Stardust: 28/1-4/2/2023 – Ξέρετε την Πανσέληνο του “χιονιού”;

Η επόμενη Πανσέληνος του ‘χιονιού΄ όπως ονομάζεται, έρχεται να φωτίσει νου, υποσυνείδητο μα και τις αναγκαίες κινήσεις που τελικά θα κάνουν τη διαφορά στη ζωή μας.

Κριός

Ευνοούνται καινούργια ξεκινήματα αγαπητοί Κριοί, καινούργιοι στόχοι και οι νέες φιλίες που εμφανίστηκαν αίφνης στον ορίζοντα και φαντάζουν ενδιαφέρουσες και διαφορετικές από τα συνηθισμένα σας πρότυπα. Σε όλα αυτά, να δώσετε τη δέουσα σημασία και τον αναγκαίο χρόνο προσαρμογής. Πυκνή επικοινωνία και συναντήσεις με νεώτερους ανθρώπους στον χώρο εργασίας θα σας κρατήσουν σε εγρήγορση, αφιερώνετε δε άφθονο χρόνο και ενέργεια εκεί, αλλά μη φοβάστε μιας και διαθέτετε αντοχή και περίσσειο ενθουσιασμό και έτσι θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε μια χαρά.

Ταύρος

Αν σας έχει προταθεί πρόσφατα μια καινούργια δουλειά αγαπητοί Ταύροι, ή ίσως κάποια εντελώς νέα καθήκοντα στην υφιστάμενη εργασία σας και εσείς το σκέπτεστε, πείτε το ναι και ξεκινήστε με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Το σύμπαν φίλοι μου δείχνει να συναινεί σε καθετί καινούργιο που εφεξής θα ορίζει πλέον το γενικότερο κοινωνικό προφίλ σας. Άλλωστε από εδώ και πέρα φαίνεται να παίρνει τα πάνω του και το οικονομικό σας ζήτημα, αφού ο κόπος σας στον τομέα αυτόν αρχίζει να αποδίδει και τα όνειρά σας έχουν πια σημαντικές πιθανότητες θετικής έκβασης.

Δίδυμοι

Σε εσάς φίλοι μου Δίδυμοι, που είστε έτσι κι΄ αλλιώς ένα φύσει πνευματικό ζώδιο, η περίοδος καταδείχνει καινοφανή εκπαιδευτικά ενδιαφέροντα, μια εσωτερική σας τάση να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας, εάν δε αυτό μπορεί να συνδυαστεί με μια μετακίνηση -ένα ταξίδι ας πούμε- τότε ακόμη καλύτερα! Επενδύετε αυτή την περίοδο στις σχέσεις σας με τα πιο νέα και ενεργά μέλη της οικογένειάς σας και τούτο μόνο σε καλό θα σας βγει, προκαλώντας ευχάριστα πράγματα, περισσότερο μάλιστα προς το τέλος της εβδομάδας που ξεκινά σήμερα.

Καρκίνος

Ακόμη και εάν ξεκινήσατε πρόσφατα άλλη μια φάση περισυλλογής και βαθιάς εσωτερικής αναζήτησης φίλοι Καρκίνοι, τούτο δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε παράλληλα να προοδεύσετε σημαντικά σε ό,τι έχει να κάνει με τα εισοδήματά σας, την τόσο πολύτιμη για εσάς οικονομική άνεση και τα σχετικά. Άλλωστε η πανσέληνος της άλλης εβδομάδας συμβαίνει σε αυτόν ακριβώς τον χώρο του ωροσκοπίου σας και φωτίζει ενεργά, φανερώνοντας τις αναγκαίες και κομβικές λεπτομέρειες δράσης που απαιτούνται στον τομέα. Προετοιμαστείτε λοιπόν καταλλήλως.

Λέων

Είναι πολύ πιθανό πρόσφατα να κάνατε μια νέα γνωριμία που, είτε συναισθηματικά, είτε επαγγελματικά, είτε ακόμη απλώς φιλικά σάς τράβηξε τον ενδιαφέρον και έτσι… το τολμήσατε περήφανοι Λέοντες, χωρίς δισταγμό. Εκ των πραγμάτων φαίνεται ότι καλώς πράξατε, εν πάση δε περιπτώσει το πράγμα θα δείξει πώς πηγαίνει λίαν συντόμως. Την άλλη Κυριακή, έχοντας την ίδια τη Σελήνη- ψυχή- μέσα στο ζώδιό σας θα σας αποκαλυφθεί η ήδη επιτυχία, ή αυτό που πρέπει να κάνετε για να την κερδίσετε τελικά.

Παρθένος

Καινούργια δίαιτα, το καινούργιο σας γυμναστήριο και το πρόσφατο τακτικό σας check up που δεν έδειξε κάτι συνετέλεσαν στο να είστε στα high σας αυτή την περίοδο και να δουλεύετε ασταμάτητα και παραγωγικά. Σύντομα θα επιλέξετε να βυθιστείτε στο υποσυνειδησιακό σας επίπεδο για να αφουγκραστείτε τις βαθύτερες ανάγκες σας και τα μύχια όνειρά σας. Το φαινόμενο κορυφώνεται την μεθεπόμενη Κυριακή και καλείστε να αναγνωρίσετε με ΄φωτεινή΄ ματιά τα ευρήματα, ώστε να ρεγουλάρετε την πορεία σας αν αυτό κρίνετε ότι απαιτείται, φίλοι Παρθένοι.

Ζυγός

Μπορεί να ξεκινήσατε πολύ πρόσφατα μια νέα περιπέτεια καρδιάς καλοί μου Ζυγοί μιας και αυτό το ‘σπορ’, δεν είναι κρυφό πως σας αρέσει. Αφήστε όμως να περάσει λίγος χρόνος, για να δείτε αν όντως το καινούργιο ‘έτερο ήμισυ’ είναι πράγματι αυτό που φέρνει χαρά και φως στη ψυχή σας  και στα σχέδια που έχετε θέσει για το μέλλον σας. Μπορεί να αποδειχθεί ότι ταιριάζετε σε πολλά και ότι μοιράζεστε κοινούς στόχους, μπορεί όμως και όχι. Οπότε… μη βιάζεστε αυτή τη στιγμή και μην εξιδανικεύετε καταστάσεις.

Σκορπιός

Όποιες μικρές ή μεγαλύτερες αλλαγές προέκυψαν στην κλειστή δομή της οικογένειάς σας και άλλαξαν τα δεδομένα αγαπητοί μου Σκορπιοί είναι για καλό, αν και θα χρειαστεί να κοπιάσετε αρκετά για λίγο, ώστε στο τέλος να έχετε τα ποθητά αποτελέσματα. Σύντομα θα αρχίσετε να έχετε feedback από αυτές τις αλλαγές και, πάνω ακριβώς στην επόμενη Πανσέληνο που γίνεται Κυριακή, 5 του επόμενου μήνα θα έχετε την ευκαιρία να νιώσετε και να δείτε τις επιπτώσεις των επιλογών σας στο σύνολο της ζωής σας. Να μη λησμονείτε δε πως το καλό πράγμα… κατά κανόνα αργεί.

Τοξότης

Εσείς Τοξότες μου θα κληθείτε να δείτε κατάματα, ακόμη δε και να αναθεωρήσετε μερικά πιστεύω και δοξασίες που είχατε συνειδητά υιοθετήσει μέχρι σήμερα σε σχέση με διάφορα ουσιαστικά ζητήματα και, λεπτές καταστάσεις στη προσωπική σας ζωή. Ίσως μάλιστα -σε λίγες μέρες- να θελήσετε να εντρυφήσετε, να εξετάσετε πιο λογικά και πιο καθαρά τις λεπτομέρειες που σας έχουν ‘ξεφύγει’ και να προβείτε στις αναγκαίες μικρές διορθωτικές κινήσεις που θα επαναφέρουν την εσωτερική σας γαλήνη και τη νοητική σας ισορροπία.

Αιγόκερως

Εσείς Αιγόκεροί μου, επαναξιολογείτε αναγκαστικά τις κάθε τύπου αξίες που έχετε υιοθετήσει στη ζωή σας, παράλληλα ξοδεύετε χρόνο σε ωφέλιμες ανταλλαγές απόψεων εν τέλει δε, μπορεί να ενστερνιστείτε παντελώς νέες ιδέες. Όλα τούτα συμπυκνωμένα σε μικρό χρονικό διάστημα, είναι φυσικό να σας αναγκάσουν να καταφύγετε σε μια εκ βαθέων ενδοσκόπηση σε έναν εαυτό που είναι φύσει συντηρητικός. Σκοπός είναι να καταλαγιάσετε τις όποιες ανασφάλειές σας. Το πιθανότερο είναι η διαδικασία να σας ζορίσει λίγο ψυχολογικά, αλλά συνάμα να σας οδηγήσει σε ασφαλή και άκρως χρήσιμα συμπεράσματα.

Υδροχόος

Τάσεις αλλαγής σελίδας, καινοτομίας και απαρχής νέων δεδομένων στη ζωή σας φίλοι Υδροχόοι. κατά την επόμενη εβδομάδα. Προετοιμαστείτε λοιπόν για αρκετό τρέξιμο, σοβαρότητα και ορθολογικές δράσεις για να πάνε όλα κατ΄ ευχήν. Από την άλλη, η επερχόμενη Πανσέληνος σάς προτρέπει με επίταση να στρέψετε τα φώτα της προσοχής σας στο κεφάλαιο ‘σχέσεις’ και να δείτε με ειλικρίνεια τα ‘συν’ και τα ‘πλην’ που συνυπάρχουν εκεί. Από εκεί και πέρα, πράττετε αναλόγως, με γνώμονα -πάντα- πως σας αξίζουν τα καλύτερα.

Ιχθείς

‘Εσωτερικής’ φύσεως ήταν η εβδομάδα που μόλις πέρασε, κάπως έτσι δε προβλέπεται και η αμέσως επόμενη που όμως στην κατακλείδα της επικεντρώνεται σχεδόν αποκλειστικά στο τρίπτυχο ‘απλή καθημερινότητα’, εργασία, υγεία. Σε αυτούς τους σημαντικούς τομείς της ζωής του καθενός μας, καλείστε να δώσετε την προσοχή και το ενδιαφέρον σας εσείς Ιχθείς μου. Έχετε τη δυνατότητα να δώσετε τις ορθές προτεραιότητες στους στόχους σας, παρά τα φαινομενικά ‘δύσκολα’ που πιστεύετε πως έχετε να αντιμετωπίσετε.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα