Stardust: Κάτι για τον καθένα φέρνει στο φως η δεύτερη ‘μπλε’ Πανσέληνος στις 30 του φετινού Αυγούστου

Stardust 26/8-2/9/2023

Κάτι για τον καθένα φέρνει στο φως η δεύτερη Πανσέληνος στις 30 του φετινού Αυγούστου, που από το ζώδιο των Ιχθύων επηρεάζει τους τομείς της ζωής μας. Η αποκαλούμενη ‘μπλε’ Πανσέληνος, ένα αρκετά σπάνιο αστρολογικό φαινόμενο είναι βαθιά, έντονα συναισθηματική και σίγουρα αποκαλυπτική!

Κριός

Με τη δεύτερη πανσέληνο του φετινού Αυγούστου, την ονομαζόμενη ‘μπλε΄, θα θελήσετε να ασχοληθείτε με τα κρυμμένα σας συναισθήματα και ίσως να αναζητήσετε χρόνο ενδοσκόπησης για τον εαυτό σας. Η στιγμή είναι ιδανική για να ΄θεραπεύσετε’ τα όποια εσωτερικά σας ζητήματα, επειδή πολύ απλά θα μπορέσετε να τα αφουγκραστείτε καλύτερα και να έρθετε πιο κοντά τους. Ο ανάδρομος Ερμής θα σας κάνει να αντιμετωπίσετε ρεαλιστικά τα προβλήματα που έχουν σωρευτεί στην καθημερινότητά σας, αλλά τα είχατε συνηθίσει και θα σας δώσει την ευκαιρία να απαλλαγείτε από αυτά. Ακούστε την εσωτερική σας φωνή για καθοδήγηση και, να δίνετε σημασία στα όνειρά σας μιας και η διαίσθησή σας είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

Ταύρος

Τις επόμενες τρεις εβδομάδες θα διακατέχεστε από μια άκρως παιχνιδιάρικη διάθεση, για αυτό να περιμένετε απροσδόκητες αλλαγές στην πορεία σας, αρκεί φυσικά να είστε πρόθυμοι/ες να αφεθείτε συνειδητά και… όπου σας βγάλει! Η ‘μπλε’ Πανσέληνος ρίχνει φως στους τομείς ΄φιλίες’ και ‘στόχοι’ και μπορεί να τους αναβαθμίσει σημαντικά, ή αντίθετα να διαρρήξει καταλυτικά τις μπερδεμένες καταστάσεις που πλέον δεν εξυπηρετούν τη ζωή σας και το συμφέρον σας. Ξοδέψτε ωφέλιμο χρόνο με τους φίλους σας, μην ασχολείστε πολύ με τα αμιγώς υλικά πράγματα και βουτήξτε βαθύτερα μέσα σας προκειμένου να κάνετε τα κατάλληλα όνειρα για το μέλλον σας.

Δίδυμοι

Ίσως είναι η ιδανική περίοδος για να κάνετε κάποια βήματα πίσω, ώστε τις επόμενες τρεις εβδομάδες να επανεξετάσετε τη μέχρι τούδε πορεία σας, να την ξανασκεφτείτε στη λεπτομέρεια και να κάνετε μικρές διορθωτικές κινήσεις αμφισβητώντας -εν ανάγκη- κάποιες επιλογές σας. Έτσι θα προλάβετε μεγαλύτερα εμπόδια και θα έχετε στο τέλος κέρδη ειδικά στον τομέα ‘καριέρα’ που μπαίνει στο μικροσκόπιο με την επερχόμενη Πανσέληνο. Είναι καλό επίσης να επαναξιολογήσετε τους μακροπρόθεσμους στόχους σας και τις σχέσεις σας με τα άτομα εξουσίας. Όλα αυτά βέβαια με διακριτικούς και λεπτούς χειρισμούς, μιας και είναι αρκετά δύσκολο να ‘κρυφτείτε’ τώρα, όντας υπό το ισχυρό φως και την επιρροή αυτού του ολόγιομου φεγγαριού.

Καρκίνος

Ευαίσθητοι Καρκίνοι μου, θα οξυνθεί ακόμη περισσότερο η πνευματική σας αντίληψη για τις καταστάσεις γύρω σας και πιθανώς να τεθεί επί τάπητος το σύστημα των πεποιθήσεών σας για το ποιος τελικά είστε ως άτομο. Νους και ψυχή συνεργάζονται δυναμικά τούτη την ώρα, με αυτοσυγκέντρωση και μεγαλύτερη διάθεση να ολοκληρώσετε το ταχύτερο δυνατό θέματα που αφορούν την πνευματική σας καλλιέργεια και την προσωπική σας ωρίμανση. Θα χρειαστεί να κάνετε υποχωρήσεις τον επόμενο μήνα, ίσως μάλιστα να αλλάξετε και την ατζέντα σας. Σίγουρα όμως θα πρέπει να ελέγχετε τους συνεργάτες σας με προσοχή, αφού κάποιοι δεν θα αποδειχτούν όσο αξιόπιστοι πιστεύετε πως είναι.

Λέων

Το καλύτερο πράγμα που συστήνεται για εσάς Λιονταράκια, τις επόμενες εβδομάδες, είναι ο έλεγχος και η αυξημένη προσοχή σε ό,τι αφορά τα χρήματά σας και ιδιαίτερα αυτά που έχετε επενδύσει. Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε επείγουσες παρεμβάσεις προκειμένου να διατηρήσετε το επίπεδο του εισοδήματος που απολαμβάνετε από αυτά. Από τη άλλη, η Πανσέληνος στο τέλος του μήνα πιθανώς να σας σπρώξει τεχνηέντως ώστε να απαλλαγείτε από οτιδήποτε θεωρείτε πως έχει βαλτώσει και βαραίνει τη ζωή σας. Τακτοποιείστε σε δόκιμο χρόνο τα χρέη σας, εάν δε χρειάζεστε κάποιο δάνειο για να το κάνετε αυτό τώρα είναι μια καλή στιγμή για να προβείτε -με θετικό κλίμα- στις απαραίτητες διαδικασίες.

Παρθένος

Αποκαλυπτικό φως στις σχέσεις, αισθηματικές και μη, ρίχνει στις ζωές σας το γεμάτο φεγγάρι στις 30 Αυγούστου. Εάν έχετε συνεργαστεί επαγγελματικά με κάποιον το τελευταίο διάστημα, δεν είναι κακή ιδέα να εξετάσετε κατά την αμέσως επόμενη περίοδο το αποτέλεσμα αυτής της σύμπραξης με μια ειλικρινή και ανοιχτή συζήτηση. Έρχεστε πιο κοντά και με αληθινό ενδιαφέρον στο ταίρι σας και θέλετε να κάνετε πολλά για να το ευχαριστήσετε. Αν εδώ υπάρχουν κάποια ‘θεματάκια’, είναι η στιγμή για μια ‘χρυσή τομή΄ που θα ικανοποιήσει και τα δύο μέρη. Ακόμη τώρα έχετε την ευκαιρία, με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σας, να αναθεωρήσετε δραστικά τον τρόπο που φαίνεστε στους άλλους και να διασφαλίσετε την προσωπική σας βελτίωση επιλύοντας έξυπνα τα υφιστάμενα προβλήματα.

Ζυγός

Το επόμενο διάστημα θα έχετε την αίσθηση ότι κάτι ΄ψήνεται΄στη ζωή σας και ενστικτωδώς θα το περιμένετε -όμως δεν θα ξέρετε τι είναι- να εμφανιστεί στο προσκήνιο και να κάνει τη διαφορά. Να παραμείνετε ανοιχτοί στα μηνύματα του ενστίκτου σας και πραγματικά, αν κάτι τραβήξει το ενδιαφέρον σας μην το αγνοήσετε. Οσοι/ες είχατε μέχρι σήμερα προβλήματα υγείας είναι πολύ πιθανό να τα αποχαιρετήσετε τώρα μια και έξω. Ενδέχεται ακόμη να προκύψει μια ευκαιρία αλλαγής στην εργασία σας και στις καθημερινές συνήθειές σας. Καλό είναι αυτό, αλλά πιο καλό είναι να σκεφτείτε καλά πριν δράσετε και, πάντοτε να έχετε ένα plan B για να αποφύγετε ανεπιθύμητες εκπλήξεις. Σε γενικές λοιπόν γραμμές καλείστε να βάλετε τάξη στη ζωή σας, χωρίς πολλούς συναισθηματισμούς, με θετική προδιάθεση και με προσοχή ώστε αυτή να αποδειχτεί ασφαλής και με διάρκεια.

Σκορπιός

Το επίκεντρο της επερχόμενης Πανσελήνου για εσάς είναι οι ερωτικές σας σχέσεις, η διασκέδασή σας και τα δημιουργικά χόμπι σας, εκείνα που σας ψυχαγωγούν και σας εκτονώνουν όταν ζορίζουν τα πράγματα. Οι ισορροπημένες αισθηματικές σχέσεις θα ανθίσουν ακόμη περισσότερο, οι υπόλοιπες μπορεί να λήξουν. Όμως, ως δια μαγείας θα φανούν στον ορίζοντα άλλες πιο ελπιδοφόρες. Παράλληλα, να ασχοληθείτε και με τον φιλικό σας κύκλο. Θα στηριχθείτε στους φίλους σας ή ίσως στηρίξετε εσείς όσους έχουν την ανάγκη σας και σας ζητήσουν βοήθεια. Αν λοιπόν μια σχέση σας διαλυθεί τις επόμενες εβδομάδες, έτσι ενθουσιώδεις και παθιασμένοι που νιώθετε τώρα, σας διαβεβαιώνω δεν θα μείνετε μόνοι/ες για πολύ, οπότε μη σκάτε και αφήστε το εσωτερικό σας ‘παιδί’ να κάνει παιχνίδι.

Τοξότης

Με την Πανσέληνο να εκδηλώνεται στον 4ο αστρολογικό οίκο σας, το πραγματικό σπίτι σας είναι αυτό που τραβά όλα τα φώτα πάνω του. Αν μάλιστα δεν μένετε πολύ εντός λόγω δουλειάς, φροντίστε να ισοσκελίσετε τα πράγματα. Αν αντίθετα το έχετε παρακάνει ως σπιτόγατοι, κάντε ένα διάλειμμα και βγείτε έξω για λίγο, καλό θα σας κάνει. Επειδή όμως ο οίκος αυτός είναι ‘’καρμικός’, μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να εστιάσετε τώρα στο ‘πού πάω’ στη ζωή και να θελήσετε να ξανασκεφτείτε κάποια πράγματα. Αν όμως αντιμετωπίσετε προβλήματα και μικροπαρεξηγήσεις με συναδέλφους και συνεργάτες κατά το επόμενο διάστημα, συγκεντρωθείτε και φέρτε στο μυαλό σας την γενική εικόνα, προσπαθώντας ήρεμα να βρείτε τον δρόμο που είναι ο σωστός για εσάς από εδώ και πέρα.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, μπείτε στον κόπο να δώσετε στα μικρά πράγματα της καθημερινής ζωής σας την αξία που τους αξίζει γιατί μόνο τότε αυτά θα σας αποδώσουν μεγάλους καρπούς. Μη παραβλέπετε λοιπόν τις λεπτομέρειες και έτσι θα βρείτε τον καλύτερο τρόπο να βελτιώσετε τα σχέδιά σας χωρίς καθυστερήσεις. Η περίοδος αυτή ευνοεί επαφές με τα αδέλφια σας και το πολύ κοντινό σας περιβάλλον. Κρατήστε οπωσδήποτε ευέλικτο μα συνάμα γεμάτο το πρόγραμμά σας, ακόμη και εάν στον αμιγώς τομέα της επικοινωνίας σας προκύπτουν συχνά-πυκνά προβλήματα κατανόησης και άλλα εμπόδια. Εσείς να εκφράζεστε ανοιχτά και όσοι σας ακούσουν, στο τέλος θα σας καταλάβουν.

Υδροχόος

Κάντε καινούργιους φίλους τούτη την περίοδο, όμως μην ξεχνάτε τους παλιούς, παράλληλα ασχοληθείτε με σχέδια που ίσως άθελά σας έχετε παραμελήσει τελευταίως. Διακανονίστε τα χρέη και τις οφειλές σας και εάν νομίζετε ότι θα βοηθήσει την κατάσταση, αναθεωρήστε τις πηγές των εσόδων που διαθέτετε αυτή την στιγμή. Άλλωστε η συγκεκριμένη Πανσέληνος στις 30/8 ‘ακουμπά’ τα οικονομικά σας σε ένα γενικότερο επίπεδο. Κάνει όμως και νύξεις σε πιο ευαίσθητα θέματα που αφορούν την ίδια την αυτοεκτίμησή σας και τον κώδικα αξιών που σαν άνθρωπος υιοθετείτε στη ζωή σας. Εκ των πραγμάτων, θα πρέπει να επικεντρωθείτε στις ανάγκες σας και σε ό,τι σας κάνει να νιώθετε πιο ασφαλείς, σίγουροι, άνετοι και σταθεροί στην πορεία σας.

Ιχθείς

Με τη Σελήνη να γεμίζει μέσα στο πρώτο σας οίκο στις 30 του μήνα, επικεντρώνεστε στον εαυτό σας και στο ‘εγώ’ σας, ενώ παράλληλα κερδίζετε την προσοχή που λαχταράτε από τους άλλους. Είναι η ώρα να θέσετε τις προτεραιότητές σας και να προσπαθήσετε να ταιριάξετε όσο πιο αρμονικά γίνεται τα δικά σας ΄θέλω΄με εκείνα των άλλων. Κλείστε τις εκκρεμότητές σας. Ολοκληρώστε πράγματα, προσθέστε πινελιές εκεί όπου χρειάζεται και πάντως, προσπαθήστε να διατηρείτε το μέτρο στον έντονο συναισθηματισμό σας. Αν υπάρχουν προβληματάκια με το ταίρι σας, θα σας δοθεί η ευκαιρία να εντρυφήσετε σε αυτά και να επιδιώξετε να τα λύσετε συναινετικά, πριν αυτά μεγιστοποιηθούν και σας κάνουν καμμιά σοβαρή ζημιά.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα