Stardust: Για το επταήμερο 25 Φεβρουαρίου με 4 Μαρτίου θα ήταν πιο λογικό να βουτήξουμε τη γλώσσα μας στο μυαλό πριν εκφραστούμε
Ζωδιακές προβλέψεις

Βουτώντας την γλώσσα στο μυαλό πριν εκφραστούμε, θα μπορέσουμε άπαντες να περάσουμε μια ήπια και αρκετά εποικοδομητική εβδομάδα

Κριός

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας φίλοι Κριοί οδεύει προς συνάντηση με τον μεγάλο ευεργέτη Δία και το γεγονός αυτό σας προσδίδει γοητεία, εύνοια στα οικονομικά καθώς και ένα ήπιο και συμπαθητικό προφίλ, που είναι πάντα χρήσιμο συναισθηματικά όσο και επαγγελματικά. Οι όποιες αλλαγές επιθυμείτε να γίνουν στον επαγγελματικό σας χώρο απαιτούν μεν όραμα, συνάμα δε μελετημένες, συλλογικές και συγκαταβατικές προσπάθειες για να αποφευχθούν περιττές εντάσεις που θα εμποδίζουν την γρήγορη επίτευξη των στόχων σας.

Ταύρος

Η επόμενη εβδομάδα ξεκινάει με συναισθηματική φόρτιση και αυξημένες ευαισθησίες αγαπητοί μου Ταύροι. Σύντομα την σκυτάλη παίρνει η έγνοια σας για τα οικονομικά και για τις δυσκολίες που φαίνεται να αντιμετωπίζετε με ό,τι έχετε σχεδιάσει στο μυαλό σας. Παρόλο που σας πέφτει κάπως βαρύ όλο αυτό, να ξέρετε πως όχι μόνο στην φαντασία σας αλλά και στην απτή πραγματικότητα έχετε τη δυνατότητα να τα αλλάξετε όλα ξαφνικά και να εκπλήξετε τους άλλους, ακόμη δε περισσότερο τον ίδιο σας τον εαυτό.

Δίδυμοι

Προσοχή στα λόγια που βγαίνουν από το στόμα σας, στις βιαστικές και απρόσεκτες μετακινήσεις και γενικά στον τομέα ‘επικοινωνία’ κατά το επόμενο χρονικό διάστημα φίλοι Δίδυμοι. Εξαντλήστε αντί αυτών την αυξημένη ενεργητικότητά σας και την δεδομένη φαντασία σας στον επαγγελματικό στίβο. Το μόνο βέβαιο εδώ είναι πως θα τύχετε συλλογικής αναγνώρισης και θα μπορέσετε να πετύχετε πολλά, εργαζόμενοι ομαδικά και πάντα με σεβασμό στην γνώμη όλων. Οποιαδήποτε βοήθεια ή συμβουλή εκ μέρους φίλων, ας είναι ευπρόσδεκτη και εκτιμητέα εκ μέρους σας.

Καρκίνος

Εσείς αγαπητοί μου Καρκίνοι, καλά θα κάνετε να επικεντρωθείτε στην καριέρα σας και στις τυχόν ευκαιρίες που μπορεί να κρύβονται εκεί. Ήδη από τις 21 του μήνα το κλίμα στα επαγγελματικά είναι καλύτερο και η όποια ‘καταχνιά’ φαίνεται να απομακρύνεται, δίνοντας τη θέση της στην αρμονία και στην… ανακουφιστική κατάσταση μιας καλύτερης συνεργασίας. Πιθανό είναι να έχετε μήνυμα που αφορά τα οικονομικά του συντρόφου σας, ίσως και τα δικά σας, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά συναλλαγές με το Δημόσιο ή και τις Τράπεζες.

Λέων

Με την Ανοιξη που σιγά-σιγά αχνοφαίνεται στον ορίζοντα, ταυτίζεται όπως φαίνεται τούτες τις μέρες ο γενικότερος ψυχισμός σας, φίλοι Λέοντες. Η διάθεσή σας δέχεται ευνοϊκές επιρροές, η επαφή σας και η συνεννόησή σας με το σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας γίνεται περισσότερο ουσιαστική, οι δε καθαρά ‘προσωπικές΄στιγμές πληθαίνουν τόσο ώστε να φέρνουν τους δυό σας πολύ- πολύ κοντά. Εάν μάλιστα περνάει από το μυαλό σας ένα ρομαντικό ταξιδάκι με το ταίρι σας και μπορείτε να το πραγματοποιήσετε, κανονίστε το οπωσδήποτε και θα περάσετε όμορφα.

Παρθένος

Ενώ πλησιάζει η εποχή της πραγματικής αναγέννησης της Φύσης, εσείς φίλοι Παρθένοι μάλλον έχετε ήδη αποφασίσει να  συντονιστείτε απολύτως ψυχή τε και σώματι και για τούτο ο λογισμός και οι ορμόνες σας αρχίζουν να ασχολούνται αρκετά με τα ΄πικάντικα΄ της ζωής, παρά το τελευταίο παρατεταμένο ‘άνυδρο’ διάστημα. Γεγονός είναι πως οι ΄τρελοί’ ρυθμοί στην δουλειά δεν λένε να κοπάσουν και κάποιες σποραδικές εντάσεις στον τομέα αυτόν δεν είναι καθόλου απίθανες, οπότε φροντίστε να ρυθμίσετε την συμπεριφορά σας αναλόγως.

Ζυγός

Έρχεται μια εβδομάδα φίλοι μου Ζυγοί που θα τονίσει και θα ευνοήσει οτιδήποτε έχει να κάνει με δεσμούς- συναισθηματικούς πρωτίστως- αλλά και όλους τους άλλους. Αν υπήρξαν εκεί αναταράξεις τώρα οι πιθανότητες λένε ότι θα ηρεμήσουν τα πνεύματα και η συνεννόηση θα γίνει εύκολη, η δε συνύπαρξη εποικοδομητική και ευχάριστη. Εσείς πάντως εξακολουθείτε να δουλεύετε πολύ μεν, πλην όμως με κέφι. Να προσέχετε την υγεία και τη διατροφή σας και γενικά να προσπαθείτε βελτιώνετε όσο μπορείτε την καθημερινότητά σας.

Σκορπιός

Από τις 21 του μήνα και με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού, έχετε στρέψει το κύριο ενδιαφέρον σας σε θέματα που άπτονται του δικού σας well being, κάτι που συνεπάγεται υγιεινή διατροφή και συστηματική άθληση, ομαλές σχέσεις και θετικές στάσεις απέναντι στους ανθρώπους που ορίζουν τη μέρα σας και μετέχουν στον κλειστό κοινωνικό σας κύκλο. Αφήστε λοιπόν στην άκρη- για την ώρα τουλάχιστον- όποια συναισθήματα εξακολουθούν να σας βαραίνουν την ψυχή, επειδή πολύ απλά όλα αυτά μπορεί να είναι στο μυαλό σας και μόνο.

Τοξότης

Η είσοδος της Αφροδίτης, του μικρού ευεργέτη του πλανητικού μας συστήματος στον ανάλαφρο 5ο φυσικό σας οίκο, είναι σίγουρα κάτι πολύ ευχάριστο Τοξότες μου. Ανανέωση κεφιού, ευκαιρίες για φλερτ και άλλα ‘παιχνιδίσματα’, βελτίωση των σχέσεων με τα βλαστάρια σας, άνοδος της δημιουργικής σας διάθεσης, όλα αυτά και άλλα τόσα, είναι μέσα στο δυνητικά προσφερόμενο μενού. Μη πολυασχολείστε με τις μικρές τριβές που προκύπτουν με τον άνθρωπό σας και μάλλον σύντομα το ζήτημα θα ‘ξεφουσκώσει’ ανώδυνα.

Αιγόκερως

Ηρεμία στο σπιτικό σας, για να μπορέσετε να επικεντρωθείτε σε άλλα σημαντικά και πιο πρακτικά θέματα. Αυτό είναι το βασικό ζητούμενο για την ώρα φίλοι Αιγόκεροι και, αυτό φαίνεται πως έχει προβλέψει ο ουρανός για εσάς αυτήν την περίοδο. Αντιμετωπίζετε επομένως ορθολογικά το σταθερά φλέγον θέμα του βιοπορισμού σας, να ξεκουράζετε κατά το δυνατόν τον οργανισμό σας από το πολύ άγχος και τελικά κοιτάξτε να αφιερώσετε ποιοτικό χρόνο στην οικογένειά σας που τον χρειάζεται και που θα σας ανταποδώσει πολλαπλώς το όφελος.

Υδροχόος

Τι και εάν κουβαλάτε καιρό τώρα τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις που πάνε μαζί με τον πλανήτη Κρόνο που σουλατσάρει καιρό τώρα και αργά στο ζώδιό σας, φορτώνοντάς σας δουλειά με κάθε ευκαιρία; Χρειάζεστε και εσείς αγαπητοί μου Υδροχόοι το απαραίτητο ανθρώπινο ξέδωμα και αυτό πρέπει οπωσδήποτε να το κάνετε, για να έρθετε λίγο στα ίσα σας. Ταξιδάκια κοντινά και ευχάριστα με νεανική παρέα και το ξέγνοιαστο κουβεντολόι με τους φίλους σας, είναι ό,τι πρέπει για την εβδομάδα που ακολουθεί.

Ιχθείς

Πιθανότατα τα οικονομικά σας προβλέπεται να ‘ανθίσουν’ τις επόμενες ημέρες και, εσείς καλοί μου Ιχθείς, πρέπει μάλλον με τη σειρά σας να ευγνωμονείτε την αγαθή θεά Αφροδίτη για τούτο το τόσο καλοδεχούμενο ενδεχόμενο. Αφού γνωρίζετε πως, όταν ένα ΄ψαράκι’ νιώσει την αναμφισβήτητη ασφάλεια που προσφέρει το χρήμα ανοίγει τους κρουνούς της δημιουργικής του φαντασίας και τότε ακόμη και τα προβλήματα που λαμβάνουν χώρα στο σπίτι…πάνε περίπατο! Ο  κίνδυνος μελαγχολίας δε, γίνεται αίφνης η πιο αισιόδοξη αντιμετώπιση της ζωής.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα