Stardust: Αισιοδοξία και θετικές αλλαγές από το τέλος της άλλης εβδομάδας

Stardust 14/10-21/10/2023

Δυο θετικές αστρολογικές όψεις που λαμβάνουν χώρα στο τέλος της άλλης εβδομάδας, δίνουν το έναυσμα για καλύτερες μέρες, για αισιοδοξία και θετικές αλλαγές. Δίας, Αφροδίτη και Ερμής κρατούν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους και φωτίζουν τις ζωές μας.

Κριός

Αγαπητοί Κριοί, με την Αφροδίτη στην Παρθένο στον 6ο φυσικό σας οίκο, τα νέα και οι εξελίξεις στον τομέα της εργασίας σας φαίνεται να πηγαίνουν πρίμα όπως επίσης και ό,τι έχει να κάνει με τα οικονομικά σας και τις ερωτικές σας αναζητήσεις ιδιαίτερα από τις 22 του μήνα και μετά. Αρωγός εδώ εμφανίζεται ο μέγας ευεργέτης Δίας με το τρίγωνο που πραγματοποιεί στην Αφροδίτη εκείνη την ημέρα. Αυξημένη εν τούτοις προσοχή απαιτείται στην κάπως ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα που μπορεί να κυριαρχήσει ανάμεσα σε εσάς και στον άνθρωπό σας, κάτι όμως που αντιμετωπίζεται ικανοποιητικά με ήρεμο, ανοιχτόμυαλο και εποικοδομητικό διάλογο.

Ταύρος

Αυτό το επταήμερο και με την είσοδο του Άρη στον Σκορπιό, ο ερωτικός τομέας και αυτός των συνεργασιών αποκτά κινητικότητα, πάθος και περίσσεια ενέργεια. Στις 21 του μήνα η ‘δύσκολη’ εμπλοκή του Πλούτωνα με τον Ήλιο και τον Ερμή στον χώρο της δουλειάς σας και των καθημερινών σας ασχολιών, σας δίνει την ευκαιρία να νιώσετε βαθιά τα τεκταινόμενα γύρω σας ώστε να δράσετε κατάλληλα για να βελτιωθεί το κλίμα. Αισθηματικά, στις 21 του μήνα αποκτάτε ουσιαστική έφεση στο ευγενές ‘σπορ’ του φλερτ ενώ λίγο αργότερα, το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο σας δίνει την ικανότητα- με υπομονή και λογική- να διαπραγματευτείτε προς όφελός σας, ό,τι σας απασχολεί.

Δίδυμοι

Μπορείτε άνετα να αρχίσετε ένα νέο πρόγραμμα εκγύμνασης και διατροφής αυτή την περίοδο φίλοι Δίδυμοι, όπως επίσης να ξεκλέψετε χρόνο για να οργανώσετε τη ζωή σας καλύτερα σε όλα της τα επίπεδα. Προσπαθήστε να αποφύγετε αντιπαραθέσεις και υπερβολικά νεύρα εκεί γύρω στις 20/10 με την αντίθεση του Πλούτωνα με το ουράνιο ζευγάρι Ηλίου- Ερμή, Με την βοήθεια του Δια δε, εκεί κοντά στις 22 του μήνα καλό είναι να επιδιώξετε λύσεις σε χρονίζοντα προβλήματα μέσα στον οικογενειακό σας χώρο. Εδώ λοιπόν και με ήπιο πάντα τρόπο, προβλέπονται αρκετά ευχάριστες εξελίξεις. Μέχρι περίπου τα μέσα Νοεμβρίου, είναι μια καλή η περίοδος για να ασχοληθείτε με τα φιλόδοξα, μακρόπνοα επαγγελματικά σας σχέδια.

Καρκίνος

Στις 20 του μήνα φίλοι Καρκίνοι θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε πολύ πιο εύκολα αυτά που σκέφτεστε και αυτά που έχετε ανάγκη, ιδιαίτερα στον σύντροφό σας, αλλά και σε όσους άλλους ανθρώπους σας ενδιαφέρουν πραγματικά. Οι φιλικές συναναστροφές σας θα αποδειχτούν ευεργετικές αυτή την περίοδο κατά την οποία πιθανώς να προκύψουν οικογενειακά θέματα προς διευθέτηση, με ψύχραιμο και ρεαλιστικό τρόπο. Η αμέσως επόμενη χρονική περίοδος θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί θετική τόσο για τις σχέσεις σας, όσο και για τις επαγγελματικές σας επαφές και επιδιώξεις. Η Αφροδίτη σας ηρεμεί αρκετά και σταθεροποιεί τα συναισθήματά σας, μπορεί όμως ακόμη να σας ωθεί στο να ξοδεύετε περισσότερα χρήματα από όσο είναι ΄σοφό΄.

Λέων

Αφήστε τις σοβαρές αποφάσεις που έχετε να πάρετε προς το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας και μη βιαστείτε να δεσμευθείτε για οτιδήποτε, τουλάχιστον μέχρι τις 21 Οκτωβρίου, φίλοι Λέοντες. Άλλωστε από την επόμενη μέρα, στις 22, το τρίγωνο του Δια με την Αφροδίτη πρόκειται να δώσει μια καινούργια και σημαντική ώθηση στα οικονομικά σας, αλλάζοντας τα δεδομένα σε όλα τα επίπεδα. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού φέρνει στο προσκήνιο αλλαγές στο σπίτι σας, πιθανώς νέα ενδιαφέροντα και πάντως, εποικοδομητική επικοινωνία. Σημαντικό είναι να προσπαθήσετε να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας, οι δε δεσμευμένοι ας αποφύγουν πάση θυσία απερίσκεπτα ερωτικά παιχνίδια, που θα μπορούσαν να φέρουν σε κίνδυνο την σχέση. Για τους αδέσμευτους Λέοντες, κανένα πρόβλημα. Αντιθέτως θα υπάρξουν ‘πικάντικες’ ευκαιρίες.

Παρθένος

Λίγο ‘ζόρι’ θα περάσετε στις 21 του μήνα φίλοι Παρθένοι, με τον κυβερνήτη σας Ερμή να κονταροχτυπιέται με τον δυναμικό Πλούτωνα και να προκαλεί εντάσεις και σκληρά λόγια, όμως η ψυχραιμία σας ενδέχεται θα σώσει την παρτίδα. Το τυχερό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία που ΄γεμίζει΄ στον ουρανό γύρω στις 22 /10, επισημοποιεί μια παλαιότερη σχέση σας, ή ίσως φέρνει μια καινούργια και ‘τυχερή’ στο μονοπάτι της ζωής σας. Δεν αποκλείεται πάντως μία άκρως συμφέρουσα πρόταση καριέρας που θα υπόσχεται προοπτική και βέβαια, περισσότερα χρήματα. Επικοινωνιακά το μυαλό σας κινείται γρήγορα και εύστοχα, αποφέροντάς σας σοβαρές επιτυχίες στον πολύ κρίσιμο τομέα για την κοινωνική επιτυχία, που λέγεται: ‘Δημόσιες Σχέσεις’.

Ζυγός

Ναι, είναι πιθανό να νιώθετε αναποφάσιστοι, λίγο μπερδεμένοι και κάπως πιεσμένοι ψυχολογικά αγαπητοί Ζυγοί και αυτό θα γίνει πιο έντονο καθώς πλησιάζουμε το άλλο Σ/Κ, αλλά μην αγχώνεστε γιατί τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν αμέσως, από τις 22. Τότε η καλή όψη της Αφροδίτης που τυχαίνει να είναι ο κυβερνήτης σας, θα σας βοηθήσει να τα βρείτε πάλι με τον εαυτό σας και τον εσωτερικό σας κόσμο, ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή σας. Καλμάροντας λοιπόν τον βαθύτερο ψυχισμό σας και τις όποιες ανασφάλειές σας βρίσκετε τον τρόπο να αντιμετωπίσετε ό,τι σας απασχολεί και να ξεπεράσετε τις δυσκολίες. Εκμεταλλευτείτε την ενεργητικότητα που σας παρέχει ο Ήλιος που βρίσκεται στο ζώδιό σας για ακόμη μία εβδομάδα.

Σκορπιός

Για δύναμη, αυτοπεποίθηση, παρορμητισμό και ακούραστη ενεργητικότητα σας προετοιμάζει η επόμενη εβδομάδα, φίλοι Σκορπιοί. Προς το τέλος της δε, η κοινωνικότητά σας εκτοξεύεται στα ύψη και οι φίλοι εμφανίζονται στο προσκήνιο δυναμικά, ενώ οι καλές εξελίξεις σε επίπεδο καριέρας και σε επίπεδο αισθηματικών γνωριμιών μέσα μάλιστα από τον κοινωνικό σας κύκλο, είναι πολύ πιθανές. Αρχίζετε- βλέπετε- τώρα να συνειδητοποιείτε καλύτερα τι αξίζετε και να εκτιμάτε περισσότερο τα ταλέντα σας. Από την μεθεπόμενη εβδομάδα δε, αυτό γίνεται το κύριο μοτίβο της ζωής σας. Προσέξτε μόνο να μη το παρακάνετε σε ‘επαρση’ και σιγουριά και προκαλέσετε έτσι δικαιολογημένες αντιδράσεις των πέριξ.

Τοξότης

Θα σας απασχολήσει αρκετά το φιλικό σας περιβάλλον την εβδομάδα αυτή αγαπητοί Τοξότες. Είναι μάλιστα πιθανό να δημιουργηθούν εκρηκτικές καταστάσεις που θα θέσουν σε κίνδυνο τις υφιστάμενες ισορροπίες. Ο φυσικός σας κυβερνήτης Δίας από την άλλη, τριγωνίζει στις 22/10 την Αφροδίτη και επηρεάζει πολύ θετικά ό,τι έχετε θέσει ως επαγγελματικό στόχο την περίοδο που διανύουμε. Οι αισθηματικά ελεύθεροι Τοξότες είναι οι τυχεροί του ζωδίου και θα έχουν αυξημένες πιθανότητες να γνωρίσουν τον ‘μεγάλο’ έρωτα της ζωής τους. Η δε είσοδος του Ερμή στον Σκορπιό και η θετική προς αυτόν όψη του Κρόνου που πραγματοποιείται στις 22/10, σας οπλίζει με ώριμη κρίση και με υπομονή, που μόνο βοηθητικά μπορούν να επιδράσουν αυτή τη στιγμή στην καθημερινότητά σας,

Αιγόκερως

Στις 20 του μήνα η επαφή του Ηλίου με τον πλανήτη Ερμή στον τομέα της καριέρας σας, μεταφέρει υποχρεωτικά το ενδιαφέρον σας στο έτσι κι΄αλλιώς προσφιλές σας αντικείμενο, αυτό της εργασίας και των μέσω αυτής φιλοδοξιών σας. Εν προκειμένω, καλό θα είναι να έχετε όντως τεταμένη την προσοχή σας στα εργασιακά μιας και η άλλη εβδομάδα μπορεί να κρύβει παγίδες και εντάσεις εκεί, που αν δεν τις ελέγξετε θα σας στενοχωρήσουν. Προς το τέλος της όμως, η εβδομάδα αυτή φροντίζει να σας αποζημιώσει με άφθονη ξεκούραση και ψυχική χαλάρωση μαζί με αναγνώριση της αξίας σας από το συνάφι σας και-γιατί όχι;-με ένα ξαφνικό αισθηματικό ενδιαφέρον που θα σας τονώσει πολύ.

Υδροχόος

Αποφύγετε τα άγχη αγαπητοί Υδροχόοι και μην αντιδράτε υπερβολικά σε ό,τι τυχόν σας μεταφερθεί ως είδηση, ιδίως δε εκεί προς το τέλος της άλλης εβδομάδας. Μεταφέρετε την ενέργειά σας στα θέματα της δουλειάς σας, όπου από τις 20 και μετά το κλίμα εντείνεται και το ‘τρέξιμο’ που απαιτείται, είναι πολύ. Βοηθητικά για εσάς, την ίδια χρονική στιγμή το τρίγωνο που δημιουργείται μεταξύ Αφροδίτης και Δια, σας δίνει κάποιες ευπρόσδεκτες οικονομικές ανάσες και παράλληλα επικουρεί τις καλές εξελίξεις σε χρήματα που τυχόν έχετε από κοινού με τον/την σύντροφό σας, ή αφορούν υποχρεώσεις σας προς τρίτους

Ιχθείς

Είναι μια περίοδος για εσάς αγαπητοί Ιχθείς που μπορείτε να τακτοποιήσετε κατάλληλα τις προτεραιότητες στη ζωή σας, ώστε παρά τους προβληματισμούς σας για τα χρήματα-που ποτέ δεν είναι αρκετά-να μην αφήσετε εκκρεμότητες, ούτε όμως να στερηθείτε κάτι σημαντικό. Απέναντί σας στις 22 του Οκτωβρίου, το τρίγωνο που δημιουργεί ο Δίας με την Αφροδίτη στην Παρθένο, σας παρέχει εναλλακτικές λύσεις, αλλά και καθαρή τύχη που πολύ θα σας ανακουφίσει. Η τύχη δε αυτή έχει να κάνει και με τα αισθηματικά σας. Μπορεί να συσφίξει την τρέχουσα σχέση σας, μπορεί ακόμη να φέρει καινούργιες καταστάσεις στην…πλώρη σας!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα