Stardust: Η πανσέληνος του ‘Λουλουδιού’, ένας μπαξές συναισθημάτων

Τα λουλούδια ανθίζουν, το ίδιο και η επόμενη Πανσέληνος στις 5 του Μάη και έτσι όλα τα ζώδια παίρνουν τα κατάλληλα μηνύματα για να φωτίσουν τη ζωή τους.

Από τον Ανδρέα Αντωνίου

Κριός

Με την Πανσέληνο του ΄Λουλουδιού΄ να συμβαίνει στις 5 του Μαΐου στον 8ο οίκο σας, παρουσιάζεται μια καλή ευκαιρία για ‘ξεσκαρτάρισμα’ εσωτερικό. Απελευθερωθείτε συνειδητά από οτιδήποτε βαλτώνει τη ζωή σας, κάτι που θα σας επιτρέψει να κάνετε ένα καινούργιο, θετικό ξεκίνημα. Είναι μια στιγμή που μπορείτε και βλέπετε κατάματα τα μύχια συναισθήματά σας και, έχετε την ικανότητα να σκεφτείτε με σοβαρότητα και χωρίς βιασύνη το μέλλον σας. Με δυό λόγια: Ώρα επωφελούς μετασχηματισμού στη ζωή σας, στις σχέσεις σας, στο ίδιο σας το σπίτι αν χρειάζεται.

Ταύρος

Για εσάς Ταύροι, η επερχόμενη Πανσέληνος στις 5 του άλλου μήνα- μαζί με την έκλειψη σελήνης που συνυπάρχει- ρίχνει φως στις κάθε τύπου σχέσεις σας και σας καλεί σε επαναξιολόγηση. Κάποια ευαισθησία και περισσότερο άγχος δεν θα λείψουν, είναι όμως μια ευκαιρία να διαπραγματευθείτε αποτελεσματικά τα όποια προβλήματα υπάρχουν στην συνύπαρξή σας με τα κοντινά σας πρόσωπα και να βρείτε την ‘χρυσή τομή΄, ώστε όλοι να είναι ευχαριστημένοι. Αν έχετε φανερούς εχθρούς ήρθε η στιγμή να ξεμπερδεύετε μαζί τους και έτσι να ολοκληρωθεί μια κατάσταση που σχετίζεται με αυτούς.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι θα θελήσουν- με εκκίνηση την επόμενη εβδομάδα- να φροντίσουν περισσότερο τη σωματική και ψυχική τους υγεία, αλλά και να κάνουν ανοιχτές συζητήσεις για θέματα που τους απασχολούν από το παρελθόν, είναι όμως δυσεπίλυτα και παραμένουν εκκρεμή. Αν για κάποιο λόγο λοιπόν, η καθημερινή σας ζωή είναι, ή πολύ τακτοποιημένη, ή αντίθετα ιδιαίτερα χαώδης, κάντε τις αντιστοίχως απαραίτητες επεμβάσεις ώστε να αποκτήσει πάλι ενδιαφέρον και να σας δώσει ένα καινούργιο, υγιές κίνητρο παραγωγικής δράσης.

Καρκίνος

Διαφορετικότητα στις ιδέες σας, υπερευαισθησία, ανάγκη για περισσότερη φροντίδα του εαυτού, ενδέχεται να προκύψουν ξεχωριστά ή και μαζί, από την Πανσέληνο του Λουλουδιού που φωτίζει αρκούντως τον 5ο φυσικό σας οίκο. Τολμήστε να διασκεδάσετε πιο πολύ, να αφεθείτε στα όποια μκρά ΄πάθη΄σας, να γίνετε περισσότερο ενθουσιώδεις και αυθόρμητοι, να αποκτήσετε ίσως ένα ταιριαστό χόμπι. Γίνετε πιο ανέμελοι και αφήστε το εσωτερικό σας παιδί να αναλάβει τα ηνία της ζωής σας, αυτή τουλάχιστον την εβδομάδα.

Λέων

Οι Λέοντες, που είναι φανατικοί λάτρεις της τρυφηλής και κοινωνικής ζωής από τη φύση τους, καλούνται τώρα να ασχοληθούν με το σπίτι τους και την οικογένειά τους. Μπορεί να χρειαστείτε χρόνο και χώρο αποκλειστικά για τον εαυτό σας σε αυτή σας την προσπάθεια και καλό είναι να το κάνετε. Επιδιώκετε λοιπόν τούτη την στιγμή τις αναγκαίες ισορροπίες στο σπίτι σας, που συναρτώνται εν τούτοις με αυτές της δουλειάς σας, ξανασκέφτεστε κάποια πράγματα και, χαράσσετε το νέο σας… μονοπάτι. Να είστε όμως υπομονετικοί.

Παρθένος

Για τους Παρθένους και τα αδέλφια τους ξημερώνει μια περίοδος κατά την οποία οι σχέσεις και η μεταξύ τους επικοινωνία, επαναξιολογούνται και βαδίζουν σε νέα και, πιθανότατα καλύτερα μονοπάτια. Γενικά η έννοια ‘επικοινωνία’ θα σας απασχολήσει πολύ, οπότε φροντίστε να παραμένετε ευέλικτοι, ξεκούραστοι και καλά ενημερωμένοι, ώστε να μη ταλαιπωρηθείτε από τα απρόσμενα και πολλά ραντεβού που ενδέχεται να προκύπτουν αυτή την περίοδο. Η ζωή σας, αίφνης, φαντάζει πολύ ‘γεμάτη’ τώρα και σας καλεί σε επείγουσες διευθετήσεις. Εστιάστε προσεκτικά στα σημαντικά και αφήστε τα άλλα για αργότερα.

Ζυγός

Φροντίστε τις σχέσεις σας, προσωπικές και οικονομικές, μιας και σε αυτόν τον κομβικό τομέα δραστηριοποιείται το επόμενο γεμάτο φεγγάρι. Μπορεί να τακτοποιήσετε κάποια οικονομική σας εκκρεμότητα, μπορεί ακόμη να σας προκύψει μια ευτυχής συγκυρία, μια άνεση και μια… ευμάρεια από το πουθενά. Εσείς όμως να ελέγχετε τις δαπάνες σας και να κρατάτε τις σωστές ισορροπίες καλού- κακού, γιατί ίσως σας καταλάβει μια τάση για υπερβολές και shopping therapy. Εν τούτοις, νιώθετε τώρα σαφώς περισσότερο ασφαλείς, σταθεροί και σίγουροι.

Σκορπιός

Η Πανσέληνος στον 1ο σας οίκο, σάς αναγκάζει σε μια επαναξιολόγηση των προτεραιοτήτων σας, ακόμη δε του ίδιου σας του εαυτού. Ήρθε η στιγμή να δείτε τι κρατάτε και τι ξεφορτώνεστε, ώστε να ΄δέσετε΄ αρμονικά τις δικές σας πραγματικές ανάγκες με αυτές των άλλων ανθρώπων που σας ενδιαφέρουν. Το φεγγάρι αυτό είναι πολύ συναισθηματικό και θέλει προσοχή στο πώς θα εξωτερικεύετε τις επιθυμίες σας γιατί θα ‘βγαίνουν’ πιο έντονα και μπορεί να προκληθεί δυσαρμονία και αρνητισμός με τους γύρω σας. Απαιτούνται επομένως ψυχραιμία και έλεγχος.

Τοξότης

Εκμεταλλευτείτε την Πανσέληνο μαζί με τη σεληνιακή έκλειψη, όσο γίνεται ευεργετικά για εσάς. Κάντε μια νέα αρχή, αναλάβετε τα ρίσκα που έχετε κατά νου και αν νιώθετε την παρόρμηση αποθεραπεύστε τα καταπιεσμένα συναισθήματα, το υποσυνείδητό σας και ό,τι κρατάτε βαθιά μέσα σας και σας ταλανίζει.  Η τάση για μοναχικότητα και απομόνωση που νιώθετε, είναι καλή για εσάς και μαζί με ένα καλό ύπνο, θα σας βοηθήσει να σκάψετε βαθιά μέσα σας και να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας.

Αιγόκερως

Φιλίες από το παρελθόν και νέες ευκαιρίες για να αναβαθμίσετε, ή να ξεκινήστε κάτι καινούργιο στον τομέα αυτόν, προβλέπει η επερχόμενη ‘λουλουδιασμένη’ Πανσέληνος. Θα απομακρυνθείτε επομένως- πρόσκαιρα έστω- από τα όποια υλικά ενδιαφέροντα και θα στραφείτε στην αναζωογονητική συντροφιά των φίλων. Βγαίνετε μαζί τους, κουβεντιάζετε μαζί τους για ώρες και, γελάτε πολύ. Γιατί όχι, κάνετε όνειρα μαζί τους και βάζετε κοινούς στόχους για το μέλλον που θα εξελίξουν τις ζωές σας ουσιαστικά.

Υδροχόος

Είναι η σωστή περίοδος για να επιδιώξετε την εξέλιξη της καριέρας σας. Είναι πιθανό ένας αέρας αλλαγής και δυνατά κίνητρα να σας τραβήξουν σε νέα μονοπάτια εργασίας, με σκοπό να εξωτερικεύσετε τα ταλέντα σας και τις φιλοδοξίες σας για κάτι καλύτερο επαγγελματικά. Φροντίστε λοιπόν να αξιολογήσετε ξανά τους μακροπρόθεσμους στόχους σας και έτσι μόνο θα αντιληφθείτε ξεκάθαρα τί είναι αυτό που έχει τα εχέγγυα να σας προσφέρει την ευτυχία που επιθυμείτε. Στο μεταξύ, να συμπεριφέρεστε ήπια και προσεκτικά στους ανωτέρους σας.

Ιχθείς

Εάν έχετε δίψα για ένα ταξίδι αυτή την περίοδο, κορέστε την αναλόγως. Επιθυμείτε να επεκτείνετε την άποψη σας και τη γνώση σας για τον κόσμο, να αποκτήσετε φρέσκιες ιδέες και να διευρύνετε τη φαντασία σας και την πνευματική σας καλλιέργεια. Προσθέστε ίσως ακόμη ένα χόμπι στα ενδιαφέροντα σας και φροντίστε απαλά τον εαυτό σας, κάτι που θα σας δώσει την αίσθηση ασφαλείας που χρειάζεστε αυτή την περίοδο. Αν πάλι θέλετε να ολοκληρώσετε ένα πρόγραμμα σπουδών που είχατε αρχίσει παλαιότερα, τώρα είναι η στιγμή!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα