Stardust: O Ήλιος, ο Άρης και ο Δίας επηρεάζουν ο καθένας με τον τρόπο του τα ζώδια και την καθημερινότητά τους

Stardust 20-27/5/2023

Ενεργητική η επόμενη εβδομάδα, με τους Ήλιο, Άρη και Δία να παίζουν τις δικές τους ξεχωριστές  νότες σε ρυθμούς που θα επηρεάσουν τα ζώδια και την καθημερινότητά τους

Aπό τον Ανδρέα Αντωνίου

Κριός

Αυτή την εβδομάδα φίλοι Κριοί θα προσπαθήσετε να διευρύνετε τον κύκλο των φίλων και των γνωστών σας, αφού νιώθετε πνευματικά ανήσυχοι ενώ ενδόμυχα επιθυμείτε μια εναλλαγή παραστάσεων. Αυτό φυσικά θα βελτιώσει σημαντικά την ψυχολογία σας, ενδέχεται δε μέσα από αυτή την αυξημένη επικοινωνία και τις κοινωνικές επαφές να δεχθεί θετικές επιρροές η ‘τσέπη’ σας επίσης. Άλλωστε από τις 17 του μήνα βρίσκεται στον 2ο οίκο σας ο μέγας ευεργέτης Δίας, με ό,τι  καλό αυτό συνεπάγεται για τα οικονομικά σας.

Ταύρος

Αρχίζετε να εμφορείστε από αισιοδοξία και ανάλαφρη διάθεση αυτή τη χρονική στιγμή, ως ένα άμεσο αποτέλεσμα της παρουσίας του Δία στο ζώδιό σας. Καλή προσωπική υγεία και καλή τύχη με ό,τι καταπιάνεστε είναι μέσα στο θετικό πρόγραμμα και δεν πρέπει να το βάζετε κάτω, ακόμη και τη δεδομένη στιγμή έχετε προβλήματα που σας ταλαιπωρούν. Η είσοδος του Ηλίου στους Δίδυμους σε λίγες μέρες, θα σας κάνει να διοχετεύσετε πολλή ενέργεια στην προσπάθειά σας να αποκτήσετε επαρκείς πόρους ώστε να νιώσετε την πολυπόθητη υλική ασφάλεια.

Δίδυμοι

Σε δύο μέρες από σήμερα αρχίζει η δική σας μηνιαία περίοδος με τον ζωοδότη Ήλιο να εισέρχεται μεγαλοπρεπώς στο ζώδιό σας, κάτι που σας χαρίζει θέρμη και ενέργεια, ενθουσιασμό και ζωντάνια. Μεγάλη φυσική αντοχή σάς χαρακτηρίζει εφεξής και το αρκετά τονισμένο ‘εγώ’ σας θα σας δώσει την ευκαιρία να φανείτε πολύ δοτικοί και υποστηρικτικοί σε δικούς σας ανθρώπους, αλλά και να αντιμετωπίσετε με τον αποτελεσματικότερο δυνατό τρόπο κρυφούς εχθρούς που πιθανώς σας επιβουλεύονται από το παρασκήνιο.

Καρκίνος

Εσείς φίλοι Καρκίνοι ενδιαφέρεστε πολύ τούτη την εβδομάδα για τα κοινά κοινωνικά ζητήματα και έτσι, αύριο στις εθνικές εκλογές της χώρας μας θα έχετε την ιδανική ευκαιρία να αποδείξετε με την ψήφο σας πώς φαντάζεστε την κοινωνία και τις ανθρώπινες σχέσεις. Με την επερχόμενη δε είσοδο του Ηλίου στον 12ο οίκο σας που είναι οι Δίδυμοι, αποκτάτε μια επιπλέον εσωτερικότητα α και ευαισθησία και κρατάτε καλά κρυμμένα σκέψεις και συναισθήματα. Το ένστικτό σας ‘χτυπάει κόκκινο’ και έτσι σας οδηγεί σε ασφαλή συμπεράσματα.

Λέων

Προβάλλεστε τούτη την εβδομάδα αγαπητοί Λέοντες, εμφανίζεστε χαρισματικοί και γοητευτικοί στις επαφές σας και δημιουργείτε εύκολα φίλους. Παραμένετε παράλληλα ανοιχτοί σε νέες ιδέες και κάθε είδους καινοτομίες, όμως φαίνεται ότι αποστασιοποιείστε συνάμα από τα συναισθήματα και αυτό ενδέχεται να μην αρέσει σε κάποιους κοντινούς σας ανθρώπους. Την ίδια ώρα, η είσοδος του Δια στον τομέα της κοινωνικής σας εικόνας γεννάει θαυμασμό και εκτίμηση στο πρόσωπό σας, αλλά και τη σφοδρή επιθυμία να έχετε ελευθερία κινήσεων στην επαγγελματική σας πορεία. Κινηθείτε λοιπόν ανάλογα.

Παρθένος

Αυτή τη στιγμή η επαγγελματική αναρρίχηση, η επιτυχία και το κοινωνικό κύρος, είναι έννοιες και στόχοι κομβικής προτεραιότητας για εσάς. Αναπτύσσετε μια ισχυρή επιθυμία να αναγνωριστείτε ευρύτερα και είναι πιθανό να παραμελήσετε άλλους τομείς της ζωής σας, κάτι που δεν είναι καλό. Από την άλλη, έχετε μια θεμιτή και σίγουρα έντονη διάθεση να μάθετε καινούργια πράγματα, να μεταλαμπαδεύσετε γνώση, να γίνετε πιο ανεκτικοί και ανοιχτόμυαλοι. Η κρίση σας ενισχύεται σημαντικά τις επόμενες μέρες και η κατανόηση που δείχνετε στους άλλους θα σας βοηθήσει να υλοποιήστε τα όνειρά σας.

Ζυγός

Ξεκινάει για εσάς μια ενδιαφέρουσα περίοδος, κατά την οποία θα κληθείτε να διαχειριστείτε καταστάσεις που ίσως είναι δύσκολες και πολύπλοκες κάτι όμως που σας ιντριγκάρει και σας βρίσκει απολύτως έτοιμους. Εμπιστευτείτε την γνώση που ήδη έχετε αποκομίσει, την εμπειρία και τις κοινωνικές όσο και επαγγελματικές επαφές σας πού αυτή την ώρα διάκεινται ευνοϊκά προς το άτομό σας. Μαζί με την αποφασιστικότητα και το μαχητικό σας πνεύμα που ενισχύεται ακόμη περισσότερο από εδώ και στο εξής, είναι βέβαιο πώς θα βρείτε τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

Σκορπιός

Προσέξτε τη συμπεριφορά σας προς τους συνεργάτες και τους υφισταμένους σας, επειδή τείνετε να είστε πολύ απαιτητικοί και, κάποιες φορές, ακόμη και άδικοι μαζί τους. Αντί για σκληρά λόγια λοιπόν, χρησιμοποιείστε το ισχυρό σας ένστικτο και τον μαγνητισμό σας, ως όπλα για να πετύχετε τους στόχους σας. Σημειώστε πως η διέλευση του Δία από τον φυσικό 7ο οίκο σας, μπορεί να σας βοηθήσει καταλυτικά στο χτίσιμο καλών σχέσεων σε κάθε επίπεδο, ακόμη δε περισσότερο να δημιουργήσει προϋποθέσεις ενός αισθηματικού δεσμού με άτομο διαφορετικής κουλτούρας που όμως ενδέχεται να σας ευεργετήσει πολλαπλώς.

Τοξότης

Όσοι και όσες αποκτήσατε θεματάκια με την υγεία σας τελευταίως, ήρθε η στιγμή να απαλλαγείτε από αυτά ή τουλάχιστον να βελτιώσετε την όλη κατάσταση φίλοι μου Τοξότες. Επίσης, στο εργασιακό σας περιβάλλον η κατάσταση σε γενικές γραμμές βαίνει μάλλον καλώς και έτσι έχετε ευκαιρίες να απολαύσετε αρμονικές σχέσεις με τους ανωτέρους σας και ακόμη να προωθήσετε τον εαυτό σας σε ανώτερα κλιμάκια. Το μυαλό σας παραμένει σταθερά ανοιχτό και προοδευτικό, φέρεστε μάλιστα στους άλλους γενναιόδωρα και αυτό θα επιστρέψει κάποτε νομοτελειακά σε εσάς, με το έναν ή τον άλλο τρόπο!

Αιγόκερως

Πρακτικοί και λογικοί, όπως συνήθως πορεύεστε φίλοι Αιγόκεροι, μπορείτε περαιτέρω τούτη την εβδομάδα να βοηθήσετε τον/ην σύντροφο σας να αναγνωριστεί στον επαγγελματικό τομέα, μιας και διακατέχεστε από αποφασιστικότητα και δύναμη. Μην είστε εν τούτοις καταπιεστικοί και ελεγκτικοί πέραν του δέοντος ώστε να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα χωρίς δυσάρεστα επακόλουθα. Εκμεταλλευτείτε αναλόγως την αυτοπεποίθησή σας και την αυθεντικότητα που σας διακρίνει και σύντομα θα έχετε κάθε λόγο να περηφανεύεστε για τα επιτεύγματά σας, που προβλέπονται σημαντικά ακόμη και στο όντως πολύ ευχάριστο ερωτικό παιχνίδι.

Υδροχόος

Ενώ βαθιά μέσα σας δεν έχετε αντίρρηση για συνεργασίες, δυσκολεύεστε να συμβιβαστείτε και να κάνετε οιεσδήποτε υποχωρήσεις, με αποτέλεσμα να προκαλείτε σε κάποιους ανθρώπους ψυχικές εντάσεις. Εσείς από την άλλη, δείχνετε ισχυρή την ανάγκη για αυτοέκφραση, καθώς αναζητάτε δραστηριότητες που σας κάνουν να νιώθετε πλήρεις και σας δίνουν έναν σκοπό. Αυτή την περίοδο έχετε την τύχη να απολαμβάνετε σταθερό σπιτικό, τα δε άτομα που παίζουν καταλυτικό ρόλο στην ζωή σας, είναι θετικά και γενναιόδωρα απέναντί σας και αυτό σας παρέχει την απαραίτητη ασφάλεια για να δράσετε αναλόγως.

Ιχθείς

Χρησιμοποιείστε την ενέργειά σας για να επιτελέσετε τα καθημερινά σας καθήκοντα με τόλμη και θάρρος, καθώς και για να διατηρήσετε σε καλά επίπεδα τη σωματική σας υγεία και ευεξία. Θα δείτε πως εμφανίζεστε τώρα πιο επιδραστικοί στον λόγο και θα σας αναζητούν φίλοι και γνωστοί για συμβουλές και για να τους δώσετε μια διαφορετική οπτική στα τεκταινόμενα γύρω σας. Η οικογένεια αποτελεί για εσάς την εβδομάδα αυτή ένα λιμάνι ανάπαυσης και ένας οικείος χώρος για να ψηλαφίσετε πάλι την ταυτότητά σας και τις δικές σας πολύ προσωπικές και μύχιες επιθυμίες.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα