Stardust: Η αναμενόμενη είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο σε λίγες μέρες προσθέτει ιδεαλισμό και ποιητικότητα στα όμορφα πράγματα της ζωής…

Stardust 6-13/5/2023

Η αναμενόμενη είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο σε λίγες μέρες προσθέτει ιδεαλισμό και ποιητικότητα στα όμορφα πράγματα της ζωής και αυτό πολύ αρέσει και ενδιαφέρει άπαντες…

Κριός

Καλύτερη φαντάζει η επόμενη περίοδος για τα λεπτά οικογενειακά σας θέματα φίλοι Κριοί, με την είσοδο της Αφροδίτης στο υδάτινο ζώδιο του Καρκίνου από τις 8 του μήνα και μετά, οπότε και θα συμπλέει για λίγες μέρες με τον πάντοτε ανήσυχο και ερεθιστικό Άρη. Ρομαντισμός, ισορροπίες και καλύτερες σχέσεις με τους γονείς και όλους τους οικείους σας, έρχονται στην επιφάνεια και σκοπό έχουν να ‘μαλακώσουν’ τις όποιες εντάσεις έχουν προκληθεί από κάποιες απρόσεκτες ίσως, ή βιαστικές συμπεριφορές σας.

Ταύρος

Οι Ταύροι, αυτό το διάστημα, νιώθουν- έτσι κι’ αλλιώς- να κατακλύζονται από ισχυρή ζωτική ενέργεια και αυξημένη διάθεση για κοινωνικότητα και επικοινωνία. Κοντά σε αυτά, έρχεται σύντομα η γλυκιά Αφροδίτη μέσα στον 3ο σας ΄σπίτι΄ και εντείνει περισσότερο την ανάγκη και την αγάπη σας για κάθε τι που σχετίζεται με λόγο, δημοσιογραφία, διδασκαλία, λογοτεχνία ακόμη δε και…πολιτική. Αποκτάτε εντυπωσιακή διπλωματική ικανότητα, ικανή πειθώ, αλλά και τους τρόπους να κερδίζετε άνετα τους ανθρώπους και να τους φέρνετε τεχνηέντως στα ‘νερά’ σας.

Δίδυμοι

Δραστηριοποιηθείτε περισσότερο σε ό,τι έχει να κάνει με την τσέπη σας και τα οικονομικά σας αγαπητοί μου Δίδυμοι, μιας και η χρονική στιγμή ‘ευλογεί’ κάθε σχετική προσπάθεια με επίταση. Όπως όλοι οι άνθρωποι, επιδιώκετε την οικονομική άνεση και μια καλή θέση στην κοινωνία όχι τόσο για την εξουσία, όσο για την ασφάλεια και την σταθερότητα που αυτές δίνουν. Ιδιαίτερα αυτή την περίοδο εκτιμάτε παραπάνω την καλαισθησία, την ομορφιά και την καλή ποιότητα γύρω σας, αυτό δε μπορείτε να το εκμεταλλευθείτε δεόντως.

Καρκίνος

Χαράς ευαγγέλια για εσάς τρυφεροί Καρκίνοι μου που από τις 8 του Μάη θα φιλοξενείτε τη θεά της τρυφερότητας και της αρμονίας Αφροδίτη, στα χωρικά σας ύδατα. Συντροφικές σχέσεις και σημαντικές συνεργασίες επαγγελματικού τύπου παίρνουν αναπόφευκτα τα ‘πάνω τους’. Εσείς δε εμφανίζεστε ακόμη περισσότερο ευγενικοί και με καλούς τρόπους, αποκτάτε περίσσευμα γοητείας και είστε ικανοί για σπουδαία πράγματα και επίτευξη μεγάλων στόχων. Περαιτέρω, βελτιώνονται και υποχωρούν τα όποια σωματικά προβλήματα σας βασανίζουν. Μόνο κρατήστε ένα μέτρο στα… γλυκά για να μην πάρετε κιλά εν όψει παραλίας.

Λέων

Zodiac sign and constellation LEO with Horoscope circle on the starry night sky background with geometry pattern. Sacred symbols and pictograms astrology planets in mystical circle. Gold and purple elements. Vector.

Εσείς αγαπητοί Λέοντες θα έχετε την τάση να τα βλέπετε όλα μέσα από ροζ γυαλιά και θα νιώθετε αθεράπευτα ρομαντικοί- σχεδόν μάλιστα ευάλωτοι- από τις 8 του μήνα αυτού μέχρι και το τέλος του. Δοθέντος αυτού, μην αισθανθείτε οποιαδήποτε απογοήτευση εάν οι άλλοι δεν βρίσκονται σε παρόμοιο mood και δεν ανταποκρίνονται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, ή ίσως πάνε να σας ‘εκμεταλλευτούν’, κατά κάποιο τρόπο, συνειδητά ή ακόμη και ασυνείδητα. Ρίξτε το στη πολλή δουλειά, μέχρι να περάσει αυτή η υπερευαίσθητη φάση σας.

Παρθένος

Λάτρεις της αυθεντικότητας και της ειλικρίνειας, προτιμάτε πάντα μια σκληρή αλήθεια παρά την υποκρισία και ένα ευχάριστο ψέμα καλοί μου Παρθένοι. Ευκαιρία είναι την περίοδο αυτή, να εμπλακείτε σε ομαδικές προσπάθειες, ίσως να γραφτείτε σε έναν σύλλογο με ένα αντικείμενο ενδιαφέροντος της αρεσκείας σας. Το θέμα είναι ότι τώρα εμπνέεστε ιδιαίτερα από το αποκαλούμενο ομαδικό πνεύμα και τα πολλά καλά που προσφέρει η έννοια ‘συνεργασία’. Επενδύστε παράλληλα στην ακαδημαϊκή σας βελτίωση, ξεκινώντας ένα σεμινάριο ή ακόμη καλύτερα, αποκτήστε ευχάριστες εμπειρίες από ενδιαφέροντα ταξίδια και επαφές.

Ζυγός

Δεν είναι μυστική η σχέση σας και η έφεσή σας στην αισθητική και στην ομορφιά, στις τέχνες και στους ανθρώπους με καλή κοινωνική θέση και επιρροή, φίλοι Ζυγοί. Κατά το αμέσως επόμενο διάστημα, όλες αυτές οι εκφάνσεις του χαρακτήρα σας αποκτούν αίφνης έρεισμα και τις ευκαιρίες να εκφραστούν περισσότερο με αναλόγως βαρυσήμαντα αποτελέσματα στην καθημερινότητά σας. Τροποποιείστε ό,τι πιθανώς σας ενοχλεί στην καριέρα σας, κάντε την πιο ‘γοητευτική’ για τα γούστα σας και επιδιώξτε έξυπνα, δυνητικά ωφέλιμες επαφές με επιδραστικούς ανθρώπους.

Σκορπιός

Αγαπάτε εκ φύσεως τα μυστήρια, τη γνώση και την φιλοσοφία και προσπαθείτε πρωτίστως να μαθαίνετε πράγματα για να επεκτείνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες, αγαπητοί μου Σκορπιοί. Βρίσκεστε όμως τώρα σε μια περίοδο που επιθυμείτε να αναζητήσετε την ‘αδελφή ψυχή’, ενώ συνάμα νιώθετε απολύτως συνειδητοποιημένοι σε σχέση με αυτό και με ενισχυμένη αυτοπεποίθηση. Επομένως, αντικειμενικά θεωρείται μια καλή στιγμή. Προσέξτε μόνο μην ονειρεύεστε τελικά κάτι που είναι ανέφικτο, ή δεν εκτιμάτε αρκετά όσα ήδη έχετε στη ζωή σας.

Τοξότης

Εσείς πάλι φίλοι Τοξότες διαπνέεστε από τις 8 του Μάη και έπειτα, από την εσωτερική ανάγκη για μπόλικο αλατοπίπερο στις στενές αισθηματικές σας σχέσεις. Επιθυμείτε πλέον επαφές που χαρακτηρίζονται από βάθος και ουσία και δεν σας ενδιαφέρουν μόνο οι επιφανειακές γνωριμίες. Έχετε επιπλέον την αυξημένη διάθεση να αυτοεκφραστείτε και μάλλον θα αναζητήσετε δραστηριότητες που θα σας κάνουν να αισθανθείτε πλήρεις και με ουσιαστικό σκοπό στη ζωή σας, αρκεί αυτές να διαθέτουν την αναγκαία ποιότητα αλλά και μια αύρα δημιουργικότητας.

Αιγόκερως

Στα αισθηματικά σας και στις στενές συνεργασίες σας έρχεται να βάλει το ευεργετικό χεράκι της η Αφροδίτη, σε λίγες μόλις μέρες φίλοι Αιγόκεροι. Περιέργως δε προβάλλεστε ως ιδιαίτερα κοινωνικοί αυτή την εβδομάδα πάντοτε βέβαια φιλικοί και ευγενικοί και αυτό θα κάνει την διαφορά και θα δημιουργήσει προοπτικές ευοίωνων, καινούργιων σχέσεων. Ξεκινάει λοιπόν μια περίοδος κατά την οποία οι προσωπικές επαφές υπόσχονται αρμονία, ευχαρίστηση και ολοκλήρωση σε πολλά άτομα του ζωδίου σας. Εκμεταλλευτείτε το.

Υδροχόος

Όσοι Υδροχόοι έχετε την αίσθηση ότι το περίσσειο άγχος και οι κάθε είδους ανησυχίες έχουν παρεισφρύσει υπερβολικά στη ζωή σας τελευταίως, θα έχετε την ευκαιρία τις επόμενες μέρες να επικαλεστείτε την πειθαρχία που απαιτείται για να γίνει η ορθή διαχείριση και να μπει επιτέλους μια τάξη στην καθημερινή σας ρουτίνα. Ώρα λοιπόν να θέσετε ένα πρόγραμμα και μετά να το ακολουθήσετε ευλαβικά, κάτι που θα βοηθήσει επίσης τις όποιες μικρές αναταράξεις υφίστανται ήδη σε οικογενειακά σας ζητήματα.

Ιχθείς

Συναισθηματικά και με τον άνθρωπό σας, νιώθετε όμορφα και γλυκά φίλοι Ιχθείς. Όμως αποζητείτε επιπλέον τον θαυμασμό και την εκτίμησή του εμπράκτως, αφού αλλιώς νιώθετε μοναξιά και απογοήτευση, κάτι που μπορεί να σας οδηγήσει ακόμη και στο να αναζητήσετε αλλού την επιβεβαίωση που επιθυμείτε διακαώς. Μιλήστε ανοιχτά με το ταίρι σας για να ακουστούν ξεκάθαρες οι απόψεις σας και να αποφευχθούν παρερμηνείες και άλλα προβλήματα που θα έχουν άμεση επίδραση στο περιβάλλον σας.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα