Stardust: Η ανάδρομη πορεία του εγκεφαλικού πλανήτη Ερμή και πόσο επηρεάζει το επταήμερο που ξεκινά από σήμερα 17 Σεπτεμβρίου

Κριός – 21 Μαρτίου-20 Απριλίου

Ο εγκεφαλικός πλανήτης Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στον τομέα της ζωής σας που αφορά τις σχέσεις με τους άλλους και σας καλεί σε μια περισσότερο εσωτερική επανεξέτασή τους, από κάθε δυνατή σκοπιά. Μη βιαστείτε όμως να καταλήξετε σε τελικά συμπεράσματα και να φροντίζετε να αφουγκράζεστε όλον αυτόν τον μήνα τον ορθολογισμό και την πρακτική διαχείριση που σας χαρίζει η Αφροδίτη από την Παρθένο. Κάπως ΄τσιτωμένοι΄ ξεκινάτε φίλοι Κριοί το επόμενο επταήμερο, με το διάστημα όμως 19-24 /9, να φαντάζει καλύτερο και πιο ανάλαφρο.

Ταύρος – 21 Απριλίου-20 Μαίου

Αναλύστε με ψυχραιμία ό,τι τυχόν σας απασχολεί σε επαγγελματικό επίπεδο και αναζητήστε μια έμπειρη συμβουλή, αν το κρίνετε απαραίτητο. Τα έξοδά σας ‘τρέχουν’ όπως πολύ καλά γνωρίζετε και εσείς επιβάλλεται αυτή τη στιγμή να κρατήσετε τις απαιτούμενες λεπτές ισορροπίες που σας εξασφαλίζουν τον βιοπορισμό σας. Ό,τι αποφασίσετε αυτή την περίοδο, θα αρχίσει να υλοποιείται μετά τις 24 του μήνα, επομένως σας προτρέπω να σκεφτείτε ώριμα, σταθερά και προπαντός προσγειωμένα, χωρίς να αφήνετε χώρο σε παρορμητικούς και ριψοκίνδυνους ελιγμούς που μπορεί να σας κοστίσουν αργότερα.

Δίδυμοι – 21 Μαίου-21 Ιουνίου

Αν ανήκετε στην κάστα των δημιουργών φίλοι Δίδυμοι, σας προτείνω να μην τα ψειρίζετε όλα τόσο πολύ τούτη την περίοδο και μη νιώθετε οποιαδήποτε ανασφάλεια ξεκινώντας κάτι καινοτόμο ή ρηξικέλευθο στη ζωή σας. Από τις 24 και μετά θα έχετε τον χρόνο, αλλά κυρίως την διάθεση να εκτιμήσετε βαθιά τις δομικές συντεταγμένες της ίδιας της προσωπικής σας ζωής και θα ανακαλύψετε ότι δεν όλα στείρα και αναποτελεσματικά όπως στιγμές-στιγμές φαντάζεστε, κάτι που σας δημιουργεί-δικαιολογημένα- ένταση και ανησυχία.

Καρκίνος – 22 Ιουνίου-22 Ιουλίου

Σε εσάς ευαίσθητα παιδιά της Σελήνης, ο ανάδρομος Ερμής του μήνα εξακολουθεί να σιγοντάρει μια πάγια και αγαπημένη σας συνήθεια που έχει να κάνει με την εσωστρεφή ενδοσκόπηση. Πολλές φορές, αυτή σας βγάζει ΄λαγούς’ αυτογνωσίας, άλλες όμως σας μπουρδουκλώνει ακόμη περισσότερο και σας θολώνει την καθημερινότητα. Από τις 23 και έπειτα, μπορείτε να επιδιώξετε ζουμερές κουβέντες και επαφές που θα σας βοηθήσουν να αμβλύνετε εντυπώσεις και να χαράξετε ομαλές διόδους ικανοποιητικής επικοινωνίας, εκεί που μέχρι πρότινος βρίσκατε σε… τοίχο.

Λέων – 23 Ιουλίου-23 Αυγούστου

Γύρω στις 23 του μήνα, η ψυχολογία σας εμφανίζεται ιδιαιτέρως θετική και σας προδιαθέτει σε ευνοϊκές εξελίξεις σε σχέση με τον τομέα που άπτεται των οικονομικών σας και των ‘αξιών΄ σας γενικότερα. Δεν σας λείπει ενεργητικότητα και έχετε μπει για τα καλά στο κυνήγι των, πάντα υψηλών, στόχων σας. Για να τους πετύχετε όμως ευκολότερα, προσέξτε λιγάκι τον τρόπο που μεταφέρετε τις σκέψεις και τις προθέσεις σας με τα λόγια που χρησιμοποιείτε. Τακτ και υπομονή θα φέρουν αποτέλεσμα, οτιδήποτε άλλο δεν βοηθάει καθόλου.

Παρθένος – 24 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου

Για τα δικά σας μέτρα και συνήθειες, η εβδομάδα που έρχεται υπόσχεται μεγαλύτερη εξωστρέφεια και τη διάθεση να φανείτε περισσότερο στον ευρύτερο κύκλο και στους φίλους σας. Καλό είναι φυσικά αυτό και βοηθιέται αρκετά από την παρουσία του Ηλίου στο ζώδιό σας, αλλά και της Αφροδίτης, που σας υποστηρίζει με την απαραίτητη διπλωματική δεινότητα και γιατί όχι, με την ανάλαφρα περιρρέουσα γοητεία που εκείνη γνωρίζει να προσφέρει σε ένα σεμνό ζώδιο, όπως το δικό σας. Από τις 24/9 και μετά πάντως, προετοιμαστείτε για λίγο πιο… εσωτερικές καταστάσεις.

Ζυγός – 23 Σεπτεμβρίου-21 Οκτωβρίου

Αναλογίζεστε με σκεπτικισμό τα ήδη πεπραγμένα σας, το μυαλό σας είναι απολύτως δραστήριο και κινητικό αυτή την εβδομάδα, παράλληλα όμως η ψυχολογία σας βρίσκεται σε αρκετά καλά επίπεδα, με διακριτή τάση μιας απροσδιόριστης αισιοδοξίας για τις εξελίξεις, που- ειρήσθω εν παρόδω- δεν είναι καθόλου αδικαιολόγητη. Προς το τέλος του επταημέρου και για λίγες μόλις μέρες, πιθανώς να μπείτε σε μια διαδικασία εσωστρέφειας αλλά θα είναι μικρής διάρκειας και θα ξεπερασθεί με τη βοήθεια ανθρώπων που σας αγαπούν και θα εξακολουθήσουν να σας στηρίζουν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Σκορπιός – 22 Οκτωβρίου-21 Νοεμβρίου

Στο δικό σας διερευνητικό μυαλουδάκι φίλοι Σκορπιοί, ο ανάδρομος Ερμής αναμειγνύει με έναν ΄σκοτεινό’ τρόπο, πράγματα που ενδόμυχα φοβάστε με άλλα που βάσιμα ελπίζετε να συμβούν, αλλά δεν είστε καθόλου σίγουροι για αυτό. Κάπως αλλόκοτες καταστάσεις στις σχέσεις σας εξακολουθούν να δοκιμάζουν την έμφυτη ανάγκη σας για σταθερότητα και αυτό σας προκαλεί μια δυσαρέσκεια, ένα βάρος που πασχίζετε να διαχειριστείτε. Ικανή βοήθεια σε όλη αυτή την κατάσταση θα λάβετε από τον ευρύτερο φιλικό σας κύκλο, για τούτο επωφεληθείτε αναλόγως στρέφοντας την προσοχή σας και το ενδιαφέρον σας, εκεί.

Τοξότης – 22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου

Σαν άνθρωποι φιλελεύθεροι και κατά κανόνα πολύ δραστήριοι αγαπητοί μου Τοξότες, χαίρεστε τη ζωή κοντά στη Φύση, τις πολλαπλές δραστηριότητες και ό,τι σας κάνει τη ζωή ανέφελη και χωρίς απαισιόδοξες σκέψεις ή γενικά, δεύτερες σκέψεις. Αυτό φυσικά επιτυγχάνεται καλύτερα όταν ορίζετε με σαφήνεια αυτά που θέλετε να επιτύχετε, ακόμη δε περισσότερο με ποιους μαζί και πώς, επιθυμείτε να τα επιτύχετε. Σε αυτόν λοιπόν τον τομέα θα αναλωθείτε την εβδομάδα που αρχίζει σήμερα, ενώ κατά την διάρκεια της επόμενης θα μπορέσετε να σκύψετε αναθεωρητικά, πάνω σε μερικά θέματα της εργασίας σας.

Αιγόκερως – 22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου

Ο κυβερνήτης σας πλανήτης Κρόνος που βρίσκεται στον δεύτερο φυσικό σας οίκο τούτη την ώρα, τεστάρει το αξιακό σας σύστημα και σας καλεί σε υπομονετική δουλειά, ώστε να βελτιώστε την κατάσταση σε κάθε τι που σχετίζεται αφενός με τα οικονομικά σας, αλλά και με ό,τι εσείς εκλαμβάνετε ως άξιο λόγου στη ζωή σας, αφετέρου. Είστε αληθινά ευχαριστημένοι μέσα στον εργασιακό σας χώρο, ή μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξετε πράγματα σε αυτόν τον τόσο σημαντικό για την όλη ψυχοσύνθεση σας τομέα; Σκεφτείτε καλά πριν απαντήσετε. Μήπως πάλι, κάποια έξτρα εκπαίδευση-ειδίκευση θα μπορούσε να σας προσφέρει μια καλύτερη θέση και φυσικά, καλύτερες απολαβές;

Υδροχόος – 20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου

Είναι βέβαιο φίλοι Υδροχόοι, ότι ήδη γνωρίζετε απαξάπαντες, ότι εισπράττετε την μακρά διέλευση του ‘δάσκαλου’ πλανήτη Κρόνου στο ζώδιό σας. Κάποιοι άνθρωποι τον ‘φοβούνται’ για την αυστηρότητά του όμως η αλήθεια είναι πως τα καλά που προκύπτουν μέσα από τις αντικειμενικές δυσκολίες που φέρνει η διέλευση αυτή, είναι και αυτά που αξίζουν, αλλά και διαρκούν περισσότερο. Αναθεωρήστε επομένως κάποιες μέχρι πρότινος σταθερές δοξασίες και απόψεις που δεν σας εξυπηρετούν πια και με τη βοήθεια της διαίσθησής σας, θα δείτε πως θα βρείτε πιο ταιριαστές εναλλακτικές για τις καταστάσεις που βιώνετε τούτη την περίοδο.

Ιχθείς – 19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου

Έχουμε ήδη τονίσει από την προηγούμενη κιόλας εβδομάδα ότι αυτός ο μήνας- τουλάχιστον μέχρι τις 23/9- έχει να κάνει με τις σχέσεις, αισθηματικές ή μη και ότι εκεί επιθυμείτε να εστιάσετε την μερίδα του λέοντος της προσοχής σας. Όντως, αυτός ο κομβικός τομέας ευνοείται αρκετά και θα σας κρατήσει σε εγρήγορση μέχρι να κυλίσει και να βγει ο φετινός Σεπτέμβρης. Ο Οκτώβρης που σύντομα καταφτάνει θα σας πάει σε ένα άλλο, πιο ΄βαθύ΄και απαιτητικό επίπεδο. Τότε δε είναι που οτιδήποτε αισθηματικής φύσης τολμήσατε και διαπράξατε το τελευταίο διάστημα, θα περάσει αναγκαστικά από την κρησάρα της τελικής σας αποτίμησης. Καλή δύναμη σας εύχομαι!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα