Stardust: Ο Ήλιος μπαίνει στον Υδροχόο και έρχονται αποκαλύψεις για όλα τα ζώδια, το επταήμερο 21-28 Iανουαρίου
Ζωδιακές προβλέψεις
Credit: 123RF

Ο Ήλιος μπαίνει στον Υδροχόο και τα… πράγματα ΄φωτίζονται΄ για το κάθε ζώδιο διαφορετικά.

Κριός

21 Μαρτίου – 20 Απριλίου

Από σήμερα κιόλας η προσοχή και οι συντονισμένες σας ενέργειες στοχεύουν στην υλοποίηση των επιδιώξεών σας- κάτι που έχετε ήδη ξεκινήσει- όμως τώρα τις τονίζετε ακόμη περισσότερο εμπλέκοντας φίλους και γνωστούς στο ΄παιχνίδι΄. Η επικοινωνία με τους γύρω σας επιτέλους αρχίζει να στρώνει και οι εντάσεις έχουν την τάση να υποχωρήσουν, αφήνοντας χώρο στην πληθωρική σας δράση να εκφραστεί καλύτερα ή μάλλον, περισσότερο to the point! Αν και φύσει παρορμητικοί, μη παρασύρεστε σε βιαστικές αποφάσεις και κινήσεις.

Ταύρος

21 Απριλίου – 20 Μαΐου

Η είσοδος του ηλίου στον 10ο φυσικό αστρολογικό σας οίκο θα σας φέρει την ανάγκη για περισσότερη δουλειά και ευθύνες, αλλά και ευκαιρίες να αναδειχτείτε και να ΄λάμψετε΄στον τομέα της επαγγελματικής σας δραστηριότητας, αγαπητοί Ταύροι. Να είστε ακριβείς και ξεκάθαροι σε ό,τι επιδιώκετε ή συζητάτε, να είστε επίσης διπλωματικοί και ευέλικτοι και να μη φοβηθείτε την πρωτοτυπία ή μια ρηξικέλευθη επιλογή που τυχόν σας προκύψει, κάτι που κανονικά κοντράρει στην συντηρητική σας φύση.

Δίδυμοι

21 Μαΐου – 21 Ιουνίου

Νομικές υποθέσεις, οι συγγενείς σας, πιθανά ταξίδια προς αναζήτηση νέων προοπτικών, είναι μέσα στο πρόγραμμά σας κατά την επόμενη εβδομάδα αγαπητοί Δίδυμοι. Καλή είναι η περίοδος αυτή για όσους ασχολούνται με εκδόσεις, αλλά και όσους αποζητούν ένα νέο νόημα, ακόμη δε και την έννοια μιας ‘ελευθερίας’ στην καθημερινότητά τους. Γενικά επεκτείνεστε τόσο σε σκέψεις όσο και σε δράσεις, συναγελάζεστε δε και επικοινωνείτε με τον περίγυρο σας σε ένα σαφώς βαθύτερο και πιο ουσιαστικό επίπεδο.

Καρκίνος

22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Οικονομικές ή φορολογικές υποθέσεις του συντρόφου σας είναι πιθανό να απαιτήσουν την προσοχή και την βοήθειά σας φίλοι Καρκίνοι την αμέσως επόμενη περίοδο. Άλλοι, ίσως αντιμετωπίσετε τις δικές σας καταστάσεις περισσότερο εσωτερικά και πιο έντονα, γεγονός που μπορεί ακόμη να οδηγήσει σε μια ψυχολογική σας μεταβολή ή μεταμόρφωση. Σε κάθε περίπτωση καλείστε να εμβαθύνετε και να ανταπεξέλθετε στις αλληλεπιδράσεις που εξελίσσονται γύρω σας, με απώτερο σκοπό να ξεκαθαρίσετε θολούρες και να λύσετε ό,τι θεωρείτε ένα ΄μυστήριο΄ που πιθανώς σας ταλανίζει.

Λέων

23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου

Οτιδήποτε σχετίζεται με…σχέσεις θα έχει για εσάς την περίσσεια σημασία του κατά τη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας και καθ’ όλο τον υπόλοιπο μήνα, φίλοι Λέοντες. Πολυεπίπεδες επαφές στο χώρο της δουλειάς σας, εξομάλυνση σχέσεων και επίδειξη υπομονής σε αυτές, έντονη  κινητικότητα σε ό,τι αφορά τον κοινωνικό σας περίγυρο και τους φίλους σας, όλα αυτά σας θέλουν δυνατούς και συνάμα αποτελεσματικούς καλά μου ‘λιοντάρια’. Έτσι λοιπόν πρέπει και να είστε. Οποιαδήποτε τυχαία και απρόβλεπτα γεγονότα, ας μη σας πτοήσουν!

Παρθένος

24 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου

Θα επικεντρωθείτε- πιθανότατα- σε θέματα που αφορούν τη σωματική υγεία σας Παρθένοι και θα αποδείξετε για άλλη μια φορά στον αυτό σας και στους άλλους, πόσο επιμελείς, τακτικοί και εργατικοί μπορείτε να είστε και πόση βαθιά ικανοποίηση σας προσφέρουν όλα αυτά. Ευκαιρία να ξεδιπλώσετε τις οργανωτικές σας αρετές και να αναζητήσετε μια επαγγελματική διάκριση όντας υπεύθυνοι, αποφασιστικοί και ευγενικά ‘απαιτητικοί’ με τους συναδέλφους σας. Είναι μια περίοδος που ενδέχεται να καθορίσει καταλυτικά την ίδια την ταυτότητά σας μέσα από το γενικότερο επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρετε.

Ζυγός

23 Σεπτεμβρίου – 21 Οκτωβρίου

Είναι η ώρα αγαπητοί μου Ζυγοί, να ασχοληθείτε με τα πράγματα που σας αρέσουν, σας διακεδάζουν, σας προσθέτουν στη δημιουργικότητα και σας φέρνουν πιο κοντά στα παιδιά σας και στη φυσιολογική ανάγκη τους να σας βλέπουν πιο συχνά και να σας ‘ζουν’ περισσότερο από κοντά. Μαζί με όλα τούτα τα καλά, θα μπορέσετε την ώρα αυτή να εκδηλώνεστε πιο εύκολα και να απολαμβάνετε πραγματικά τα συναισθήματά σας. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε την τύχη σας, όσοι επιθυμείτε, στα τυχερά παιχνίδια τα οποία ενδέχεται να σας επιφυλάσσουν ευχάριστες εκπλήξεις!

Σκορπιός

22 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Όσοι φίλοι Σκορπιοί διαθέτετε ακίνητη περιουσία να ασχοληθείτε με αυτή και να βάλετε μια τάξη σε ό,τι πιθανώς σας απασχολεί σε αυτόν τον τομέα. Ελάτε επίσης πιο κοντά στα μικρά καθημερινά  ζητήματα της οικογένειάς σας και αφουγκραστείτε πιο προσεκτικά τη μητέρα σας ιδιαίτερα και τις ανάγκες της. Μη ξεχνάτε ότι ο 4ος οίκος είναι το ψυχολογικό μας θεμέλιο και σε αυτόν τον νευραλγικό οίκο του δικού σας ωροσκοπίου θα φιλοξενήσετε από σήμερα τον Ήλιο και την εκδήλωση της θετικής όσο και ζωτικής ενέργειάς του, για έναν ολόκληρο μήνα.

Τοξότης

22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Μεταδοτικότητα αυξημένη και δημιουργική σκέψη, έκφραση ακριβής και πληθώρα καλών ιδεών θα γεννά το μυαλό σας τις επόμενες ημέρες καλοί μου Τοξότες και αυτό φυσικά ευνοεί πολύ όσους ασχολούνται με επαγγέλματα που αφορούν την εκπαίδευση και τα ΜΜΕ. Τα αδέλφια σας επίσης, με τα οποία μπορεί να μοιράζεστε κοινές επαγγελματικές δραστηριότητες, έρχονται στο προσκήνιο. Γενικά σας καταλαμβάνει διάθεση εξωστρέφειας και οι αυξημένες διανοητικές σας ικανότητες θα σας βοηθήσουν να επεξεργαστείτε με επιτυχία την επικοινωνία, αλλά και την… νευρική σας ισορροπία.

Αιγόκερως

22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Όλες σας οι δυνάμεις προβλέπεται να επενδυθούν στον τομέα που σχετίζεται με τα εισοδήματά σας, φίλοι μου Αιγόκεροι. Στον χώρο των οικονομικών σας βρίσκεται ήδη ο πλανήτης της εγκράτειας, των δυσκολιών και της υπομονής Κρόνος και η πάντοτε βοηθητκή  Αφροδίτη. Καταφτάνει τώρα και ο ζωοποιός ήλιος για να οργανώσει και να ενισχύσει τις δραστηριότητές σας αναλόγως, ώστε όλα να πάνε κατ΄ευχήν. Να προσέχετε λιγάκι την υγεία σας και προπαντός τους τραυματισμούς και τις ιώσεις που έτσι κι΄αλλιώς κυκλοφορούν ευρέως, λόγω εποχής.

Υδροχόος

20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Καλωσορίζετε τον ήλιο στον πρώτο σας οίκο φίλοι Υδροχόοι μέσα κιόλας στην σημερινή ημέρα και αυτό σημαίνει με πολύ απλά λόγια… καλύτερες μέρες. Πιο ζωηροί στο σώμα και στο πνεύμα, πιο αποτελεσματικοί και με περισσότερη επιτυχία εμφανίζεστε, με ό,τι κι΄αν καταπιάνεστε αυτή την περίοδο. Επικοινωνιακοί και πολυπράγμονες, θα μπορέσετε μέσα στο αμέσως επόμενο διάστημα να φέρετε εις πέρας εργασίες που έχετε αναλάβει, συνάμα όμως δεν θα στερηθείτε τη διασκέδαση και τη χαρά, το φλερτ ίσως, αλλά και τις γενικότερες και αναγκαίες…ανάσες!

Ιχθείς

19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Ομαδική εργασία, εξέλιξη και πιθανώς καινοτόμες προσεγγίσεις σε ό,τι σας ενδιαφέρει μπαίνουν στο ‘παιχνίδι’ φίλοι Ιχθείς. Είναι πιθανό δε μέσα στα πλαίσια της συλλογικότητας και της ομαδικότητας να ενταχθείτε σε ομάδες κοινωνικής δράσης με τους ομοϊδεάτες φίλους σας και να αναλώσετε εκεί την δημιουργική σας φαντασία. Άλλωστε ο 11ος οίκος είναι το σπίτι που φιλοξενεί τις επιδιώξεις μας και τις ελπίδες μας για κάτι καλύτερο στην κοινωνία μας και σε αυτόν μόλις εισήλθε ο ήλιος. Εξακολουθείτε παράλληλα να δέχεστε ευνοϊκές επιρροές σε σχέση με τη δουλειά και τα εισοδήματά σας.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα