Stardust: Η ατμόσφαιρα μυρίζει “χρήμα” και επαγγελματικές ευκαιρίες για όλα τα ζώδια

Οι επόμενες μέρες σηματοδοτούν την είσοδο του Ηλίου στο γήινο και σταθερό ζώδιο του Ταύρου με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την μετατόπιση της κύριας ενέργειας όλων μας, στο περιβάλλον του υλιστικού αλλά και συνάμα γλυκού ζωδίου.

Από τον Ανδρέα Αντωνίου

Κριός

Θα κληθείτε σύντομα, περισσότερο δε προς το τέλος της εβδομάδας να κατανοήσετε και να χειριστείτε καταλλήλως τι ακριβώς σημαίνει για εσάς ο όρος ασφάλεια, τόσο σε υλικό και πρακτικό επίπεδο, όσο και σε ψυχολογικό. Το γούστο σας βρίσκεται στα πάνω του και η κομψότητά σας επίσης. Φροντίστε μόνο να στηριχτείτε αποκλειστικά στα δικά σας πόδια, μακριά από εξαρτήσεις και να εκφράζεστε με πραότητα, ευγένεια και κοινή λογική. Έτσι θα αποκτήσετε χωρίς πρόβλημα την ηρεμία που δίνει η ασφάλεια την οποία αναζητάτε με επίταση αυτή την ώρα.

Ταύρος

Καθώς ανέτειλε στις 21 Απριλίου ο μήνας σας, αποκτάτε αυτοπεποίθηση, εξωστρέφεια και γοητεία και ο ανανεωμένος δυναμισμός σας γίνεται εμφανής στον περίγυρό σας. Εκμεταλλευτείτε την περίοδο για να μπολιάσετε τη φυσική σας γλυκύτητα με την ισχυρή θέληση που χρειάζεται για να χαράξετε- πιθανότατα- μια νέα αρχή, που θα ταιριάζει περισσότερο με την πορεία ζωής που ονειρευτήκατε στα μύχια της ψυχής σας. Νιώθετε και εκπέμπετε ανανέωση και αυτό θα σας βοηθήσει σε επαγγελματικές αλλαγές και επιτεύγματα.

Δίδυμοι

Δεν θα είναι και η πιο ανάλαφρη εβδομάδα για εσάς. Το Εγώ και η όλη διάθεσή σας πιθανώς να πιεστούν λίγο και θα βιώσουν ακεφιές, σκέψεις απαισιόδοξες, ίσως και κάποια ανασφάλεια που μπορεί να μην είναι ξεκάθαρα τεκμηριωμένη από γεγονότα, παρ΄όλα αυτά εξακολουθεί να μην είναι ευχάριστη. Όσοι όμως από εσάς ασχολούνται με μεταφυσική, είναι γιατροί και δουλεύουν ως ερευνητές, ή ακόμη σε νοσοκομεία, φυλακές και παρεμφερή ιδρύματα, θα βρουν έδαφος για να προβληθούν και να αριστεύσουν στον τομέα τους.

Καρκίνος

Τις επόμενες μέρες προβλέπεται να εγκαταλείψετε, πρόσκαιρα τουλάχιστον, το λατρεμένο σας ‘καβούκι’ και θα τολμήσετε περισσότερες επαφές με φιλικά σας πρόσωπα. Θα επιδιώξετε λοιπόν να κυνηγήσετε το όραμά σας και τα σχέδιά σας για το μέλλον. Αρωγοί σας σε αυτή την προσπάθεια θα σταθούν η ξεχωριστή συναισθηματική σας ευφυία και κάποιες εκλάμψεις καινοτομίας στη συμπεριφορά σας, που μαζί με το όντως απαράμιλλο προσωπικό σας στιλ ίσως σας βοηθήσουν να χαράξετε πιο εύκολα το δικό σας μονοπάτι.

Λέων

Καλές ήταν οι γιορτές και η σχόλη του Πάσχα, αλλά ας δούμε τώρα με ουσιαστικό τρόπο την επαγγελματική επιτυχία, την κοινωνική δύναμη και το κύρος που τόσο πολλά σημαίνουν για τον δικό σας ψυχισμό. Φροντίστε μόνο από εδώ και πέρα να μη παραμελήσετε τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας, στο βωμό της επιθυμίας σας για διάκριση. Κατά τα άλλα μια χαρά θεμιτό είναι αυτό που τώρα νιώθετε και θέλετε να κάνετε τώρα και θα έχει και τις αβάντες του, είναι βέβαιο.

Παρθένος

Περιέργεια και δίψα για πνευματικά ανώτερες και σίγουρα μη συμβατικές καταστάσεις ΄ξημερώνουν΄για εσάς από τα μέσα της επόμενη εβδομάδας. Ίσως να ήρθε η ώρα για εκείνο το έξτρα πτυχίο που καιρό σκέπτεστε. Αποκτάτε πιο ανοιχτή σκέψη τώρα και δεν αποκλείεται να αναζητήσετε νέους ορίζοντες και δραστηριότητες που θα σας οδηγήσουν σε πιο προοδευτικές ιδέες, μακριά από προσκολλήσεις. Μακρινά επιμορφωτικά ταξίδια και…  ανοδική πορεία στη ζωή, είναι στο πρόγραμμα. Καλλιεργήστε την αυτοεκτίμησή σας και αναζητήστε συνειδητά, νέες περιπέτειες και ψυχικά διεγερτικές εμπειρίες.

Ζυγός

Αν κάτι στη προσωπική σας ζωή σας θεωρείτε πως ήδη…έχει φάει τα ψωμιά του, νομίζω πως η περίοδος είναι κατάλληλη για να το ξεπεράσετε οριστικά, όσο ‘ευαίσθητο’ και σημαντικό μπορεί να φαντάζει. Ρίξτε άφοβα φως στα σκοτεινά μονοπάτια του μυαλού σας, σκάψτε βαθιά μέσα σας και αναλάβετε τις δράσεις εκείνες που θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από οτιδήποτε σας απασχολεί και σας δημιουργεί εμπόδια και γενικά, προβλήματα. Δείτε την περίοδο αυτή ως μεταβατική, ως μια φάση αναγκαίου και πιθανότατα επωφελούς μετασχηματισμού βασικών παραμέτρων της ζωής σας.

Σκορπιός

Το αμέσως επόμενο διάστημα θα είναι για εσάς γεμάτο αυτοπεποίθηση, δημοφιλία και αρμονική συνύπαρξη με τον εαυτό σας και τους άλλους γύρω σας. Συνειδητοποιείτε βαθύτερα τον εαυτό σας μέσα από τις ποικίλες σχέσεις, κατανοείτε τις δυνάμεις και τις αδυναμίες σας και εκφράζεστε πιο μεστά και πιο αποτελεσματικά στα θέματα που σας ενδιαφέρουν πραγματικά. Αν δε στον ορίζοντα υπάρχει γάμος ή μια σοβαρή σχέση, οι αστρολογικοί οιωνοί κατά τον επόμενο μήνα, θεωρούνται ιδανικοί για θετικά αποτελέσματα.

Τοξότης

Μετά τις αναπόφευκτες διατροφικές υπερβολές του Πάσχα, είναι μια ευκαιρία τώρα να φροντίσετε τη διατροφή σας, να αποτοξινωθείτε και να νιώσετε καλύτερα σε σωματικό και ψυχολογικό επίπεδο. Έτσι, και με ανεβασμένη διάθεση, θα μπορέσετε να φανείτε στους κοντινούς σας ανθρώπους χρήσιμοι και βοηθητικοί, κάτι που υποσυνείδητα και διακαώς, επιθυμείτε στην παρούσα φάση της ζωής σας. Ακόμη δε εάν σε αυτή σας την προσπάθεια αντιμετωπίσετε αντιξοότητες και δυσκολίες, σκεφτείτε ότι έτσι είναι η ζωή και να μην το βάζετε κάτω.

Αιγόκερως

Αναζητήστε αποκλειστικά και μόνο την ποιότητα στις δραστηριότητές σας, εκείνες που σας ταιριάζουν αυτή την εποχή και σας κάνουν να νιώθετε πλήρεις και ευτυχισμένοι. Έτσι κι αλλιώς τραβάτε την προσοχή τούτο το διάστημα, επομένως δεν είναι ανάγκη να υπερβάλλετε στην προσπάθεια να έλξετε το ενδιαφέρον και να μην ασχολείστε με πολλά πράγματα μαζί, για έτσι δεν θα πετύχετε ποτέ την αναγκαία ποιότητα. Αφεθείτε ολοκληρωτικά, κυρίως δε χαλαρά στην καθόλα θεμιτή σας ανάγκη για πληθωρική αυτοέκφραση και, όλα θα πάνε καλά.

Υδροχόος

Αρχίζει ένας μήνας που προβλέπεται να σας φέρει πιο κοντά στα μέλη της οικογένειάς σας, σε μια μακρά χρονική περίοδο όπου εσείς οι ίδιοι ανακαλύπτετε ξανά και… πολύ πιο βαθιά τον ίδιο σας τον εαυτό και τις ανάγκες του. Αν σας απασχολούν ζητήματα ακίνητης περιουσίας και θέματα που σχετίζονται με τη σχέση σας με τον πατέρα σας, καλό θα ήταν να ασχοληθείτε πιο συστηματικά μαζί τους, μιας και ενδέχεται να λάβουν καλή τροπή και να σας απαλλάξουν από περαιτέρω αναποδιές και δυσκολίες.

Ιχθείς

Pisces horoscope sign

Ξεχωρίζετε για την σπιρτάδα και το πνεύμα σας αυτή την ώρα και η δύναμη της επικοινωνία σας, κυριολεκτικά λάμπει. Από την άλλη, δραστηριότητες όπως η απόκτηση έξτρα γνώσης, το διάβασμα καλών βιβλίων, ή- για αλλαγή- η εποικοδομητική σχέση με τα αδέλφια σας και η προσωπική σας ανάπτυξη αποκτούν ιδιαίτερη βαρύτητα και σημασία. Τώρα έχετε την ανάγκη να αλλάζετε συχνά παραστάσεις και δραστηριότητες, όμως παράλληλα επιθυμείτε να κατανοείτε ουσιαστικά τους άλλους γύρω σας και να συλλέγετε ποικίλες και ωφέλιμες εμπειρίες.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα