Πανσέληνος στον Κριό στις 29 Σεπτεμβρίου: Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο

Το καλοκαίρι μπορεί να τελείωσε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η ερωτική ζωή των ζωδίων θα είναι αδιάφορη.

Τώρα που ο ήλιος βρίσκεται στο ζώδιο του αέρα, τον Ζυγό, κάθε ζώδιο θα δώσει προτεραιότητα στη σύνδεση με τους άλλους, τον ρομαντισμό και τη δημιουργία σχέσεων με άτομα με τα οποία μοιράζεται τις ίδιες ιδέες .

Με την πανσέληνο του Σεπτεμβρίου (γνωστή και ως πανσέληνο του θερισμού) να πραγματοποιείται στις 29 στο ζώδιο του Kριού όλοι θα κληθούν να βρουν την ισορροπία ανάμεσα στις δικές τους επιθυμίες κι εκείνες των άλλων. Τέσσερα ζώδια ειδικότερα θα επηρεαστούν περισσότερο από την τελευταία υπερπανσέληνο του Σεπτεμβρίου 2023 και θα κληθούν να αναλάβουν πρωτοβουλίες.

Αυτό το φεγγάρι φέρνει στο προσκήνιο την ενέργεια και τη φιλοδοξία. Ενώ η εποχή του Ζυγού τείνει να μην έχει την αίσθηση του επείγοντος (εκτός αν έχει να κάνει με το φλερτ και τα ραντεβού), η ενέργεια του Κριού έχει να κάνει με την προώθηση των δικών σας στόχων και φιλοδοξιών. Με κυβερνήτη τον Άρη, αυτή η πανσέληνος καλεί όλους να υπερασπιστούν αυτό που θέλουν αντί να ασχολούνται υπερβολικά με τις απόψεις των άλλων.

Κριός

Στις 29 Σεπτεμβρίου, η πανσέληνος φωτίζει τον πρώτο σας οίκο της αυτοέκφρασης, φέρνοντας στο επίκεντρο τις προσωπικές αναζητήσεις και φιλοδοξίες σας. Οι σχέσεις σας ήταν η κύρια προτεραιότητά σας αυτό το μήνα, αλλά κατά τη διάρκεια αυτής της πανσελήνου, θα νιώσετε την ανάγκη να στρέψετε μέρος της προσοχής σας πίσω στον εαυτό σας. Η ανάληψη δράσης και η ιεράρχηση των προσωπικών σας στόχων και υποθέσεων είναι τώρα το κύριο μέλημα σας επιτρέποντάς σας να αποκαταστήσετε την ανεξαρτησία σας, αν αυτή έχει χαθεί μέσα στην προσανατολισμένη στις σχέσεις ενέργεια της εποχής του Ζυγού. Αφιερώστε λίγο χρόνο σε εσάς αυτό το διάστημα.

Καρκίνος

Καθώς η πανσέληνος στον Κριό εστιάζει στον 10ο οίκο της καριέρας και των επαγγελματικών σας επιτευγμάτων, η σκληρή σας δουλειά θα είναι στο επίκεντρο. Αν εργάζεστε ακούραστα σε ένα ανεξάρτητο project, θα είστε έτοιμοι να προβάλλετε την δουλειά σας κατά τη διάρκεια αυτής της πανσελήνου. Μπορεί επίσης να συνειδητοποιήσετε πόσο σημαντικό είναι για εσάς να αναλαμβάνετε τα ηνία στον εργασιακό σας χώρο, και θα μπορούσατε να κάνετε κάποιες αλλαγές στον τομέα σας για να πραγματοποιήσετε την επιθυμία σας για αυτονομία. Πιστέψτε στον εαυτό σας.

Ζυγός

Κατά τη διάρκεια της πανσελήνου στις 29 Σεπτεμβρίου, θα εξετάσετε πιο προσεκτικά τις συνεργασίες και τις σχέσεις, οι οποίες αποτελούν για εσάς προτεραιότητα. Πώς μπορείτε να βρείτε ισορροπία μεταξύ των σχέσεων σας και των δικών σας θέλω; Μήπως αφιερώνετε τόση ενέργεια στις σχέσεις σας που παραμελείτε τον εαυτό σας; Αν ναι, ίσως ήρθε η ώρα να ανασυνταχθείτε.

Αιγόκερως

Καθώς θα εξελίσσεται η πανσέληνος στον Κριό, θα φωτίσει την επιθυμία σας για ανεξαρτησία στο σπίτι, την οικογένεια και τις ιδιωτικές σας υποθέσεις. Μπορεί να ξεκινήσετε ένα solo εγχείρημα ή να εμπλακείτε σε σημαντικές συζητήσεις με μέλη της οικογένειας ή συγκατοίκους σχετικά με τα όρια που ισχύουν στο περιβάλλον σας. Απλά να είστε προσεκτικοί στον τρόπο με τον οποίο εκφράζετε τα συναισθήματα σας.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα