Stardust: Η Πανσέληνος του Σκουληκιού που καταφτάνει “τρώει” τον καθένα με διαφορετικό τρόπο (4-11/3/2023)

Από τον Ανδρέα Αντωνίου

Η Πανσέληνος του Σκουληκιού που καταφτάνει ’τρώει’ τον καθένα με διαφορετικό τρόπο βγάζοντας στην επιφάνεια τις όψεις της ζωής του που αναζητούν περισσότερο…φως!

Κριός

Με την επερχόμενη Πανσέληνο στις 7 του μήνα φίλοι Κριοί, θα αναγκαστείτε να αφουγκραστείτε θέματα επαγγελματικά και θα φωτιστούν κατά κάποιο τρόπο καταστάσεις που σας προβληματίζουν στον τομέα αυτό όπως και σε θέματα που πιθανώς άπτονται της φυσικής σας κατάστασης και της υγείας σας γενικότερα. Προσπαθήστε να βρείτε λύσεις στη δουλειά σας με ήπιο τρόπο, επιδιώκοντας ισορροπίες και συναινετικό κλίμα ώστε να αμβλύνετε τη λίγο βαριά ψυχολογία που ελλοχεύει μετά τις 8 του Μάρτη που μπορεί να σας ρίξει ψυχολογικά.

Ταύρος

Την ανάγκη σας να εκτονωθείτε ουσιαστικά Ταύροι μου και την επιθυμία σας να περνάτε καλύτερα, θα ενεργοποιήσει για εσάς το ολόγιομο φεγγάρι του ‘σκουληκιού΄- όπως λέγεται- της 7ης Μαρτίου. Γιατί λοιπόν δεν κινητοποιείτε την ευεργετική αύρα και θετική επίδραση του φιλικού σας κύκλου, κάτι που θα σας σιγοντάρει και θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε αυτά που θέλετε; Οι συστηματικές προσπάθειές σας για βελτίωση των οικονομικών σας θα αρχίσουν να αποδίδουν καρπούς από τις 17 του μήνα και έπειτα, όταν θα μπεί η Αφροδίτη στο… σπίτι σας.

Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα, οι Δίδυμοι που είναι για καιρό στην ‘πρίζα΄ καλό είναι να χύσουν φως και να δείξουν ενδιαφέρον στα τεκταινόμενα στο σπίτι τους και αφορούν την οικογένειά τους. Εδώ μάλλον χρειάζεται κάποιο ρεγουλάρισμα για να μπουν αυτά σε τάξη και σε μια καλύτερη ισορροπία. Επικοινωνιακά δε, ας είναι ευέλικτοι και προσαρμοστικοί γιατί μόνο έτσι θα αποφύγουν δυσκολίες που ίσως προκύψουν γύρω στις 8 του μήνα, κυρίως στα επαγγελματικά τους και αφορούν θέματα που, είναι αλήθεια, ‘ψηνόντουσαν’ από καιρό.

Καρκίνος

Κοιτάξτε να εκμεταλλευτείτε αγαπητοί Καρκίνοι την Πανσέληνο της εβδομάδας για να κάνετε έναν απολογισμό σε ό,τι αφορά τις σχέσεις σας γενικά και τις επαφές σας με νεαρά άτομα στην οικογένειά σας, με τα αδέλφια και τους …τρίτους, που όμως μετράνε στη ζωή σας. Επαγγελματικά, δεν είναι άσχημα τα πράγματα και σας διακρίνει σοβαρότητα και υπευθυνότητα που προσθέτουν στο προφίλ σας. Επιτρέψτε στο δραστήριο μυαλό σας να ηρεμήσει λιγάκι από τις διαρκείς ανησυχίες, χαλαρώστε συνειδητά και, επιδοθείτε σε εργασιοθεραπεία που τούτη την ώρα μόνο καλό σας κάνει.

Λέων

Η Πανσέληνος  του Μαρτίου ολοκληρώνεται στον τομέα των αξιών σας και των χρημάτων σας φίλοι Λέοντες, αυτό δε όπως καταλαβαίνετε έχει την ιδιαίτερη σημασία του δοθέντος ότι πολύ σας απασχολούν και τα δύο. Άλλωστε είστε φύσει λάτρεις και αναζητητές της ‘πολυτέλειας’ και της ευπρέπειας στη ζωή. Από τις 17 του μήνα και ύστερα, θα χρειαστεί κάπως να ενδοσκοπήσετε, οπότε μέχρι τότε αναλώστε την ενέργειά σας σε αυτά που σας ευχαριστεί να σκέπτεστε, να προγραμματίζετε και εν τέλει να πράττετε, για να νιώθετε πάντα καλά.

Παρθένος

Απολογισμοί και εσωτερικές διαδρομές Παρθένοι κυριαρχούν για εσάς το αμέσως επόμενο διάστημα. Είναι ώρα να δείτε πιο καθαρά κάποια πράγματα στην ζωή σας, στον εαυτό σας και στον τρόπο που ενεργείτε, αλλά και στην αντίδραση που προκαλείτε στους πέριξ. Είστε πολύ συναισθηματικοί αυτή την ώρα και κάθε κίνησή σας απαιτεί προσοχή και σεβασμό, πρώτα στον ίδιο σας τον εαυτό και μετά στους άλλους. Ολοκληρώστε όσα κάνατε το τελευταίο διαστήμα που είχατε σε εκκρεμότητα, κρατήστε αυτά που θέλετε και ξεφορτωθείτε τα άλλα, επικεντρωθείτε στο ΄εγώ΄σας με την υγιή έννοια και έτσι, όλα θα εξελιχθούν ομαλά.

Ζυγός

Για εσάς αγαπητοί Ζυγοί το επόμενο διάστημα ΄φωνάζει’ πως ήρθε η ώρα να ασχοληθείτε με ευαίσθητα θέματα που έχουν να κάνουν με το υποσυνείδητό σας. Εάν για κάποιο λόγο κρατάτε ΄πραγματάκια΄ βαθιά μέσα σας βγάλτε τα στο αφρό και δείτε τα κατάματα. Πάρτε το αυτό σαν μια ευκαιρία θεραπείας και μην τα ‘κουκουλώνετε’ άλλο. Δεν βλάπτει μάλιστα καθόλου- πού και πού- μια ωφέλιμη απομόνωση που θα σας επιτρέψει να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας και να απαλλαγείτε από τυχόν δυσάρεστα συναισθήματα. Βοηθήστε αν μπορείτε άλλους ανθρώπους και πιθανότατα αυτό θα σας βοηθήσει να νιώσετε αρκετά καλύτερα.

Σκορπιός

Καλοί μου Σκορπιοί, εσείς πρέπει να προσέξετε τις φιλίες σας τούτη την εβδομάδα, αφού η Πανσέληνος ενδέχεται να διαλύσει κάποιες- αυτές που πιθανότατα δεν αξίζουν ιδιαίτερα- ή αντίθετα μπορεί να ενδυναμώσει άλλες, βελτιώνοντας αισθητά το επίπεδό τους και τον χρόνο που αφιερώνετε σε αυτές. Το σίγουρο πάντως είναι πως γίνεστε πιο κοινωνικοί, βγαίνετε πιο πολύ και κουβεντιάζετε με κόσμο, γελάτε περισσότερο, ίσως δε ακόμη σκέπτεστε να ενταχτείτε σε ομάδες που έχουν κοινά ενδιαφέροντα και ιδέες με εσάς για το ατομικό, αλλά και το γενικότερο καλό.

Τοξότης

Αυτή η χρονική περίοδος φαντάζει ιδανική φίλοι Τοξότες για να βγάλετε έξω όλα τα ταλέντα σας και να λάμψετε στη δουλειά σας, τραβώντας πάνω σας τα φώτα και αναλαμβάνοντας κάτι το διαφορετικό, μα σίγουρα απαιτητικό. Προσοχή χρειάζεται εν τούτοις στη σχέση σας με άτομα εξουσίας και στην συμπεριφορά σας απέναντι τους, γιατί μπορεί μια άκομψη συμπεριφορά εκ μέρους σας να βλάψει την κοινωνική σας θέση και αυτό σίγουρα δεν το θέλετε. Αν πάλι σκέφτεστε να κινηθείτε προς μια καινούργια επαγγελματική κατεύθυνση, η συγκυρία δεν είναι κακή, όμως κινηθείτε με προσεκτικές κινήσεις.

Αιγόκερως

Εσείς αγαπητοί Αιγόκεροι θα θελήσετε τις μέρες που ακολουθούν να εντρυφήσετε σε περισσότερα διανοητικά θέματα για να ολοκληρώσετε κάποιες σπουδές που ίσως είχατε αφήσει ημιτελείς. Ακόμη, κάποια νομικά θέματα έρχονται στο προσκήνιο και απαιτούν την αυξημένη προσοχή σας, ενώ δεν θα διστάσετε να εμπλουτίσετε τις μέχρι τούδε πεποιθήσεις σας με φρέσκιες ιδέες ως απόδειξη καλλιέργειας, φαντασίας και προσωπικής ωρίμανσης. Όλα αυτά βέβαια θα σας βοηθήσουν να αξιολογήσετε σε βάθος ποιος είστε τελικά σαν άνθρωπος και πολύ πιθανώς να σας οδηγήσουν σε ένα παντελώς καινούργιο σύστημα πεποιθήσεων.

Υδροχόος

Για εσάς τους προοδευτικούς Υδροχόους, αυτή η Πανσέληνος που λαμβάνει χώρα στις 7 του μήνα, σηματοδοτεί αλλαγές που σχετίζονται με τα χρήματα των άλλων και, πώς αυτά σας επηρεάζουν. Όμως ίσως τώρα να μπορέσετε να τακτοποιήσετε- επιτέλους θα λέγαμε- ένα ανεξόφλητο παλιό σας χρέος. Επιπλέον, υφίσταται μια ευκαιρία για να απαλλαγείτε από κάθε κατάσταση που ΄βαλτώνει’ στη ζωή σας και δεν αφήνει να πάτε παρακάτω. Φροντίστε να μετασχηματίσετε προς το καλύτερο μια μάλλον νοσηρή ασφάλεια που συντηρείτε και που πιστεύετε πως σας δίνει οτιδήποτε το …παλιό, κάτι που έχει περάσει στον ψυχισμό σας.

Ιχθείς

Για τα ευαίσθητα Ψαράκια, η περίπτωση της Πανσελήνου του Σκουληκιού, βάζει επί τάπητος τις σχέσεις, επαγγελματικές και προσωπικές. Επανεξετάζετε λοιπόν φίλοι Ιχθείς τον σύντροφό σας και βλέπετε τα υπέρ και τα κατά της όλης παρουσίας του στη ζωή σας. Εάν όμως τυχαίνει να είστε solo, τότε μπορεί να αναζητήσετε με θέρμη την ‘αδελφή ψυχή’, είστε δε έτοιμοι/ες να της δώσετε τα πάντα προκειμένου να την έλξετε στην αγκαλιά σας. Η περίοδος αυτή φαντάζει περαιτέρω ευνοϊκή για διαπραγματεύσεις κάθε τύπου, όπως και για αναζήτηση συμβιβαστικών λύσεων που θα ικανοποιούν και τα δύο μέρη.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα