Stardust: Ο Ήλιος στην Παρθένο χαρίζει αυξημένη αίσθηση καθήκοντος και μας κάνει να αποστρεφόμαστε την αναβολή, τη βραδύτητα και την τεμπελιά
Ζωδιακές προβλέψεις
Credit: 123RF

Stardust 19-26/8/2023

Ο Ήλιος στην Παρθένο την άλλη εβδομάδα, μας χαρίζει αυξημένη αίσθηση καθήκοντος και μας κάνει να αποστρεφόμαστε την αναβολή, τη βραδύτητα και την τεμπελιά. Αυτό βέβαια, σε διαφορετικό τομέα της ζωής, ανάλογα με το κάθε ζώδιο…

Κριός

Ενώ ήδη μπήκαμε στο 2ο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου, ο Ήλιος στις 24 περνάει στο ζώδιο της Παρθένου αυτό πολύ απλά σημαίνει ότι το ενδιαφέρον σας θα εστιαστεί σε θέματα υγείας και εργασίας. Πρακτικά, διαδικαστικά θέματα της καθημερινότητας τακτοποιούνται και παράλληλα τίθενται εργασιακοί στόχοι για αύξηση της παραγωγικότητάς σας. Όσοι ψάχνουν για δουλειά αυτή την περίοδο έχουν την τύχη με το μέρος τους ενώ άλλοι, εισπράττουν κομπλιμέντα και αναγνώριση για τα μέχρι τούδε πεπραγμένα. Είναι η εποχή για ένα γενικό τσεκ απ για να ελέγξουμε την υγεία μας, αλλά επίσης η ώρα να δείξουμε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και φροντίδα στα κατοικίδια που έχουμε.

Ταύρος

Από το φιλικό σας γήινο ζώδιο της Παρθένου, ο Ήλιος της άλλης εβδομάδας σας καλεί σε μια δημιουργική έξαρση και σας προτρέπει να διασκεδάσετε με έναν ανέμελο και σχεδόν ΄παιδικό΄ τρόπο. Αυτό επιπλέον μπορεί να σημαίνει πως τα παιδιά σας θα έρθουν στο προσκήνιο της προσοχής σας και θα μπορέσετε να περάσετε αρκετό και ευχάριστο χρόνο μαζί τους, κάτι που σίγουρα θα σας γεμίσει χαρά και ικανοποίηση. Εάν αισθανθείτε την επιθυμία για ένα ρομάντζο που να θυμίζει ξέγνοιαστα εφηβικά χρόνια μη διστάσετε, ενώ αν σας ενδιαφέρει να υιοθετήσετε ένα καινούργιο χόμπι δεν υπάρχει πιο κατάλληλη περίοδος.

Δίδυμοι

Δεν φημίζεστε για την εσωστρέφειά σας, ούτε για την ενασχόλησή σας με τα του ‘οίκου’ σας. Όμως την επόμενη εβδομάδα, πέριξ αυτών των θεμάτων θα τρέχει ο λογισμός σας. Θα μπείτε μάλιστα στον πειρασμό να ενδοσκοπήσετε ελαφρώς και να ανακαλύψετε πράγματα μέσα σας που δεν είχατε μέχρι σήμερα την ευκαιρία να φωτίσετε αρκετά. Επικεντρώνεστε λοιπόν τις επόμενες μέρες σε ό,τι σημαίνει η έννοια ΄σπίτι’ και προσπαθείτε να οργανώσετε πάλι και πάνω σε καινούργιες βάσεις την οικογενειακή σας ζωή. Κάποιοι ίσως επισκεφτούν την γενέτειρά τους μετά από καιρό, άλλοι θα ασχοληθούν με τα ακίνητα για αγορά, εκμίσθωση ή πώληση.

Καρκίνος

Το μυαλό σας φίλοι Καρκίνοι που πάντα τρέχει δεξιά-αριστερά, θα έχει την τιμητική του τις επόμενες μέρες. Βλέπετε, η είσοδος και μετέπειτα η διέλευση του φωτοδότη Ηλιου στον 3ο σας οίκο σηματοδοτεί μια περίοδο προσεκτικής συλλογής πληροφοριών μεν, αλλά και σφοδρής επικοινωνίας με τον περίγυρό σας, δε. Γίνεστε λοιπόν πιο κοινωνικοί και ομιλητικοί, με έξυπνες ιδέες και θαυμαστή πνευματικά δημιουργική διάθεση που όμως όπως είναι φυσικό, σε κάποιους θα αρέσει, σε κάποιους άλλους όχι μιας και θα φαντάζει ελαφρώς αλαζονική. Χειριστείτε λοιπόν την επικοινωνιακή εύνοια έξυπνα και με μέτρο και έτσι, όλα θα πάνε καλά. Κάντε ευχάριστα κοντινά ταξιδάκια!

Λέων

Το καλοκαίρι πέρασε σχεδόν και εσείς Λέοντες στρέφετε το ενδιαφέρον σας σιγά-σιγά στα πιο πρακτικά και ‘προσγειωμένα’ πράγματα. Κοντολογίς, σε ό,τι αφορά τα έξοδα που ως συνήθως προβλέπονται πολλά και, εξ αυτού του λόγου, στους τρόπους να αυξηθούν τα έσοδα, ή να οργανωθούν από την αρχή τα υφιστάμενα οικονομικά δεδομένα και να γίνει πιο ορθολογική η διαχείρισή τους. Μέσα στην όλη διαδικασία θα χρειαστεί να γίνει μια αυτοαξιολόγηση, θα χρειαστεί ακόμη να μη γινόσαστε κτητικοί και πιεστικοί απέναντι στους άλλους και ιδιαίτερα απέναντι στον σύντροφό σας για να μη προκληθούν αχρείαστες αναταράξεις στη σχέση σας.

Παρθένος

Με τον Ήλιο να ‘σουλατσάρει’ για ένα μήνα στον πρώτο σας οίκο φίλοι Παρθένοι, ενδέχεται να μαγνητίζετε αβίαστα την προσοχή των άλλων και να ‘λάμπετε’ ξεχωριστά χωρίς να κάνετε κάτι το ιδιαίτερο ή διαφορετικό. Από τις 24 αυτού του μήνα λοιπόν, αυξημένα επίπεδα ενεργητικότητας, μια πιο προσεγμένη εξωτερική εμφάνιση που θα προσθέτει στην γοητεία σας και μια… πληθωρικότητα στην όλη συμπεριφορά σας, εκπέμπει το μήνυμα πως τώρα θέλετε να εκφράσετε πιο πειστικά την προσωπικότητά σας προς τα έξω και να αξιοποιήσετε πιο δραστικά τις ηγετικές σας ικανότητες. Προσέξτε μόνο μη δίνετε στους άλλους την εντύπωση ανθρώπων υποκειμενικών και ίσως, εγωιστών.

Ζυγός

Είναι μια εβδομάδα αυτή που έρχεται φίλοι Ζυγοί κάπως εσωτερική, λίγο πιο συναισθηματική, που θα θέλετε να σκεφτείτε τα πράγματα με την ησυχία σας, χωρίς πολύ κόσμο γύρω. ‘Αυτογνωσίας το ανάγνωσμα’ λοιπόν και κάποιες ανασφάλειες ή φοβίες μπορεί να κάνουν τη δειλή εμφάνισή τους στο μυαλουδάκι σας. Χρησιμοποιήστε την ενισχυμένη σας διαίσθηση για να αποκρυπτογραφήσετε μηνύματα του ασυνείδητου και να κατανοήσετε καλύτερα τον ίδιο σας τον εαυτό. Μην επηρεάζεστε υπέρμετρα από τα όσα -πολλά- δυσάρεστα συμβαίνουν γύρω μας και προσπαθήστε συνειδητά να εκτιμήσετε την ζωή και τα ‘δώρα’ της σε εσάς, ενώ παράλληλα να βοηθάτε, κατά το δυνατόν, όσους είναι λιγότερο τυχεροί.

Σκορπιός

Εσείς αγαπητοί Σκορπιοί έχετε διάθεση να κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο τις επόμενες μέρες, να βρεθείτε με τους φίλους σας και -γιατί όχι;- να κάνετε καινούργιους. Αισθάνεστε ομαδικοί και η έννοια φιλία βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας σε βαθμό που θα αναζητήσετε οργανώσεις, σωματεία και ομάδες με δραστηριότητες και ενδιαφέροντα με τα οποία ταυτίζεστε, για να ενωθείτε και να συμπράξετε. Το μυαλό σας γεννά σχέδια για το μέλλον και μοιράζεστε τα οράματά σας με τον κοντινό κοινωνικό σας περίγυρο. Επειδή θα έχετε χειμαρρώδεις ιδέες και παρορμητικό τρόπο έκφρασης, προσέξτε μήπως παρερμηνευτείτε από την ομήγυρη και δημιουργήσετε άθελά σας κάποιες μικρές προστριβές.

Τοξότης

Μιας και σύντομα ο… κάθε κατεργάρης θα επιστρέψει στον πάγκο του, εσείς φίλοι Τοξότες σκεφτείτε πως η περίοδος που ξεκινά στις 24 Αυγούστου, μπορεί να ευνοήσει σημαντικά την καριέρα σας και το ευρύτερο κοινωνικό σας προφίλ. Θα γίνετε λοιπόν πιο δυναμικοί, πιο αυτάρκεις και θα επιδιώξετε με αντικειμενικά καλύτερες πιθανότητες την επιθυμητή επαγγελματική ανέλιξή σας. Επομένως, προβλέπεται σύντομα να επιστρέψετε στα καθήκοντά σας με νέα διάθεση, καινούργιες δυνάμεις και με προοπτικές μεγάλων επιτυχιών που θα αναγνωριστούν, γεγονός που θα εκτοξεύσει την φήμη σας. Από την άλλη, οι σχέσεις σας με ανθρώπους κύρους θα ευνοηθούν και έτσι θα εισπράξετε άφθονο θαυμασμό ή… φθόνο!

Αιγόκερως

Ετοιμαστείτε καλοί μου Αιγόκεροι για την νέα εκπαιδευτική χρονιά σας, για να επικεντρωθείτε στο πτυχίο σας, ή για να παρακολουθήσετε επιμορφωτικά σεμινάρια που θα σας ανοίξουν επαγγελματικές ευκαιρίες στον τομέα σας. Είναι αρκετά καλή η τρέχουσα πλανητική συγκυρία για τέτοιου είδους δραστηριότητες. Αν όμως κάποιοι από εσάς αναζητείτε ένα πνευματικό δάσκαλο για να σας βοηθήσει στο ‘μονοπάτι΄σας, ίσως ήρθε η στιγμή να εντοπίσετε τον κατάλληλο και να ανακαλύψετε μαζί του βαθύτερες αλήθειες και το νόημα της ζωής. Αν πάλι σας λείπει ένα μακρινό, ΄καρμικό΄ταξίδι που ονειρεύεστε καιρό μπορείτε να το προγραμματίσετε τώρα και αυτό θα σας αποζημιώσει πνευματικά, με το παραπάνω.

Υδροχόος

Όσοι Υδροχόοι έχουν προς τακτοποίηση οικονομικές εκκρεμότητες με το Δημόσιο, ας σπεύσουν τις επόμενες δύο εβδομάδες να κάνουν ευνοϊκές ρυθμίσεις επειδή ευνοούνται αυτού του είδους οι ‘δυσάρεστες’ υποχρεώσεις. Γενικά έχετε διάχυτη την εσωτερική παρόρμηση να αναγεννηθείτε και να ανανεωθείτε δραστικά σε όλα τα επίπεδα, αντιμετωπίζοντας το μέλλον με άλλη οπτική γωνία. Αν λοιπόν μέσα σε αυτή τη διαδικασία, μια υπόθεσή σας πρέπει να λάβει ένα οριστικό τέλος, τότε μη διατάζετε και μη το αναβάλετε, παρά φροντίστε να ξεμπερδεύετε με αυτή γρήγορα ώστε να μπορέσετε να ασχοληθείτε με φρέσκα πράγματα. Η σεξουαλική σας έκφραση πάντως έχει τα ΄κέφια΄της και δεν αποκλείονται καθόλου μερικές συναρπαστικές εμπειρίες.

Ιχθείς

Εσείς και οι… άλλοι αυτή την περίοδο, φίλοι Ιχθείς. Όπου άλλοι δε ο σύντροφός σας, ο κολλητός σας, ή ο συνεργάτης σας στη δουλειά. Έρχεται επομένως στο προσκήνιο της ζωής σας η ανάγκη για κοινωνική αλληλεπίδραση αλλά και η επιθυμία να εξυγιάνετε τις σχέσεις σας, ιδιαίτερα τις ερωτικές-αισθηματικές. Δίνετε τούτη την ώρα προτεραιότητα στη συντροφικότητα και προσπαθείτε να ψηλαφίσετε τα ‘θέλω’ σας μέσα από κάθε είδους επαφή με τους υπόλοιπους ανθρώπους και πάντα σε συνδυασμό με τα δικά τους ΄θέλω΄, όπως τουλάχιστον εσείς τα εκλαμβάνετε. Πάρτε τώρα τις αποφάσεις σας χωρίς να επηρεάζεστε και χωρίς να δίνετε υπερβολική βαρύτητα σε όλους αυτούς τους περίφημους… άλλους!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα