Stardust: Ας καλωσορίσουμε τον Κρόνο στους Ιχθείς με υπευθυνότητα για το διάστημα 11 μέχρι 18 Μαρτίου
Ζωδιακές προβλέψεις
Credit: 123RF

Η πρόσφατη είσοδος του πλανήτη Κρόνου στους Ιχθείς έχει κάτι να πει και να υποδείξει στον καθένα, για να γίνονται όλα πιο σωστά και πιο υπεύθυνα

Κριός

Ενώ συνεχίζετε αγαπητοί μου Κριοί να απολαμβάνετε τα καλά και ευχάριστα που προσφέρει η Αφροδίτη σε διέλευση στο ζώδιό σας, βιώνετε συνάμα την είσοδο του Κρόνου στο φυσικό 12ο σπίτι σας, ήδη από τις 8 αυτού του μήνα. Καλή η αρμονία και η ανάλαφρη διάθεση, η κατά κάποιο τρόπο ανεμελιά που σας χαρίζει η θεά της ομορφιάς μέχρι τις 16 τρέχοντος, αλλά από εδώ και πέρα χρειάζεται ορθολογισμός και σοβαρότητα, ενδοσκόπηση, γνώση και πολλή δουλειά για να κατανικηθούν οι όποιες ανασφάλειες δημιουργούνται από τα περασμένα σας λάθη.

Ταύρος

Εσείς αγαπητοί Ταύροι θα κληθείτε το διάστημα που έρχεται να επικεντρώσετε την προσοχή σας σε μεγάλους μελλοντικούς ή απλούς καθημερινούς στόχους που όμως θα ξεφεύγουν από το περιοριστικό ‘εγώ’ σας και θα αφορούν περισσότερο την ομάδα, το σύνολο. Ό,τι και εάν νομίζετε ότι σας ταλαιπωρεί σε στενά προσωπικά πλαίσια, αφήστε το στην άκρη και ανανεωθείτε. Με αυτόν τον τρόπο θα εξελιχτείτε αναγνωρίζοντας στον εαυτό σας έναν ουσιαστικό ρόλο, παράλληλα δουλεύοντας συνειδητά για μεγαλύτερης εμβέλειας δραστηριότητες. Αυτό άλλωστε είναι το κύριο αίτημα του Κρόνου που βρίσκεται στον 11ο οίκο σας.

Δίδυμοι

Ήρθε η στιγμή φίλοι Δίδυμοι, να κάνετε χρήση του καθαρού σας μυαλού, της σύνεσης και της εχεφροσύνης που διαθέτετε, ώστε στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα να αποδώσετε έργο πολύ και δημιουργικό. Η αλήθεια είναι πως ενδόμυχα σφόδρα επιθυμείτε να αναρριχηθείτε τόσο κοινωνικά, όσο και επαγγελματικά. Αυτό φυσικά είναι απολύτως θεμιτό, όμως απαιτεί και τις ανάλογες θυσίες. Δώστε λοιπόν τον καλύτερό σας εαυτό, δουλέψτε σκληρά και κυρίως… με ήθος, χωρίς ματαιοδοξίες ή ΄περίεργες’ τακτικές και να είστε βέβαιοι πως μόνο έτσι θα ακτινοβολήσετε και θα κερδίσετε την προσοχή που αξίζετε.

Καρκίνος

Φίλοι Καρκίνοι, διάγετε μια αρκετά ομαλή περίοδο τόσο σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, μακριά εν τούτοις από την αυστηρή χροιά που δίνουν σπουδαίες έννοιες όπως καθήκον, ενδελεχής μελέτη, υπομονή και… συγκροτημένες αποφάσεις. Όλο αυτό το πλαίσιο όμως οδηγεί στην υιοθέτηση μιας στάσης μάλλον ‘εφηβικής’, κάτι που σίγουρα δεν προάγει τη ρεαλιστική αντιμετώπιση των αντιξοοτήτων της ζωής. Καλό και χρήσιμο θα ήταν λοιπόν, την επόμενη εβδομάδα να υιοθετήσετε μια περισσότερο ολιστική φιλοσοφία της πραγματικότητας, να  συμβιβαστείτε όπου χρειάζεται, ώστε να έλξετε τις καλύτερες δυνατές λύσεις για εσάς.

Λέων

Για εσάς φίλοι Λέοντες, ο Κρόνος που πρόσφατα εισήλθε στους ‘εσωτερικούς’ και ευαίσθητους Ιχθείς επιφυλάσσει την υψηλή τέχνη της συγχώρεσης, της μοιρασιάς των συναισθημάτων και των απόψεών σας με τους συνανθρώπους σας με απώτερο σκοπό να ξεφύγετε από το τέλμα, την  απομόνωση και την στενοχώρια. Σταματήστε επομένως να αποζητάτε παντού τον έλεγχο των καταστάσεων, ακόμη δε περισσότερο αφεθείτε σε-λελογισμένα- ρίσκα, γιατί μόνο έτσι θα προχωρήσετε στην επιθυμητή μετάλλαξη που βέβαια και αυτή απαιτεί γενναιότητα και, σίγουρα, ένα σεβαστό ποσοστό εσωτερικής αρμονίας.

Παρθένος

Καλοί μου Παρθένοι, εσείς θα πρέπει τούτο το διάστημα να εντρυφήσετε, πάντα με μέτρο και αυτοέλεγχο, στα θέματα που άπτονται των σχέσεών σας. Γίνετε λοιπόν ο συνετός ‘εργάτης’ σε αυτόν τον σημαντικό τομέα της ζωής σας και μη θαρρείτε πως οποιαδήποτε συνεργασία, επαγγελματική ή αισθηματική, σημαίνει απαραιτήτως εγκλωβισμό ή περιορισμό. Μπαίνετε λοιπόν σε μια καθόλα ουσιαστική πρόκληση, θα πρέπει δε να συνειδητοποιήσετε τις υφιστάμενες υποχρεώσεις και ελευθερίες, τα υπαρκτά όρια, την ανάγκη ισορροπίας, ηρεμίας και αρμονίας, επειδή όλα αυτά χρειάζονται σε μια ισορροπημένη συνύπαρξη.

Ζυγός

Έγνοιες της καθημερινότητας καταλαμβάνουν τη μερίδα του λέοντος στις προτεραιότητές σας φίλοι Ζυγοί, κατά τη διάρκεια των επομένων ημερών. Καλείστε λοιπόν να βάλετε μια τάξη, να ξεφύγετε από συντηρητικούς περιορισμούς και να ξεπεράσετε την τυχόν νωχελικότητα που σας εμποδίζει να προσφέρετε όσα πραγματικά μπορείτε. Θα υπάρξουν ίσως στιγμές γενικής καθίζησης, αλλά εσείς οφείλετε να συνειδητοποιήστε την αξία σας και να διαχωρίσετε εν τοις πράγμασι την ήρα από το σιτάρι. Έτσι μόνο θα προχωρήσετε και θα προσφέρετε τις καλές σας υπηρεσίες στον εσωτερικό σας κόσμο αφενός και όπου αλλού χρειάζεται αφετέρου.

Σκορπιός

Μην αφήνετε φίλτατοι Σκορπιοί τις όποιες αναποδιές ή δυσκολίες προκύπτουν να σας ρίχνουν τη διάθεση ή την αυτοπεποίθηση και να αναστέλλουν τη γνωστή δυναμική και τη δημιουργικότητά σας. Ακόμη και εάν πρόσκαιρα δυσκολεύεστε να δείτε και να αξιολογήσετε τα ταλέντα σας, αποφύγετε την απομόνωση, αντίθετα δε πιστέψτε σε εσάς, ανοίξτε τα φτερά σας και επιδιώξτε να γίνετε ένας φάρος χαμόγελου, χαράς και γενναιοδωρίας για τους γύρω σας. Ακόμη, ελάτε πιο κοντά στο ταίρι σας, φροντίστε να κάνετε μαζί παρέα με άλλους ανθρώπους, όπως και μικρές ευχάριστες εξόδους για να εκτονώνεστε και να ξεχνιέστε.

Τοξότης

Δεν προβλέπεται να διαθέτετε πολλά κέφια φίλοι Τοξότες την αμέσως επόμενη εβδομάδα, όμως αυτό συμβαίνει σε όλους και είναι πάντοτε παροδική κατάσταση. Ευκαιρία λοιπόν να ‘μαζέψετε’ τις σκέψεις σας και να μην εστιάζετε στα αρνητικά, ώστε να καταπολεμήσετε εκείνη τη μικρή εσωστρέφεια που πιθανώς ελλοχεύει. Βγείτε από το καβούκι σας και από τα στενά πλαίσια της οικογένειάς σας που είναι βέβαια πιο εύκολο να εμπιστεύεστε και δημιουργήστε ερείσματα καινούργιων γνωριμιών με εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και με την ανοιχτόκαρδη και αισιόδοξη διάθεση που κατά κανόνα σας χαρακτηρίζει.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, ο κυβερνήτης σας Κρόνος με την πρόσφατη είσοδό του στους Ιχθείς φέρνει στην επιφάνεια λίγα εμπόδια στον τομέα της επικοινωνίας, ίσως έγνοιες για τα αδέλφια σας, αλλά και την ανάγκη να φιλοσοφήσετε τα πράγματα στην ουσία τους. Αποφύγετε τους φανατισμούς, σεβαστείτε τη διαφορετικότητα της γνώμης των υπολοίπων, μην ενδίδετε σε εύκολες …αμπελοφιλοσοφίες και, τέλος, κάντε την γνώση σας πράξη χωρίς να εξαρτιέστε τόσο πολύ από τις απόψεις των τρίτων. Και κάτι ακόμη: Μην σκέφτεστε τόσο εξαντλητικά, κουράζεστε και κουράζετε.

Υδροχόος

Είναι η ώρα να αξιοποιήσετε την καρτερικότητα, την σταθερότητα και την υπομονή σας αγαπητοί μου Υδροχόοι, μιας και καλείστε από τα ‘άστρα’ να επαναξιολογήσετε τις αξίες σας και ειδικότερα την προνομιούχο θέση που επιφυλάσσετε στο χρήμα, σε ό,τι εσείς εννοείτε ως κατάσταση ευτυχίας. Καλό είναι πάντα να βασίζεστε στις δικές σας δυνάμεις και με σκληρή δουλειά να αποκτάτε τους αναγκαίους πόρους, χωρίς να λησμονείτε ποτέ ότι, εν τέλει, αληθινά πλούσιος είναι αυτός που είναι υγιής στο σώμα και στο πνεύμα. Μείνετε μακριά από δανεισμούς ή…χρηματιστήρια.

Ιχθείς

Φιλοξενείτε εδώ και μερικές μέρες τον μεγάλο δάσκαλο του Ζωδιακού Κρόνο και αυτό από μόνο του λέει πολλά. Αποφύγετε να κλείνεστε στον εαυτό σας, μην τον κατηγορείτε σε κάθε ευκαιρία και μην επιτρέπετε καταθλιπτικές τάσεις να παρεισφρύσουν στη ζωή σας, ειδικά αυτήν την περίοδο. Η κριτική και η αυτογνωσία δεν είναι καθόλου κακά πράγματα αλλά και αυτά ας γίνονται με μέτρο. Έχετε τη δυνατότητα να αντεπεξέλθετε άριστα σε κάθε πιθανή δυσκολία, γι΄αυτό μη γίνεστε μίζεροι. Με ‘αρετή και τόλμη’, όλα θα εξελιχθούν καλά, ενώ μέσα από τις εμπειρίες θα γίνετε ακόμη περισσότερο επαρκείς και αυτόνομοι.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα