Stardust: Eυχάριστες πινελιές χρωματίζουν το επταήμερο που ακολουθεί – Η νέα Σελήνη στην Παρθένο

Stardust 9-16/9/2023

Η επόμενη εβδομάδα χρωματίζεται με ευχάριστες πινελιές που προκύπτουν από την επερχόμενη νέα Σελήνη στις 15 του μήνα στην Παρθένο και από την σχεδόν παράλληλη, πολύ ευνοϊκή είσοδο του πλανήτη Ερμή στο ζώδιο αυτό που τυχαίνει να το κυβερνά. Ετσι εμφανίζεται ιδιαίτερα ενισχυμένος βάζοντας τα πράγματα σε μια τάξη.

Κριός

Το πέρασμα του Ερμή, στις 16 του μήνα στην Παρθένο της οποίας είναι κυβερνήτης, προβλέπεται να φέρει μια ανάταση, έναν κατευνασμό της έντασης σε θέματα της εργασίας σας και γενικά σε θέματα που σας απασχολούν καθημερινά, συμπεριλαμβανομένης της υγείας σας. Η πλανητική συγκυρία είναι ευνοϊκή για εσάς και τα σχέδιά σας, θα τολμήσετε καινοτόμες αλλαγές και θα έχετε- ιδιαίτερα από τις 17 και έπειτα- τον απαραίτητο ενθουσιασμό για να τις υλοποιήσετε με επιτυχία. Καινούργιες και μάλλον ευχάριστες υποχρεώσεις εμφανίζονται στον ορίζοντα, η δε νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου στις 15 του μήνα, παρέχει όλα τα εχέγγυα ώστε να πάνε όλα καλά. 

Ταύρος

Αισθηματικές σχέσεις και γενικά το απόλυτο… ευ ζην, προβάλλει ως το κεντρικό σημείο της ζωής σας την επόμενη εβδομάδα αγαπητοί Ταύροι με τη νέα Σελήνη στις 15/9 να προμηνύει καινούργια και πολύ ευνοϊκά ξεκινήματα σε αυτόν τον ‘απολαυστικό’ τομέα. Ο ορθόδρομος πλέον Ερμής την επόμενη της νουμηνίας στην Παρθένο ενισχύει τη θετική επικοινωνία σας με τα παιδιά σας, τη φιλική συντροφιά σας και με το νέο φλερτάκι σας επίσης, που μπορεί να προκύψει μέσα από τις ευχάριστες κοινωνικές προσκλήσεις που θα είναι πολλές τούτη την περίοδο. 

Δίδυμοι

Για τους Δίδυμους η νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου στις 15 του μήνα στην Παρθένο συμβαίνει μέσα στο 4ο φυσικό τους σπίτι. Αυτό σημαίνει ότι οι σχέσεις τους με τα πρόσωπα της οικογένειάς τους, βελτιώνονται σημαντικά με την επιπλέον μάλιστα βοήθεια τόσο του Ηλίου όσο και του Ερμή, που εισέρχεται θριαμβευτικά σε ορθή-θετική δηλαδή- πορεία στις 16 στο ίδιο ζώδιο. Εξαιρετική η περίοδος για να αναδιακοσμήσετε ή να επισκευάσετε το σπίτι σας, σε κάποιες περιπτώσεις ακόμη και να αλλάξετε τον τόπο κατοικίας σας ή τέλος, να ασχοληθείτε με αγοραπωλησίες ακινήτων. Στα επαγγελματικά, ευχάριστες εκπλήξεις δεν αποκλείονται καθόλου.

Καρκίνος

Το φάσμα των σχέσεών σας φίλοι Καρκίνοι, είναι αυτό που μετέχει περισσότερο στις όντως καλές ευκαιρίες που δίνει το νέο φεγγάρι στην Παρθένο με την παράλληλη παρουσία του Ηλίου και του Ερμή, που επίσης φτάνει εκεί στις 16 Σεπτεμβρίου. Καλή η στιγμή για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που φοβόσασταν να λάβετε μέχρι τώρα και έτσι να επιφέρετε αλλαγές, ίσως δε μια πραγματική ‘μεταμόρφωση΄ σε κομβικές παραμέτρους της ζωής σας. Ελέγξτε τον ενθουσιασμό σας εκεί γύρω στις 17, δεχθείτε ευχάριστα αλλά εξετάστε ενδελεχώς πιθανές νέες επαγγελματικές ή αισθηματικές προτάσεις και μη διακατέχεστε από υπεραισιοδοξία για να μην απογοητευτείτε.

Λέων

Για τα περήφανα Λιονταράκια, η νέα Σελήνη στις 15 υπόσχεται καλές ειδήσεις σε οτιδήποτε σχετίζεται με τα γενικότερα αποκτήματά τους, με προεξάρχοντα φυσικά τα οικονομικά τους, το περιεχόμενο της τσέπης τους, δηλαδή και το πώς αυτό θα ‘ανθίσει’ είτε με νέες συνεργασίες, είτε με ξαφνικές, εναλλακτικές πηγές εισοδήματος. Όσοι/ες πρέπει να εξοφλήσουν χρέη αυτό το διάστημα θα έχουν τις ευκαιρίες να βρουν τα απαραίτητα ποσά για να τα καλύψουν. Η εβδομάδα αυτή έχει περισσότερο πρακτικό, παρά αισθηματικό χαρακτήρα, καλόν δε είναι να αποφύγετε ατυχείς συναισθηματικές εμπλοκές στον χώρο της εργασίας σας.

Παρθένος

Είστε το τιμώμενο ζώδιο αυτήν την εβδομάδα φίλοι Παρθένοι. Ο μέγας ευεργέτης Δίας σάς ευνοεί με δημιουργικό τρόπο, ο δε Ερμής στις 16/9 υλοποιεί με τον καλύτερο τρόπο τις προσδοκίες σας παρά τις κάποιες καθυστερήσεις που προέκυψαν τον τελευταίο καιρό. Έχετε ανεβασμένη ψυχολογία, ενώ σταδιακά τις επόμενες μέρες θα γεμίζετε από δικαιολογημένη αισιοδοξία για την έκβαση των κάθε είδους εκκρεμών υποθέσεών σας. Ανεβάζετε την αυτοπεποίθησή σας με τη συχνή επαφή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και αυτό πολύ θα σας βοηθήσει να κάνετε νέα ξεκινήματα που θα χρειαστούν μεν πολλή δουλειά από εσάς, όμως θα έχουν πολύ ευχάριστη κατάληξη.

Ζυγός

Η Αφροδίτη από τον Λέοντα, σας δίνει το έναυσμα να φροντίσετε να περνάτε καλά και ξέγνοιαστα με τους φίλους σας, παράλληλα δε να δουλεύετε απαρασάλευτα πάνω στην επίτευξη των στόχων που έχετε θέσει στη ζωή σας. Ο Ερμής ορθόδρομος από τις 16/9  στην Παρθένο, σας βοηθάει σημαντικά σε μια εις βάθος ανασκόπηση των σκέψεών σας ώστε να μπορέσετε πιο εύκολα από εδώ και πέρα να οργανωθείτε και να ξεπεράσετε τυχόν ανασφάλειες και απογοητεύσεις του παρελθόντος. Αποφύγετε τις περιττές εντάσεις και επιδιώξτε την απαραίτητη ισορροπία ανάμεσα σε δουλειά και αίσθημα, μιας και τα δύο αυτά κομμάτια της ζωής σας φαντάζουν άκρως κινητικά και συνάμα απαιτητικά τούτη την περίοδο.

Σκορπιός

Από τη φιλική σας Παρθένο η νέα Σελήνη του μήνα, σας τονίζει τη σημασία που έχει τώρα ο στενός κοινωνικός σας περίγυρος και ιδιαίτερα οι φίλοι σας. Επίσης, σας παρέχει μια αξιοπρόσεκτη εύνοια σε θέματα επαγγελματικά και αισθηματικά. Ιδιαίτερα ερωτική η εβδομάδα αυτή φίλοι μου, μπορεί να σας ωθήσει σε σχετικές υπερβολές, κάτι δεν θα ήταν καθόλου φρόνιμο. Ένα βιαστικό ή απρόσεκτο φλερτ, θα μπορούσε να σας στοιχίσει ακριβά, κυρίως γύρω στις 17 του μήνα, με το τετράγωνο που δημιουργείται ανάμεσα στον πληθωρικό Δία και στην Αφροδίτη. Καλή η περίοδος για να σκαρώσετε μαζί με φίλους σας, ένα ευχάριστο και αναζωογονητικό ταξιδάκι.

Τοξότης

Καινούργια ξεκινήματα στον επαγγελματικό σας στίβο βγαίνουν στο προσκήνιο αυτήν την εβδομάδα, μιας και έχετε κερδίσει την εμπιστοσύνη αυτών των προσώπων που μπορούν να σας βοηθήσουν στον συγκεκριμένο νευραλγικό τομέα. Σε ένα ταξίδι σας, ή ακόμη και μέσα στον χώρο εργασίας σας, μπορεί να αρχίσετε ένα καινούργιο ερωτικό κεφάλαιο με ένα άτομο που πιθανότατα θα σας ταιριάζει πολύ. Το δε μυαλό σας, ιδίως από τις 17 και έπειτα, λειτουργεί τόσο δυναμικά, πρωτότυπα και προπαντός ορθά που θα μπορέσετε να βάλετε επιτέλους σε λειτουργία τα μεγάλα σας σχέδια. Εκείνα που αφορούν όχι μόνο τη δουλειά σας, αλλά γενικότερα ολόκληρη την ζωή σας.

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη που ‘σουλατσάρει’ νωχελικά μέσα στον 8ο οίκο σας ευνοεί τη φυσική επαφή, τη σεξουαλικότητα και τα βαθιά πάθη. Από την άλλη, η νέα Σελήνη στις 15 του μήνα βοηθάει στα καινούργια ξεκινήματα σε ό,τι αφορά την ανώτερη εκπαίδευση και την ακαδημαϊκή επιμόρφωσή σας. Ο ψυχισμός σας είναι πιο ανάλαφρος και σε αυτό βοηθάει η θεά Τύχη που θα είναι στο πλευρό σας, αλλά και τα ευχάριστα, μακρινά ταξίδια που μπορείτε να κάνετε και θα σας ωφελήσουν πολύ. Τα οικονομικά σας βρίσκονται σε σταθερά ικανοποιητική κατάσταση, αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να ξοδεύετε περισσότερα από όσα βγάζετε. Ας επικρατήσει η κοινή λογική!

Υδροχόος

Ο Ερμής σε ορθή πορεία από τις 16 του μήνα, θα σας σταθεί αρωγός σε μια προσπάθεια καλύτερης επικοινωνίας με τον σύντροφό σας, ενώ εσείς οι ίδιοι θα αισθάνεστε ως άνθρωποι, πιο δημιουργικοί και πιο παραγωγικοί. Εκμεταλλευθείτε τις ξαφνικές ευκαιρίες που θα προκύψουν για κάτι καλύτερο στα οικονομικά σας και να είστε έτοιμοι/ες για μάλλον αιφνίδιες και πάντως ευχάριστες καταστάσεις στα αισθηματικά σας. Σημαντικό ρόλο θα παίξει εδώ ο κοινωνικός σας περίγυρος. Η αισθαντική Αφροδίτη απέναντί σας, αυξάνει τη γοητεία και τον ερωτισμό σας και μπορεί επίσης να προεξοφλεί χρήματα που έρχονται από την πλευρά του δεσμού σας, ή των επαγγελματικών συνεργατών σας.

Ιχθείς

Νέες αρχές και ελπιδοφόρα ξεκινήματα στον τομέα των σχέσεων, αισθηματικών όσο και επαγγελματικών δηλώνει η Σελήνη στην Παρθένο στις 15/9 στον 7ο οίκο σας. Η υγεία σας είναι σε καλά επίπεδα και η αυτοπεποίθησή σας είναι και αυτή στα πάνω της, με ό,τι καλό μπορεί αυτό να σημαίνει για τις επιδιώξεις σας. Από τις 16/9 έως τις 5/10, είναι ευκαιρία να συζητήσετε με προσοχή και σοβαρότητα θέματα που άπτονται των συνεργασιών σας μιας και οι αδυναμίες εδώ είναι πλέον εμφανείς, όπως βέβαια και οι υπαρκτές, δυνητικές λύσεις. Ευκαιρία για ένα καλό ξεκαθάρισμα λοιπόν. Ό,τι αξίζει μένει, τα άλλα απλώς φεύγουν, απλό.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα