα τρίγωνο με τον πλανήτη του ξαφνικού και του απρόοπτου Ουρανό και μπορεί να σας φέρει κυριολεκτικά ουρανοκατέβατα κέρδη! Μην παρασυρθείτε σε σκληρά λόγια με ανθρώπους που αγαπάτε γύρω στις 4/11 και κυρίως, επειδή θα νιώθετε high ερωτικά, μην προβείτε σε αισθηματικά ολισθήματα υπό την επιρροή του πλανευτή πλανήτη Ποσειδώνα που όλα τα εξιδανικεύει και τα μπερδεύει.

Παρθένος

Θα έχετε ένα θετικό επταήμερο, αφού η τύχη σας σιγοντάρει σε όλες σας τις δραστηριότητες. Ιδιαίτερα μάλιστα στα επαγγελματικά σας που θα γνωρίσουν εύνοια και ενδέχεται να σας οδηγήσουν σε μια αύξηση του εισοδήματός σας. Αν έχετε σκεφτεί να δοκιμάσετε την τύχη σας σε τυχερά παιχνίδια… διαπράξτε το τώρα άφοβα, με μέτρο φυσικά, επειδή είναι ευνοϊκή η παρούσα συγκυρία. Στις 4 Νοεμβρίου οι αντιθέσεις Ουρανού-Ερμή και Ποσειδώνα-Αφροδίτης, θα σας ωθήσουν να σκεφτείτε διπλά πριν συγκρουστείτε με το ταίρι σας. Άλλωστε όλη η τελευταία περίοδος είναι διδακτική σε ό,τι μπορεί να αφορά εσάς και τους άλλους, αυτά που τους δίνετε και αυτά που προσδοκάτε να πάρετε από εκείνους, έτσι ώστε τελικά να μην διασαλεύονται οι υγιείς ισορροπίες και να προκαλούνται εντάσεις.

Ζυγός

Έχετε την εύνοια του πλανήτη και κυβερνήτη σας που είναι η μειλίχια Αφροδίτη. Ο πλανήτης σας δέχεται ένα γενναιόδωρο τρίγωνο από τον ανατρεπτικό και καινοτόμο Ουρανό στις 31/10. Αποτέλεσμα; Θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από τα τετριμμένα. Ό,τι σας έχει κουράσει, το έχετε βαρεθεί και απλώς σας καταπιέζει. Στην εργασία σας είναι η κατάλληλη περίοδος για να θέσετε νέους μεγαλεπήβολους στόχους και στην συνέχεια, να τους πετύχετε. Όπως και οι Παρθένοι έχετε και εσείς αρκετή τύχη με το μέρος σας και δεν είναι κακή ιδέα να ρισκάρετε με συνετά πονταρίσματα σε τυχερά παιχνίδια, οι δε αδέσμευτοι του ζωδίου σας να ανταποκριθείτε με θάρρος σε ξαφνικές αισθηματικές προκλήσεις. 

Σκορπιός

Η ενεργητική πλανητική ‘τριανδρία΄του Ηλίου, του Ερμή και του Άρη, που βρίσκονται στα χωρικά σας ύδατα, σας δίνουν την πρωτοκαθεδρία και σας αποδίδουν πρωταγωνιστικό ρόλο τις επόμενες μέρες αγαπητοί Σκορπιοί. Ερωτικοί, παράλληλα δε σφόδρα παραγωγικοί στη δουλειά σας, εκμεταλλεύεστε το επερχόμενο στις 31/10 τρίγωνο Ουρανού και Αφροδίτης και μπορείτε να φέρετε με τον δικό σας τρόπο, ό,τι σας ενδιαφέρει κυριολεκτικά στα μέτρα σας.  Άλλωστε έχετε δίπλα σας τη δεξαμενή ενέργειας που λέγεται Άρης ως βοηθό σας και δεν θα σας λείψει η τόλμη και η αποφασιστικότητα κατά την πιθανή σύναψη νέων συνεργασιών εκεί γύρω στις 3-4/11. Προχωρήστε, αφού όμως μελετήσετε ενδελεχώς κάθε πτυχή των καινούργιων συμφωνιών σας.

Τοξότης

Στις 31/10 φίλοι Τοξότες, με το τρίγωνο του Ουρανού προς την Αφροδίτη, σας δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείτε με τον εσωτερικό σας κόσμο, να γιατρέψετε παλιές πληγές και γενικά να προβείτε σε αναθεωρήσεις και σε ένα καλό ‘φρεσκάρισμα’ σε αυτά που βιώσατε όλο το τελευταίο διάστημα. Ο Δίας που τυχαίνει να είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, πραγματοποιεί μια αντίθεση με τον Ήλιο στις 3 του επόμενου μήνα και σας δίνει χαρές και ικανοποίηση. Σταθερά ανεξάρτητοι άνθρωποι από χαρακτήρα, είναι αρκετά πιθανό να έρθετε σε λόγια με το ταίρι σας γύρω στις 4/11 και να νιώσετε κόπωση και την ανάγκη περαιτέρω ανεξαρτητοποίησης από δεσμούς και υποχρεώσεις. Πιο λογικό εν τούτοις ακούγεται αυτή την περίοδο, να επιδιώξετε την χρυσή τομή και έναν πιθανό συμβιβασμό μέσα στα πλαίσια του εφικτού.

Αιγόκερως

Θα θελήσετε το επόμενο επταήμερο να γίνετε περισσότερο κοινωνικοί φίλοι Αιγόκεροι, αυτό δε οφείλεται στη θετική Αφροδίτη που σας ευνοεί σφαιρικά και σας βοηθάει να μπείτε στον Νοέμβριο με ανεβασμένη τη διάθεση και με αρκετή αισιοδοξία. Ο τομέας των συνεργασιών σας φαίνεται να μπαίνει σε νέο, καλύτερο ΄φεγγάρι΄ και έτσι νιώθετε πιο έτοιμοι από ποτέ να βάλετε λίγο ‘νερό στο κρασί’ σας και να επιδιώξετε- κατά το δυνατόν- την αναγκαία αρμονία και την συγκατάβαση. Αποφύγετε επομένως τυχόν παρορμητικές αποφάσεις εκεί γύρω στις 4/11 και φροντίστε να εκμεταλλευτείτε δεόντως το αμέσως επόμενο διάστημα που υπόσχεται άρση των εμποδίων και καλές ευκαιρίες σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας, συμπεριλαμβανομένου και του πάντοτε ‘ευαίσθητου’ αισθηματικού.

Υδροχόος

Εσείς φίλοι Υδροχόοι, μπαίνετε στον επόμενο μήνα τον Νοέμβριο, με αρκετές πιθανότητες να αποκομίσετε οφέλη από τον τομέα της επαγγελματικής σας κατάρτισης και ειδικότητας και αυτό σας κάνει αρκετά χαρούμενους. Μην ξεχνάτε πως στις 31/10 ο κυβερνήτης σας Ουρανός δέχεται τις ΄θωπείες’ της Αφροδίτης από τρίγωνο και αυτή η όψη βελτιώνει πολύ τις σχέσεις σας με τους άλλους, τη δημιουργικότητα, αλλά και την αποτελεσματικότητά σας, κυρίως σε ό,τι αφορά την οικογένεια και την εργασία σας. Νιώθετε ασφαλείς και πραγματικά έτοιμοι για μεγάλες επιτυχίες εκεί γύρω στις 4 του επόμενου μήνα, φροντίστε μόνο να μην παρασυρθείτε σε διενέξεις και εντάσεις εξ αιτίας του εριστικού Άρη που σας επηρεάζει από το επιδραστικό ζώδιο του Σκορπιού.

Ιχθείς

Είναι μια εβδομάδα μέσα στην οποία θα επιδιώξετε περισσότερες κοινωνικές γνωριμίες, όπως επίσης και ταξίδια αναψυχής, κατά τη διάρκεια των οποίων ενδέχεται να συναντήσετε ακόμη και τον… έρωτα. Ο Άρης τώρα από το φιλικό σας ζώδιο του Σκορπιού σας παρέχει ενέργεια και αντοχή, σας προτρέπει δε να βελτιώσετε ακόμη περισσότερο τη φυσική σας κατάσταση που έτσι κι αλλιώς βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα, με ένα πρόγραμμα διατροφής ή και στοχευμένης εκγύμνασης. Όλα αυτά θα σας βοηθήσουν ψυχολογικά και θα επιφέρουν θετικές αλλαγές στην εμφάνισή σας, πράγμα πολύτιμο στο ‘παιχνίδι’ της αγάπης. Στις 4/11, οι αντιθέσεις Ερμή-Ουρανού και Ποσειδώνα-Αφροδίτης, σας ωθούν σε κάθε είδους υπερβολές, τις οποίες πάντως καλόν είναι να αποφύγετε.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα