Stardust: Η ατμόσφαιρα στις σχέσεις είναι περίεργη για όλα τα ζώδια…
Ζωδιακές προβλέψεις
Credit: 123RF

Stardust 25/11-2/12/2023

Ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής σε δυσαρμονία με τον Ποσειδώνα του ονείρου και της εξαπάτησης, μαζί και η δύσκολη γωνία του Άρη με τον Κρόνο και την δυναμική Πανσέληνο-του Κάστορα- στους Διδύμους, δημιουργούν μια περίεργη ατμόσφαιρα στις σχέσεις για όλα τα ζώδια.

Κριός

Ο τομέας της ζωής σας, που θα δεχθεί τις πιο έντονες και πιο δύσκολες επιρροές είναι αυτός της εργασίας σας. Ένοχος εμφανίζεται να είναι ο ίδιος σας ο κυβερνήτης Άρης σε απαιτητική γωνία με τον ‘βαρύ Κρόνο, που συνάμα μετέχει ενεργά στην επερχόμενη Πανσέληνο στις 27 του μήνα στο ζώδιο των Διδύμων. Αντισταθείτε στις περιόδους ανασφάλειας που ενδέχεται να περάσετε το αμέσως επόμενο διάστημα, στηριχθείτε με σιγουριά στη δική σας κρίση και μη μετράτε τόσο πολύ τις απόψεις των άλλων, κάτι που σας κόβει τα ‘φτερά’ και σας αποπροσανατολίζει. Καλό είναι να προσέχετε το ύφος της επικοινωνίας σας, για να μη διαταράξετε πολύτιμες για εσάς σχέσεις. Επίσης,  διαχειριστείτε έξυπνα και προπαντός χωρίς ρίσκο τα χρήματά σας, εκεί γύρω στις 2-3 Δεκεμβρίου.

Ταύρος

Είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος για εσάς ο τομέας ‘οικονομικά’. Για αυτό τον λόγο πρέπει να έχετε τον νου σας στις 27/11 με την Πανσέληνο στους Διδύμους, μιας και αυτή μπορεί να εγείρει δυσκολίες και εμπόδια σε αυτό το κομμάτι της ζωής σας. Με τον απρόβλεπτο Ουρανό να είναι αγκυροβολημένος μέσα στο ΄σπίτι’ σας, η συμπεριφορά σας είναι πιθανό να στερείται σταθερότητας, κάτι που επιδρά αρνητικά στην αισθηματική σας σχέση. Από την άλλη η κρίση σας στερείται ψυχραιμίας, κάτι που με την σειρά του έχει μάλλον δυσμενή αποτελέσματα στην …τσέπη σας. Στο τέλος της άλλης εβδομάδας και πιο συγκεκριμένα στις 3/12, ο πλανήτης που σας κυβερνάει -η Αφροδίτη- τετραγωνίζεται με τον Πλούτωνα και σας καλεί να πράξετε. Πρώτα να αναγνωρίσετε τα κακώς κείμενα με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας υπό το φως που θα ρίξει η Πανσέληνος του Κάστορα και μετά να επιληφθείτε δεόντως ώστε να βελτιώσετε τα δεδομένα.

Δίδυμοι

Το επόμενο διάστημα είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε εντάσεις και διαμάχες, ενώ θα συνειδητοποιήσετε πράγματα καταστάσεις τόσο για τον εαυτό σας, όσο και για τον περίγυρό σας. Σας ενοχλεί τώρα περισσότερο από ποτέ η τοξικότητα ανθρώπων του κύκλου σας, αυτό όμως θα διαρκέσει μέχρι τα μέσα του άλλου μήνα. Συγκρούσεις λοιπόν στα προσωπικά και στα επαγγελματικά, όμως αυτό είναι μια καλή ευκαιρία για να αλλάξετε τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα ζητήματά σας που ως φαίνεται δεν ήταν μέχρι σήμερα ο καλύτερος δυνατός. Μέσα από λάθη δικά σας, αλλά και των άλλων, έχετε τη δυνατότητα να μάθετε πώς να αποφεύγετε μελλοντικά παρόμοιες καταστάσεις για να μην τις επαναλάβετε. Η άλλη εβδομάδα και το αμέσως επόμενο διάστημα, εγκυμονεί εμπόδια και ανατροπές στην ζωή σας. Όλα αυτά όμως σας προετοιμάζουν για κάτι πιο ταιριαστό που καταφθάνει στο μέλλον.

Καρκίνος

Ψυχολογικά και μάλιστα σε βαθύ επίπεδο πρόκειται να σας επηρεάσει η Πανσέληνος που γίνεται στις 27/11 στους Διδύμους. Ο επίσης ‘βαθύς’ Πλούτωνας -πλανήτης του υποσυνειδήτου- που είναι απέναντί σας, είναι αλήθεια ότι δεν βοηθάει την κατάσταση. Μάλιστα η μοναξιά που νιώθετε κάποιες φορές σας κάνει να θεωρείτε τον εαυτό σας αποσυνάγωγο και εγκαταλελειμμένο από τους ανθρώπους σας, κάτι φυσικά που δεν είναι αλήθεια. Το επερχόμενο τετράγωνο Πλόυτωνα-Αφροδίτης που είναι μια δύσκολη όψη, εστιάζεται στο γεγονός ότι επιβάλλεται να είστε συνεπείς στις κάθε είδους υποχρεώσεις σας, προσεκτικοί στα λόγια σας και ορθολογικοί στη διαχείριση των επαφών σας με τους άλλους. Οι καιροί αυτοί δεν ενδείκνυνται για ριψοκίνδυνες κινήσεις στα οικονομικά σας, ακόμη δε περισσότερο για ‘ακροβατισμούς΄στα αισθηματικά σας. Αυτό φυσικά ισχύει για τους δεσμευμένους. Οι ελεύθεροι, ε αυτοί έχουν το… ελεύθερο!

Λέων

Για εσάς αγαπητοί Λέοντες η τρέχουσα πλανητική συγκυρία, μαζί με την ενέργεια της Πανσελήνου που ολοκληρώνεται στους Δίδυμους στις 27 του μήνα, είναι μάλλον θετική και σας ωθεί σε αλλαγές στην ζωή σας που έχουν να κάνουν τελικά με σχεδόν… όλα. Σύντροφος, εργασία και ακόμη -ακόμη ο τόπος κατοικίας είναι αρκετά πιθανό να μπουν στο τραπέζι των προσεχών αποφάσεών σας. Η αλήθεια είναι ότι η θετική όψη του Ερμή με τον Κρόνο, αλλά και εκείνη η πιο δυναμική και απαιτητική, της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στις αρχές του επόμενου μήνα, καθόλου δεν αποκλείουν αυτού του είδους τους νέους και σφόδρα ανανεωτικούς δρόμους που ονειρεύεστε να χαράξετε αυτή την στιγμή. Η είσοδος του Ηλίου στον φιλικό σας Τοξότη, σας δίνει τόσο την ευκαιρία, όσο και τη δύναμη να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, αυτούς που θεωρείτε πως καιρό τώρα, αποτελούν εμπόδια στον δρόμο σας.

Παρθένος

Για εσάς η Πανσέληνος του ‘Κάστορα΄ στις 27/11 που γίνεται στους Διδύμους εστιάζει επί των επαγγελματικών σας. Αρκετοί από εσάς ίσως νιώσουν ότι η κοινωνική τους θέση φθίνει και η δημοφιλία τους, δεν είναι και αυτή στα επάνω της. Μέχρι λοιπόν τα μέσα Δεκεμβρίου το ολόγιομο φεγγάρι, ενδέχεται να σας αποκαλύψει πού οφείλονται οι επαγγελματικές σας κρίσεις και οι συνακόλουθες αναποδιές. Εμπόδια που μπαίνουν ανεξήγητα στον δρόμο σας και οι δυσκολίες έρχονται, για να αντιληφθείτε ότι μάλλον πρέπει να κάνετε κάτι το διαφορετικό στα επαγγελματικά. Δείτε την κατάσταση κατάματα και αποφασίστε θαρρετά να αναζητήσετε έναν πιο ταιριαστό δρόμο προς την επαγγελματική καταξίωση. Μη φοβάστε την αλλαγή και μην αφήνετε την ανάγκη για σιγουριά και σταθερότητα να υπερκεράσει αυτήν για έναν καινούργιο και περισσότερο επωφελή επαγγελματικό προσδιορισμό. 

Ζυγός

Δεν προβλέπεται να σας επηρεάσει αρνητικά η επόμενη Πανσέληνος στις 27/11 αφού λαμβάνει χώρα στο φιλικό σας ζώδιο των Διδύμων. Μάλιστα αυτή την περίοδο ο ουρανός και οι θέσεις των πλανητών, διάκεινται από ουδέτερα έως ευνοϊκά προς εσάς. Κυνηγήστε λοιπόν με αισιοδοξία δυσεπίλυτες υποθέσεις σας και τους υψηλούς στόχους που έχετε βάλει. Μη θεωρείτε πλέον τίποτα ακατόρθωτο. Θα δείτε καθ’ οδόν πως θα έρθουν αλλαγές ευχάριστες στην καθημερινότητά σας, στον κύκλο των γνωστών και φίλων σας, σε όλα όσα καθορίζουν το γενικό μοτίβο της ζωή σας. Ενώ μάλιστα τα Χριστούγεννα βρίσκονται κυριολεκτικά ante portas, προκύπτει η χρυσή ευκαιρία να οργανώσετε ένα όμορφο και μακρινό ταξίδι ώστε να περάσετε καλά, να γνωρίσετε νέες κουλτούρες και τόπους και βέβαια, να χαλαρώσετε ουσιαστικά.

Σκορπιός

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται στους Δίδυμους στις 27 Νοεμβρίου, είναι πιθανό να σας οδηγήσουν σε καινούργιες και επωφελείς οικονομικές συμφωνίες αγαπητοί Σκορπιοί. Ακόμη ευνοούνται οι νέες επαγγελματικές συνεργασίες και συμφωνίες που είχατε στο μυαλό σας να συνάψετε, αφού θα αποβούν καλές και με σημαντικά οικονομικά αποτελέσματα -όμως- μάλλον σε έναν πιο μακροπρόθεσμο ορίζοντα. Στην προσπάθειά σας αυτή φροντίστε να επιδείξετε την πρέπουσα διπλωματία και να χαλιναγωγήσετε -κατά το δυνατόν- τη θεμιτή φιλοδοξία σας για να αποφύγετε έτσι το… κακό μάτι από τους ‘ανταγωνιστές΄ σας. Με τον Ουρανό απέναντί σας όλο το τελευταίο διάστημα, καλό είναι να είστε πάντα έτοιμοι για μικρές ή μεγαλύτερες ανατροπές και πιθανές αναθεωρήσεις. Έτσι, για να μη λέτε ότι… βαριέστε!

Τοξότης

Η Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων που ολοκληρώνεται στις 27 Νοεμβρίου και έχει αστρολογική ισχύ έως τα μέσα του μήνα που έρχεται, θα φωτίσει άπλετα τον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων αλλά και τις επαγγελματικές σας συνεργασίες. Δεν αποκλείονται λοιπόν σε αυτούς τους τομείς, ανατροπές και πιθανές απογοητεύσεις που όμως θα σας διδάξουν με τον τρόπο τους να μην εξαρτάσθε σε απόλυτο βαθμό από τους άλλους, παρά να υπολογίζετε αποκλειστικά στις δικές σας δυνάμεις και, κυρίως να έχετε εμπιστοσύνη στην κρίση σας και στις δυνατότητές σας. Φροντίστε επομένως να παραμένετε έτοιμοι και κυρίως ευέλικτοι απέναντι σε κάθε δυσκολία που μπορεί να προκύψει στον οικογενειακό σας χώρο, ίσως δε και σε ό,τι αποκαλούμε καθημερινές συνήθειες και, κατ΄ επέκταση, comfort zone.

Αιγόκερως

Αν και μάλλον βεβαρυμένη η Πανσέληνος στις 27/11, λόγω της γενικότερης πλανητικής συγκυρίας, για εσάς μπορεί να αποδειχθεί ευεργετική και να σας οδηγήσει σε θετικές μεταβολές στον τομέα της καθημερινότητάς σας και δευτερευόντως της ίδιας της υγείας σας. Ο δικός σας κυβερνήτης Κρόνος, ενέχεται σε τούτη την Πανσέληνο και μάλιστα με δυναμική όψη. Παράλληλα, ο ίδιος σας καλεί σε εγρήγορση ώστε επιτέλους να αφουγκραστείτε τις δικές σας ανάγκες προσεκτικά, να σταματήσετε τις καθυστερήσεις και την αδιαφορία και να κυνηγήσετε με αποφασιστικότητα τους στόχους σας. Από την 1η Δεκεμβρίου που μπαίνει ο Ερμής μέσα στο δικό σας ζώδιο, το ενδιαφέρον σας στρέφεται σε θέματα εργασίας, ενώ εάν συμβαίνει να σας απασχολούν τα αισθηματικά σας και τύχει να κάνετε μια καινούργια γνωριμία, σκεφτείτε την με κριτικό και αυστηρό πνεύμα για να αποφασίσετε εάν όντως είναι η κατάλληλη για εσάς.

Υδροχόος

Η εικόνα και το προφίλ σας στον κοινωνικό και εργασιακό κύκλο ενδυναμώνεται φίλοι Υδροχόοι με τη συγκεκριμένη ‘Πανσέληνο του Κάστορα’, που συμβαίνει στους Δίδυμους και στις 27 του μήνα. Τα οικονομικά σας ευνοούνται, η διάθεσή σας βελτιώνεται και εσείς αποζητάτε τη χαλαρή διασκέδαση και -γιατί όχι;- μια νέα αισθηματική περιπέτεια με την προοπτική αυτή να γίνει σύντομα μια ζεστή και ανταποδοτική σχέση. Άλλωστε η γλυκιά Αφροδίτη βρίσκεται για εσάς στον τομέα που αφορά τον έρωτα και σας ανάβει σχετικές… φωτιές. Η οικογενειακή σας ατμόσφαιρα απολαμβάνει και εκείνη των θωπειών του Δία από τον Ταύρο, αμβλύνονται με τον τρόπο αυτόν οι όποιες εντάσεις εκεί και σας δίνεται ο απαιτούμενος χρόνος για να χτίσετε μια πιο χαρούμενη και πιο αισιόδοξη καθημερινότητα για τον εαυτό σας και για τους οικείους σας.

Ιχθείς

Πρέπει να οπλιστείτε με ακόμη περισσότερη υπομονή τουλάχιστον μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου, αν και νιώθετε ήδη αρκετά πιεσμένοι από το πρόσφατο παρελθόν και τις εμπειρίες που βιώσατε. Δυσκολίες και τοξικές καταστάσεις μπορεί να εντοπιστούν κυρίως στα προσωπικά σας μιας και όλα τα είχατε μάλλον εξιδανικεύσει υπερβολικά μέσα στο μυαλό σας, κατά την πάγια και πολύ προσφιλή σας συνήθεια. Θα χρειαστεί να θέσετε τα όριά σας με σαφήνεια και αποφασιστικότητα συνάμα όμως και με διαπραγματευτική διάθεση ώστε να μη χρειαστεί να προχωρήσετε σε νέες θυσίες και σε υπερβολικές υποχωρήσεις από αυτά που θέλετε και από αυτά που αληθινά σας εκφράζουν. Προσπαθήστε μέσα από το φως αυτής της Πανσελήνου να ανακαλύψετε τους λόγους που σας οδήγησαν σε εσωτερικές εντάσεις τελευταία. Εμπίπτει δε αυτό στο μεγάλο κεφάλαιο ‘Αυτογνωσία’ που είναι για όλους ένα θέμα κομβικά σημαντικό.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα