Stardust: H εβδομάδα, υπόσχεται νέα ειδύλλια και φρέσκα ξεκινήματα
Ζωδιακές προβλέψεις
Credit: 123RF

Stardust 9-16/12/2023

Ενδιαφέρουσα και με ποικιλία όψεων η επόμενη εβδομάδα, υπόσχεται νέα ειδύλλια και φρέσκα ξεκινήματα σε διάφορους τομείς της ζωής, με το καινούργιο φεγγάρι στις 13 του μήνα. Από την άλλη, προσοχή χρειάζεται η επικοινωνία και οι μετακινήσεις, όπως και οι συμφωνίες και οι αποφάσεις μας που αλλιώς ξεκινούν και αλλιώς προκύπτουν τελικά.

Κριός 

Ξεκινάει μια σημαντική εβδομάδα την ώρα που η Αφροδίτη μετακινείται στο ζώδιο του Σκορπιού, που ένα ακόμη ζώδιο που κυβερνάται από τον δικό σας κυβερνήτη Άρη. Αυτό από μόνο του, σας δίνει μια σημαντική τόνωση της ενέργειάς σας. Η παρόρμησή σας σας καλεί να κάνετε όσο το δυνατόν περισσότερα, όμως η καλύτερη απόφαση είναι να εστιάσετε μόνο σε ένα ή δύο σημαντικούς σας στόχους, που χρειάζονται ολοκλήρωση. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό υπογραμμίζει περαιτέρω τη σημασία της αρετής της υπομονής, αλλά και της προσοχής στη λεπτομέρεια, κάτι που μπορεί να μετατρέψει ένα καλό αποτέλεσμα σε εξαιρετικό! Φροντίστε να μη βιάζεστε με όλα τα πράγματα αυτήν την εβδομάδα και κοιτάξτε να διασκεδάζετε όσο μπορείτε. Έχετε επικεντρωθεί τόσο πολύ στον έλεγχο και στη δουλειά που τελικά, ξεχάσατε να διασκεδάζετε. Με τον Ποσειδώνα μάλιστα στο προσκήνιο, θα είναι σοφό εκ μέρους σας να εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και να επανασυνδεθείτε επειγόντως με τη χαρά της ζωής .

Ταύρος 

Τα πράγματα φαίνονται καλά για εσάς αυτήν την εβδομάδα. Αυτές τις μέρες η Αφροδίτη από τον Σκορπιό θα προσθέσει μια γλυκιά αύρα στον κόσμο σας, ειδικά σε ό,τι αφορά τον έρωτα και τον ρομαντισμό. Είναι εξαιρετική η στιγμή για να κλείσετε ραντεβού με εκείνο το ‘ξεχωριστό’ άτομο, ή να βγείτε έξω και να προσπαθήσετε απλώς να κάνετε νέες γνωριμίες. Ακόμα κι αν είναι μόνο για διασκέδαση, τούτη την εβδομάδα αποκτάτε ένα ερωτικό πλεονέκτημα που θα μπορούσε να σας προσφέρει μοναδικές στιγμές. Ο Ποσειδώνας δεν μπορεί ακόμη να κάνει πολλά για να αλλάξει τον εξωτερικό σας κόσμο μιας και ο Δίας- πλανήτης της τύχης και της επέκτασης- συνεχίζει να είναι ανάδρομος μέσα στο ζώδιό σας μέχρι το τέλος του μήνα. Θα ανταμειφθείτε όμως τις επόμενες εβδομάδες, ιδιαίτερα από την αρχή της νέας χρονιάς. Επομένως, αντί να αφήσετε την όποια απογοήτευση να σας κρατάει πίσω, αφιερώστε την άλλη εβδομάδα στο να εκτιμήσετε την ανθεκτικότητα και την αποφασιστικότητά σας σε καιρούς που υπήρξαν δύσκολοι για εσάς.

Δίδυμοι

Η επόμενη εβδομάδα είναι μια καλή ευκαιρία εξάσκησης της υπομονής σας φίλοι Δίδυμοι. Η Πανσέληνος της περασμένης εβδομάδας στο ζώδιό σας μπορεί να προκάλεσε ένα μικρό σοκ στην κοινωνική σας ζωή, ή να σας παρέσυρε σε δράματα στα οποίο δεν θα θέλατε να συμμετάσχετε. Τώρα που τα έντονα συναισθήματα έχουν κάπως υποχωρήσει, η εβδομάδα αυτή ενδείκνυται για τον έλεγχο των… τυχόν ζημιών. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σας υπενθυμίζει ότι μερικές φορές είναι καλύτερο να παίρνετε τον περισσότερο απαιτητικό δρόμο. Εκφράστε λοιπόν την απογοήτευσή σας για αυτό που συνέβη και σας πίκρανε και θέστε ξεκάθαρα τα όριά σας ως προς το τι περιμένετε στο μέλλον. Τις συναισθηματικές μνησικακίες είναι καλύτερα να τις αφήσετε πίσω στον χρόνο που φεύγει, παρά να τις κουβαλήσετε μαζί σας στη νέα χρονιά. Εάν μάλιστα δεν πιστεύετε ότι μπορείτε να συμφιλιωθείτε με ό,τι έγινε, ήρθε η ώρα να επανεξετάσετε αυτή τη σχέση.

Καρκίνος

Αυτή η εβδομάδα προμηνύεται βαθιά συναισθηματική. Η ανάδρομη κίνηση του Ποσειδώνα στους Ιχθείς σας επέτρεψε να επανασυνδεθείτε με το εσωτερικό σας ‘παιδί’ και να εξοικειωθείτε με τα παλιά όνειρα που είχατε αφήσει να σας γλιστρήσουν μέσα από τα δάχτυλα. Ήταν μια ευκαιρία να επανορθώσετε τον εαυτό σας και να γιατρέψετε τις εσωτερικές του πληγές. Με τον Ποσειδώνα να κινείται ορθόδρομος και με την Αφροδίτη να κινείται μέσα στον Σκορπιό, μπορείτε να ξεκινήσετε τη διαδικασία μεταμόρφωσής σας που ξεκινά πάντα με εσωτερική θεραπεία. Το σκοτάδι και οι φόβοι σας είναι τα καύσιμο για αυτά που σας παρακινούν στη ζωή. Μετά από μια συναισθηματικά, μάλλον χαοτική χρονιά, βγαίνετε στην άλλη πλευρά πιο σίγουροι και μπορείτε πλέον να αντιμετωπίζετε την καταιγίδα, με την ελπίδα ότι πιο φωτεινές μέρες είναι στον ορίζοντα. Πάρτε τα μαθήματά σας και, αρχής γενομένης την επόμενη εβδομάδα, διοχετεύστε τα στις αποφάσεις σας με σημείο εκκίνησης την Πρωτοχρονιά.

Λέων

Αυτή η εβδομάδα που έρχεται, είναι η ευκαιρία σας να αγκαλιάσετε το αληθινό πνεύμα των Χριστουγέννων, αγαπητοί Λέοντες. Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό θα μιλήσει για τις συναισθηματικές σας ευαισθησίες και θα σας ωθήσει να αναζητήσετε ευκαιρίες για εθελοντική προσφορά και διάφορες εκδηλώσεις που οργανώνονται από την κοινότητα ή από τον ευρύτερο κοινωνικό περίγυρό σας. Αγοράστε και προσφέρετε εσείς δώρα στα παιδιά που μπορεί να μην έχουν τα οικονομικά μέσα και, μην εκπλαγείτε καθόλου αν αυτή η καλοσύνη πυροδοτήσει κάτι πολύ βαθύτερο μέσα σας. Ο Πλούτωνας μπαίνει στον Υδροχόο μέσα στον Ιανουάριο του 2024, ενεργοποιώντας ένα ταξίδι αυτοεξέτασης και επέκτασης. Μετατοπίζετε την εστίαση από τον εαυτό σας στην ανιδιοτέλεια τούτη την ώρα και μαθαίνετε να διοχετεύετε τα δώρα σας προς το ευρύτερο καλό. Συνδεθείτε με τους πνευματικούς σας ‘οδηγούς’ ή σουμβούλους για καθοδήγηση στις αποφάσεις σας, για να ‘παρακάμψετε’ τον ανάδρομο Ερμή.

Παρθένος 

Αυτή η εβδομάδα θα μπορούσε να είναι πολύ καλή για εσάς. Ο πλανητικός κυβερνήτης σας Ερμής είναι ανάδρομος και την επόμενη εβδομάδα και θα παραμείνει έτσι για το υπόλοιπο του 2023. Σας αρέσει να λύνετε τα παλιά σας προβλήματα και ζητήματα πριν προχωρήσετε οτιδήποτε, αυτή δε η ανάδρομη κίνηση θα μπορούσε να είναι ένα εμπόδιο στα σχέδιά σας. Ευτυχώς, η Αφροδίτη στον Σκορπιό αυτή την εβδομάδα, σας δίνει το κουράγιο να πείτε αυτό που έχετε στην καρδιά σας. Μην εστιάζετε στο ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο και αναζητήστε ένα κοινό συναισθηματικό έδαφος πάνω στο οποίο μπορείτε να χτίσετε. Ο Ποσειδώνας τελειώνει την αναδρομή του στους Ιχθείς απαλύνοντας τη σύγχυση που επικρατεί στην ερωτική σας ζωή. Σας ζητήθηκε ήδη να επανεξετάσετε τα πρότυπά σας και να ανεβάσετε τον πήχη για το ποιος δικαιούται να έχει πρόσβαση στη προσωπική σας ζωή. Έχετε ακόμη καταλάβει ότι δεν ζητάτε πολλά και ότι, τελικά το να είστε αυθεντικοί στις επιθυμίες σας, είναι αυτό που θα σας οδηγήσει στην ικανοποίηση

Ζυγός 

Αγαπητοί μου Ζυγοί ίσως να έφτασε η ώρα να επιστρέψετε στην πραγματικότητα. Ξεπεράσατε τα ‘όρια’ όταν η Αφροδίτη βρισκόταν στον Ζυγό και απολαύσατε πλουσιοπάροχα ένοχες απολαύσεις. Ξεφύγατε από τη συνηθισμένη σας ρουτίνα, ‘σαπίσατε’ στο κρεβάτι, γενικά εστιάσατε στον εαυτό σας και στην καλοπέρασή του. Με την Αφροδίτη τώρα στον Σκορπιό, ήρθε η ώρα να δώσετε προτεραιότητα στον τομέα ‘σχέσεις’. Για τις επόμενες εβδομάδες, πάρτε πρωτοβουλίες και απευθυνθείτε σε άτομα που είδατε πριν από καιρό και τα οποία θα θέλατε να συναντήσετε. Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς σας θυμίζει ότι τα όνειρά σας δεν θα υλοποιηθούν, εάν εσείς δεν κινηθείτε ανάλογα. Τώρα, είναι η ιδανική στιγμή για να επαναφέρετε την καθημερινότητά σας σε διαχειρίσιμο ρυθμό ώστε να ξεκινήσετε τη νέα χρονιά με υγιεινές συνήθειες.

Σκορπιός 

Αυτή την εβδομάδα ίσως νιώσεις ότι θέλεις να τα… κάψεις όλα, φίλε Σκορπιέ.  Θα πρέπει βέβαια να αντισταθείς και να μην ενδώσεις σε τέτοιες παρορμήσεις. Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιό σου αυτή την εβδομάδα και γρήγορα θα σχηματίσει αντίθεση με τον ανάδρομο Δία που βρίσκεται στον Ταύρο. Αυτό το γεγονός θα επικεντρωθεί στον τομέα ‘χρήματα’ με αποτέλεσμα αιφνιδιαστικούς λογαριασμούς, φορολογικά ζητήματα, ή απρόσμενα έξοδα. Μπορεί να σας πειράξει όλο αυτό, αλλά η ψυχραιμία και ο καλύτερος χειρισμός αυτής της κατάστασης, κρίνονται απαραίτητα. Στα οικονομικά σας θα αισθανθείτε πολύ λιγότερο άγχος όταν η ανάδρομη πορεία του Δία ολοκληρωθεί στο τέλος του μήνα. Φέτος μεταβάλατε εντελώς αυτό που όντως εκτιμάτε, αλλά και το πώς κατανέμετε τους πόρους σας. Χρησιμοποιήστε λοιπόν την εβδομάδα που έρχεται για να αφήσετε πίσω σας -για τα καλά- όλα τα άσχημα.

Τοξότης

Φίλοι Τοξότες, δείξτε λίγη υπομονή ακόμη. Ο πλανητικός κυβερνήτης σας Δίας είναι ανάδρομος εδώ και μήνες, αναγκάζοντάς σας να επιβραδύνετε και να αφιερώνετε πολύ χρόνο στα πράγματα με αποτέλεσμα να προκύψουν πολλές ευνοϊκές ευκαιρίες. Επομένως δεν μπορείτε να αφήσετε τον ανάδρομο Ερμή της εβδομάδας να σας πετάξει έξω από το παιχνίδι. Χρησιμοποιήστε τη θετική ορμή του Ποσειδώνα για να σχεδιάσετε ένα σχέδιο και τους στόχους της επόμενης χρονιάς. Φτιάξτε μια λίστα ελεύθερη και ευέλικτη και συνάμα να είστε τολμηροί θέτοντας σκληρούς και φιλόδοξους στόχους για τον εαυτό σας. Το 2024 μπορεί να είναι η χρονιά σας για να αποδείξετε ότι το να δείχνει κάποιος ανεμελιά και αισιοδοξία, δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να τον παίρνουν οι άλλοι στα σοβαρά. Οι εμπειρίες σας είναι αληθινά πολύτιμες και ήρθε η ώρα να μπείτε σε μια εποχή ουσιαστικής ευθύνης.

Αιγόκερως 

Η επόμενη, ίσως είναι η καλύτερη εβδομάδα σας μέσα στον Δεκέμβριο, οπότε αξιοποιήστε τη στο έπακρο. Ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιό σας προτού σταθεί ανάδρομος στις 13 του μήνα, δίνοντάς σας ένα πνευματικό πλεονέκτημα. Αναλογίζεστε όλα όσα κατακτήσατε φέτος και ο πλανήτης της επικοινωνίας θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη στρατηγική σας για το επόμενο έτος. Καθώς μάλιστα ο Πλούτωνας φεύγει από το ζώδιό σας τον Ιανουάριο του 2024, μπαίνετε στην τελική φάση εξέλιξης της δύναμής σας. Όλα όσα έχετε ήδη κάνει οδήγησαν σε αυτό το σημείο. Τώρα είναι στο χέρι σας να γράψετε το μέλλον σας. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σας βοηθάει να σκάψετε βαθιά μέσα σας για να κατανοήσετε τη θέση σας στη ‘μεγάλη εικόνα’. Καλές οι κοσμικές επιτυχίες όπως χρήματα, προαγωγές και υλικά αγαθά, αντ’ αυτών όμως εσείς προσπαθείτε να συνδεθείτε με αυτό το πιο ‘εσωτερικό’, που ισχύει μόνο για εσάς. Εκμεταλλευτείτε την εβδομάδα αυτή για να τιμήσετε τις δοκιμασίες αλλά και τους θριάμβους που σας έφεραν όπου βρίσκεστε.

Υδροχόος 

Ο Πλούτωνας πρόκειται να εισέλθει στο ζώδιό σας το 2024 φίλοι Υδροχόοι και ο αέρας είναι κιόλας ‘ώριμος’ και γεμάτος με πολλές καλές ευκαιρίες, για τις επόμενες εβδομάδες. Καθώς η Αφροδίτη είναι στον Σκορπιό, έχετε την ευκαιρία να συνδεθείτε με τον εσωτερικό σας κόσμο. Επιτρέψατε στον φόβο να οδηγήσει τις πράξεις σας για πολύ χρόνο, τι θα συνέβαινε όμως αν ακολουθούσατε τη μαλακή πλευρά σας; Βγείτε από τη ρουτίνα σας την εβδομάδα αυτή και αναζητήστε νέους χώρους επαφής διαδικτυακά, όσο και προσωπικά, χώρους στους οποίους μπορείτε και θέλετε να ενσωματωθείτε. Η όποια αλλαγή συμβαίνει -το γνωρίζετε- μόνο όταν ξεμυτίσουμε από τον συνήθη, ‘κλειστό’ εαυτό μας. Αυτή λοιπόν η εβδομάδα φαίνεται τέλεια για να πειραματιστείτε με το ποιοι θα θέλατε να γίνετε μέσα στο επόμενο έτος.

Ιχθείς 

Συνήθως είστε άτομα ευέλικτα και με… ελεύθερη ροή, φίλοι Ιχθείς. Όμως ο ανάδρομος Ποσειδώνας σας έκανε να γλιστρήσετε πάλι σε μοτίβα μάλλον ευχάριστα ιδιαίτερα στους άλλους, για να κατευνάσετε τις προσδοκίες της κοινωνίας απέναντί σας. Μπορεί να προσποιηθήκατε ότι είστε κάποιοι άλλοι. Έστω για λίγο τα καταφέρατε, αλλά με τον Ποσειδώνα να ενώνει δυνάμεις με τον Κρόνο στο ζώδιό σας τα άστρα σας υπενθυμίζουν ότι το να ζεις απλώς για τα όνειρα κάποιου άλλου, τελικά δεν αξίζει τίποτα. Η ζωή είναι αυτό που εσείς φτιάχνετε και η Αφροδίτη στον Σκορπιό θα φροντίσει να εστιάσει στα παλιά ‘πάθη’ σας, εκείνα που κάποτε εμπλούτιζαν και έδιναν νόημα στη ζωή σας. Οι αλλαγές που θα κάνετε τις επόμενες εβδομάδες τείνουν να σας φέρουν πιο κοντά σε ανθρώπους που ευθυγραμμίζονται με τις αξίες σας. Νιώθετε σαν να ξυπνάτε σιγά- σιγά από μια ομίχλη και να επιστρέφετε στον πραγματικό σας εαυτό. 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα