Stardust: O πλανήτης Ερμής στέλνει εύγλωττα και ηχηρά μηνύματα σε όλα τα ζώδια

Stardust 30/9-7/10/2023

Μια εβδομάδα κινητική και επικοινωνιακή, όπου πρωταγωνιστεί ο καθ΄ ύλην αρμόδιος πλανήτης Ερμής που εισέρχεται στις 5 Οκτωβρίου στον Ζυγό, το ζώδιο της αρμονίας και της ισορροπίας, με εύγλωττα και ηχηρά μηνύματα προς άπαντας…

Κριός

Ένα επταήμερο που σας χαρίζει επικοινωνιακή δεινότητα και καινούργιες καταστάσεις σε επαγγελματικό και ερωτικό επίπεδο ανοίγεται μπροστά σας. Ιδιαίτερα από τις 5 Οκτωβρίου και έπειτα, με τη διέλευση του Ερμή από το απέναντί σας ζώδιο του Ζυγού η δυνατότητά σας να διαπραγματευτείτε πράγματα που σας αφορούν άμεσα, ανεβαίνει δραστικά και θα σας προσφερθούν ευκαιρίες για τακτοποίηση πολλών υποθέσεων που ενδιαφέρουν εσάς και το περιβάλλον σας. Από τον φιλικό σας 5ο οίκο, η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Λέοντα σας ανανεώνει αισθηματικά, πιθανώς δε να φέρει στον δρόμο σας μια νέα γνωριμία, ή εναλλακτικά να σταθεροποιήσει ευμενώς την ήδη υπάρχουσα σχέση σας.

Ταύρος

Βελτιωμένη οικογενειακή ατμόσφαιρα προβλέπεται για εσάς, με τη συνεχιζόμενη παρουσία της ‘καλής’ Αφροδίτης στον Λέοντα και αυτό σας δίνει την ευκαιρία να εκτονώσετε τη δημιουργικότητά σας στη δουλειά σας, όπου θα φανεί εμφατικά ο ζήλος και η δημιουργικότητά σας. Εκεί γύρω στις 3 του επόμενου μήνα μάλιστα, είναι πιθανό να λάβετε θετικά επαγγελματικά νέα που θα αναπτερώσουν το ηθικό σας και θα σας κάνουν να πιστέψετε αληθινά στα όνειρά σας. Είναι παρόλα αυτά σημαντικό να αποφύγετε εντάσεις, ανταγωνισμούς και περιττές διενέξεις στον τομέα της εργασίας σας.

Δίδυμοι

Για εσάς φίλοι Δίδυμοι, η αντίθεση του κυβερνήτη σας Ερμή με τον κατά τεκμήριο πλανήτη της πλάνης Ποσειδώνα που συμβαίνει στις 2 Οκτωβρίου, καλεί σε προσοχή και εγρήγορση σε ό,τι αφορά επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα. Το τρίγωνο εν τούτοις του Πλούτωνα -πάλι με τον κυβερνήτη σας στις 3/10- σας παρέχει την ευκαιρία να ψάξετε για κάτι καινούργιο σε δουλειά, αν είναι κάτι που επιθυμείτε, και να το διαπραγματευτείτε έξυπνα και παραγωγικά με τους αρμόδιους ανθρώπους. Στα αισθηματικά σας πνέει ένας ευχάριστος άνεμος ‘ανανέωσης’ που ξεκινάει από την προσωπική σας διάθεση, αλλά και από τον αυξημένο μαγνητισμό που εκπέμπετε ιδιαίτερα από τις 5 Οκτωβρίου και έπειτα.

Καρκίνος

Τονισμένος φαίνεται ο τομέας των οικονομικών σας αυτό το επταήμερο Καρκίνοι, μιας και η πάντα ‘συμπαθής’ και τόσο ευεργετική Αφροδίτη σουλατσάρει -για τελευταία εβδομάδα- στον κομβικό δεύτερο οίκο σας μέσα στο ζώδιο του Λέοντα. Σημαντικές γνωριμίες και βελτίωση υφιστάμενων σχέσεων και γενικά της όλης επικοινωνίας σας, προοιωνίζεται το  ευνοϊκό τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα στις 3 του μήνα. Από τις 5 Οκτωβρίου όμως, το ενδιαφέρον σας εστιάζεται στο σπίτι και την οικογένειά σας και εκεί θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε καταστάσεις και να τις επιλύσετε ορθολογικά, όσο μπερδεμένοι και εάν νιώθετε στην παρούσα φάση της ζωής σας.

Λέων

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας τούτη την εβδομάδα, βοηθάει στην ομαλοποίηση του κλίματος σε όλο το φάσμα της ζωή σας και σε όλα της τα επίπεδα, αρκεί φυσικά να κάνετε ώριμη και εύστοχη χρήση των ιδιοτήτων που σας χαρίζει. Ερωτικά δεν θα πλήξετε καθόλου -ελεύθεροι και μη- διαθέτετε δε άπαντες περίσσεια αρμονία στη συμπεριφορά σας, μια ηρεμία και τη θαυμαστή επικοινωνιακή ικανότητα που σας κάνει περιζήτητους στη συναναστροφή. Μην κάνετε το λάθος να εμπλακείτε σε καβγάδες και φροντίστε να κλείσετε επωφελείς οικονομικές συμφωνίες γνωρίζοντας εκ προοιμίου πολύ καλά το όποιο αντικείμενο διαπραγματεύεστε. Τότε μόνο, τα αποτελέσματα θα σας ικανοποιήσουν απολύτως!

Παρθένος

Αγαπητοί μου Παρθένοι προσέξτε λίγο τη διαχείριση των χρημάτων σας και μην ξανοίγεστε σε αλόγιστα έξοδα τουλάχιστον πριν πραγματοποιήσετε νέες και πιο αποδοτικές συμφωνίες, κάτι που έτσι κι΄ αλλιώς ευνοείται αυτές τις μέρες. Στις 2 του μήνα η αντίθεση του Ποσειδώνα με τον Ερμή σας κάνει κάπως πιο αφηρημένους και ‘χαμένους’ στις επιθυμίες και στα όνειρά σας και αυτό δεν είναι καλό. Συγκεντρωθείτε λοιπόν σε εκείνα που σας ενδιαφέρουν πραγματικά, ξεκαθαρίστε όσα νομίζετε πως πρέπει να αλλάξουν και μην παρεκκλίνετε από τους στόχους σας μιας και η περίοδος από τις 3/10 και έπειτα μπορεί να σας αποβεί τόσο βοηθητική ώστε να πετάξετε από πάνω σας ποικίλα βάρη, μεταξύ των οποίων και οικονομικά.

Ζυγός

Με τον Άρη μέσα στο ‘σπίτι’ σας και αυτήν την εβδομάδα φίλοι Ζυγοί, νιώθετε σφόδρα ενεργητικοί και ‘ζωντανοί’, ικανοί δε για πολλά επιτεύγματα σε όλα τα επίπεδα της δραστηριότητάς σας. Φροντίστε τον εαυτό σας και μην παρασύρεστε σε υπερβολές ακόμη και στις πολλές ευκαιρίες που είναι πιθανό να εμφανιστούν αυτή την περίοδο, τόσο σε ερωτικά, όσο και σε αισθηματικά ζητήματα. Από τις 5-23 του Οκτωβρίου υποδέχεστε στο ζώδιό σας τον επικοινωνιακό Ερμή και αυτό θα σας βοηθήσει, μαζί με την επιδραστική και τρυφερή Αφροδίτη από τον Λέοντα, στην αύξηση του προσωπικού μαγνητισμού σας και στην τελική επίτευξη των στόχων σας.

Σκορπιός

Ένα αρκετά καλό διάστημα ανοίγεται μπροστά σας αγαπητοί Σκορπιοί. Ευκαιρία είναι να κάνετε μια ψύχραιμη επαναξιολόγηση ανθρώπων, καταστάσεων και περιστάσεων και να βάλετε τα πράγματα σε μια λογική -για εσάς- σειρά. Αυτό θα σας βοηθήσει ψυχολογικά και τούτο είναι πολύ σημαντικό γιατί αυτήν την περίοδο ο ψυχισμός σας παίζει καταλυτικό ρόλο στην καθημερινότητά σας και στο πώς αυτή εξελίσσεται. Αναγέννηση, αυτοπεποίθηση, συνάμα και καινοτομία προβλέπονται στον τομέα της καριέρας σας, τα δε οικονομικά σας βελτιώνονται και αυτά αισθητά με τη θετική επιρροή της Αφροδίτης και με μακρόπνοο μάλιστα ορίζοντα.

Τοξότης

Αυτήν τη στιγμή δέχεστε θετικές επιρροές από τον Άρη στον Ζυγό και την Αφροδίτη στον Λέοντα και αυτά μόνο ως καλά νέα νοούνται σε αμιγώς προσωπικό, επαγγελματικό και αισθηματικό επίπεδο. Από τις 3/10 και μετά, αρχίζετε να αναγνωρίζετε ουσιαστικά τις εξαιρετικές δυνατότητές σας, ξεπερνάτε ό,τι σας κρατάει για οποιοδήποτε λόγο πίσω και προχωράτε μπροστά με τον αέρα του νικητή που ξέρει τι θέλει και πώς να το αποκτήσει. Άλλωστε η είσοδος του Ερμή στον 11ο οίκο σας θα σας βοηθήσει σημαντικά σε αυτό, μαζί με τους καλούς σας φίλους που επίσης θα σταθούν συμβουλευτικά, όσο και εποικοδομητικά  δίπλα σας.

Αιγόκερως

Εσείς φίλοι Αιγόκεροι θα πρέπει να προσέξετε τις πιθανώς λάθος εκτιμήσεις σας εκεί κοντά στις 2/10 με την αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα. Πεδία ενδιαφέροντος είναι κυρίως τα επαγγελματικά αλλά και τα αισθηματικά σας. Το τρίγωνο Πλούτωνα και Ερμή στις 3/10 εν τούτοις, σας βοηθάει σε θέματα σπουδών και στην επίτευξη κάποιων σημαντικών στόχων σας, ενώ η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας στον 10ο φυσικό σας οίκο στις 5 του μήνα, φέρνει στην επιφάνεια αναγκαίες διαδικασίες στον τομέα της εργασίας, όπου με συνεννόηση και συγκατάβαση, πολλά θεματάκια θα ξεκαθαρίσουν και θα μπούν σε σαφώς καλύτερη τροχιά ανάπτυξης.

Υδροχόος

Παρά τη θολούρα και το μπέρδεμα που προκύπτει από την αντίθεση Ποσειδώνα και Ερμή στις 2 του επόμενου μήνα, η περίοδος αυτή δεν χαρακτηρίζεται κακή για εσάς. Είστε περισσότερο δημιουργικοί τώρα, απολαμβάνετε άλλωστε της βοήθειας του Άρη σε ενεργειακό επίπεδο, η δε Αφροδίτη απέναντί σας φροντίζει με τη σειρά της τις κάθε φύσεως συνεργασίες σας και τις κάνει… πολλές, ομαλές και προσοδοφόρες. Από τις 5/10 και μετά, μπορεί να θελήσετε να πραγματοποιήσετε ένα όμορφο και μακρινό ταξίδι που θα σας προσφέρει μοναδικές ψυχαγωγικές, αλλά και αρκετές καθαρά εκπαιδευτικές εμπειρίες.

Ιχθείς

Ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας που στις 2/10 βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ερμή, μπορεί να σας προκαλέσει πλάνη και αχρείαστες παρεξηγήσεις σε ό,τι έχει να κάνει με τον τομέα ‘σχέσεις’. Κρατήστε την ψυχραιμία σας, ζητήστε τη βοήθεια φίλων ή ακόμη και συνεργατών σας και έτσι θα αποφύγετε τα λάθη που κατά κανόνα στοιχίζουν πολύ στον ιδιαιτέρως ευαίσθητο ψυχισμό σας. Εκμεταλλευτείτε την είσοδο του Ερμή στον Ζυγό στις 5 του ερχόμενου μήνα για να μιλήσετε και να κατανοήσετε σε βαθύτερο επίπεδο το ταίρι σας. Η Αφροδίτη πάλι, αυτή φροντίζει όμορφα την αρμονική σας καθημερινότητα, τουλάχιστον κατά την επόμενη εβδομάδα.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα