Stardust: Επιστροφή στην καθημερινότητα για το επταήμερο που ξεκινά από σήμερα 24/9 με κάτι καινούριο για κάθε ζώδιο

Από τον Ανδρέα Αντωνίου


Κριός – 21 Μαρτίου-20 Απριλίου

Με την μετακίνηση του Ηλίου στο φυσικό σας 7ο σπίτι μέσα στο ζώδιο του Ζυγού, κάτι που λαμβάνει χώρα σήμερα, το ενδιαφέρον σας στρέφεται σε παντός είδους συνεργασίες και στα οφέλη που μπορεί να προκύψουν από αυτές. Η υγεία σας παραμένει τούτη την περίοδο σε καλά επίπεδα, εάν δε προσέξετε λίγο τα πιθανά κουτσομπολιά και τις παρεξηγήσεις στον χώρο εργασίας σας, προβλέπεται γενικά ένα θετικό επταήμερο μπροστά σας. Ξεκινάτε φουριόζοι και με ψυχική διάθεση να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες της καθημερινότητάς σας που έμειναν πίσω με τις διακοπές και, αυτό είναι πολύ θετικό.

Ταύρος – 21 Απριλίου-20 Μαΐου

Δεν θα ήταν κακή ιδέα εσείς φίλοι Ταύροι να πραγματοποιήσετε ένα γενικό τσεκάπ το διάστημα αυτό, ιδιαίτερα εάν κάποιες ενοχλήσεις σε ό,τι αφορά την υγεία σας επιμένουν να σας απασχολούν. Έτσι, για να ηρεμήσει και το μυαλό σας και να μπείτε με φόρα στις υποχρεώσεις του φθινόπωρου και του, κατά τα φαινόμενα, αντικειμενικά ‘δύσκολου’ για όλους, χειμώνα που ακολουθεί. Κατά τα άλλα, μέχρι τα μέσα της εβδομάδας, μπορείτε να συζητήσετε ήρεμα και εποικοδομητικά με το ταίρι σας και πιθανότατα να αμβλύνετε μεταξύ σας μικροεντάσεις που σας προέκυψαν πρόσφατα.

Δίδυμοι – 21 Μαΐου-21 Ιουνίου

Εσείς καλοί μου Δίδυμοι, αεικίνητοι και πάντοτε νεανικοί σε συμπεριφορά, δεν λέτε να ‘κάτσετε στα αβγά’ σας και ο νους σας τριγυρνάει στην καλοπέραση και στην υποσυνείδητη προσπάθεια αποφυγής ευθυνών ή υποχρεώσεών σας. Όμως είναι πολύ πιθανό τις επόμενες κιόλας μέρες να χρειαστεί να πάρετε θέση ώστε να λύσετε με ορθολογισμό και αποφασιστικότητα προβληματάκια που ταλανίζουν την οικογενειακή σας κυρίως ήρεμία. Σας προτρέπω λοιπόν να μην επαναπαύεστε και να φροντίσετε αμέσως την ευνοϊκότερη δυνατή έκβασή τους. Η επιτυχία άλλωστε είναι κοντά, αρκεί να μπείτε στον κόπο να ασχοληθείτε με το πρόβλημα.

Καρκίνος – 22 Ιουνίου-22 Ιουλίου

Ταξιδέψατε, μετακινηθήκατε και κοινωνικοποιηθήκατε, ίσως δε και πάνω από τα δικά σας συνήθη μέτρα το φετινό καλοκαίρι που μας αποχαιρετά επισήμως και μας δίνει ραντεβού σε έναν περίπου χρόνο. Μιας λοιπόν και ο κάθε ‘κατεργάρης’ επιστρέφει νομοτελειακά στον πάγκο του, ευκαιρία είναι και εσείς Καρκινάκια να επιδιώξετε την περίοδο αυτή μια απαλή διαδικασία εσωτερικής ψυχολογικής τακτοποίησης, κάτι που εσείς ειδικά χρειάζεστε κατά διαστήματα και σας ωφελεί ιδιαίτερα, μιας και θεραπεύει τις ευαισθησίες και τις ανασφάλειές σας. Χωρίς να παρασύρεστε σε αυτό που οι Άγγλοι αποκαλούν wishfull thinking, θα την βρείτε την άκρη, είναι βέβαιο.

Λέων – 23 Ιουλίου-23 Αυγούστου

Ήρθε η ώρα να ανοίξετε με ειλικρίνεια την καρδιά σας στα αδέλφια σας, να μιλήσετε μαζί τους και να βρείτε κοινό τόπο σε θέματα που ίσως παλαιότερα αποτέλεσαν πεδία τριβής μεταξύ σας. Ακόμη, μπορείτε να παρακολουθήσετε εκείνο το σεμινάριο επιμόρφωσης που έχετε βάλει στο μάτι καιρό τώρα και που θα μπορούσε να επιφέρει την αναγνώριση ή ακόμη και μια ουσιαστική προαγωγή στην δουλειά σας, κάτι που πάντα ενδιαφέρει έναν ‘αυθεντικό’ Λέοντα. Μην παραβλέπετε δε και την συνακόλουθη αύξηση στις αποδοχές σας, μια πιθανότητα που ευνοείται αρκετά μέχρι το τέλος αυτού του Σεπτέμβρη.

Παρθένος – 24 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου

Η Παρθένος θεωρείται γενικά ένα ‘ήσυχο’ ζώδιο που δεν διεκδικεί τίποτα ιδιαίτερα και είναι μάλλον ολιγαρκές στις απαιτήσεις και στις συνήθειές του. Όμως με το ξεκίνημα της εβδομάδας αυτής αγαπητοί μου Παρθένοι, έρχονται στο προσωπικό σας προσκήνιο θέματα που αφορούν και στοχεύουν την τσέπη σας και τα οικονομικά σας. Οι δημιουργούμενες καταστάσεις σας καλούν να ασχοληθείτε με αυτές σοβαρά, να βάλετε στην άκρη ντροπές και δισταγμούς για να μπορέσετε έτσι  να αποκομίσετε τα μέγιστα δυνατά οφέλη. Είναι δε αντικειμενικά γεγονός ότι με την τρέχουσα αστρολογική συγκυρία μπορείτε κάλλιστα να πετύχετε τον στόχο σας, σύντομα. 

Ζυγός – 23 Σεπτεμβρίου-21 Οκτωβρίου

Από σήμερα 24/9, ξεκινάει για εσάς φίλοι Ζυγοί ο μήνας των γενεθλίων σας, δηλαδή η νέα αστρολογική προσωπική σας χρονιά, που σημαίνει την επιστροφή του Ηλίου στη θέση που κατείχε την στιγμή της γέννησής σας.  Είναι σημαντική επομένως η επόμενη εβδομάδα για να θέσετε καινούργιες βάσεις στη ζωή σας, να πάρετε αποφάσεις, να φροντίσετε τον εαυτό σας και να αφουγκραστείτε τις μύχιες επιθυμίες σας, που μπορείτε να τις δρομολογήσετε, μέσα σε ένα μάλλον ευνοϊκό κλίμα. Στις 30/9 καταφτάνει ακόμη η πάντα επιθυμητή Αφροδίτη στα χωρικά σας ύδατα, για να σμίξει με τον φωτοδότη Ήλιο και να κάνει την ζωή σας πιο όμορφη και πιο αρμονική.

Σκορπιός – 22 Οκτωβρίου-21 Νοεμβρίου

Ήρθε η ώρα φίλοι Σκορπιοί να σκύψετε μέσα σας και να πραγματοποιήσετε μια συνειδητή απόπειρα ώστε να μην αφεθείτε στην μουντίλα των σκέψεων και της αρνητικής ψυχολογίας, που συχνά -πυκνά σας θέλγουν και σας καταλαμβάνουν, ιδιαίτερα μάλιστα όταν πλησιάζετε στην περίοδο των γενεθλίων σας. Πρόκειται ίσως για ένα ιδιότυπο είδος αυτοκριτικής μέσω της αναδρομής των πεπραγμένων σας, που ναι μεν σας ΄ξεπλένει΄ εσωτερικά και σας προετοιμάζει για την επόμενη φάση στη ζωή σας, όμως σας βαραίνει κιόλας. Αυτό το κλίμα πάντως βελτιώνεται αισθητά πρός το τέλος του μήνα και μετά.

Τοξότης – 22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου

Την τιμητική τους αποκτούν οι φίλοι σας και ο ευρύτερος κοινωνικός σας κύκλος τούτη την περίοδο Τοξότες και Τοξοτίνες, οι δε προσπάθειές σας εστιάζονται καθόλο τον μήνα σε αντικείμενα που επιδιώκετε να αποκτήσετε ή σε θέματα που επιθυμείτε να πετύχετε σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής σας. Εδώ βέβαια είναι που επεμβαίνουν καταλυτικά, πολλές φορές και απρόσμενα βοηθώντας ιδιαίτερα, οι καλοί σας φίλοι όπως προείπαμε. Δημοφιλία λοιπόν ante portas για εσάς και μια πιθανή συναισθηματική περιπετειούλα μέσα από τις υπάρχουσες και τις νέες γνωριμίες που αποτελούν σήμερα τον κύκλο σας. Διατηρείστε λοιπόν τα μάτια ανοιχτά και την καρδιά… έτοιμη για όλα.

Αιγόκερως – 22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου

Ό,τι και να συμβαίνει στην ζωή σας αγαπητοί Αιγόκεροι, γνωρίζετε και γνωρίζουμε πως το αδύνατο σημείο σας είναι η επαγγελματική και γενικότερα η κοινωνική σας καταξίωση, πράγματα που σημαίνουν πολλά για εσάς και για το πόσο καλά νιώθετε τελικά, μέσα στο ΄πετσί΄ σας. Από σήμερα κιόλας σας βλέπω να επικεντρώνετε τις προσπάθειές σας σε ακριβώς αυτό το κομμάτι, με τη βοήθεια δε του ευεργέτη πλανήτη που ονομάζεται Αφροδίτη είναι πολύ πιθανό να δρέψετε ικανοποιητικούς καρπούς επιτυχίας στις αρχές του επόμενου μήνα. Επομένως, δείξτε επιμονή και με λίγη ακόμη υπομονή όλα θα γίνουν.

Υδροχόος – 20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου

Σε εσάς αγαπητοί Υδροχόοι το ξεκίνημα της νέας εβδομάδας, στρέφει τα ενδιαφέροντά σας στα θέματα της…εποχής. Δηλαδή, στην ανώτατη εκπαίδευση, στις κάθε είδους ειδικές σπουδές, στην αρτιότερη επαγγελματική σας επιμόρφωση και ιδιαίτερα στην εκμάθηση ξένων γλωσσών ή σε άλλα συναφή εκπαιδευτικά θέματα, που αυτή τη στιγμή νιώθετε πιο έτοιμοι να τα ακολουθήσετε. Αν δεν ξέρετε τι ακριβώς να διαλέξετε και νιώθετε κάπως μπερδεμένοι/ες, αρχικά διερευνήστε ενδελεχώς, αφήστε λίγες μέρες να περάσουν και πάρτε τις τελικές σας αποφάσεις από την πρώτη του Οκτώβρη και μετά.

Ιχθείς – 19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου

Αφήστε κατά μέρος τη μυστικοπάθεια και την ‘εύκολη λύση’ που σε εσάς μεταφράζεται σε… μελαγχολία και ασχοληθείτε με κάτι πρακτικό και χρήσιμο, αν μη τι άλλο δε, απαραίτητο πια για τους περισσότερους Έλληνες κάποια στιγμή στη ζωή τους. Εννοώ ότι πρέπει να ασχοληθείτε με ορθολογισμό και ρεαλισμό για να λύσετε, να ρυθμίσετε, να τακτοποιήσετε, οτιδήποτε σχετίζεται με δάνεια, κληρονομιές και οφειλές σας σε ιδιωτικούς ή δημόσιους φορείς. Μόνο έτσι θα ηρεμήσει ο ευαίσθητος ψυχισμός σας και να δείτε πως θα σας βρουν τα μέσα του Οκτώβρη σε πιο ανεβασμένη και πιο ασφαλή διάθεση!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα