Αυτό το ζώδιο είναι ο “Σκρουτζ” του ζωδιακού κύκλου – Δεν αντέχεται τόση τσιγκουνιά

Το να είναι κανείς υπεύθυνος με τα χρήματα είναι εξαιρετικό προσόν, καθώς οι αλόγιστες δαπάνες είναι μια συνήθεια που συνήθως οδηγεί σε δυσάρεστες συνέπειες. Ωστόσο, υπάρχει μια λεπτή γραμμή μεταξύ του να είσαι οικονόμος και τσιγκούνης. Για παράδειγμα, ίσως έχετε έναν φίλο που πάντα «ξεχνά» να αφήσει φιλοδώρημα όταν βγαίνετε έξω για να πιείτε.

Ή κάποιον στην οικογένεια σας που προτείνει πάντα τα πιο φθηνά εστιατόρια όταν πρόκειται να βγείτε έξω για φαγητό;

Ή μήπως έχετε έναν πρώην που δεν σας αγόρασε ποτέ λουλούδια ή σοκολάτες την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου επειδή «οι τιμές είναι απαράδεκτες»; Εάν κάποια από αυτές τις καταστάσεις σας φαίνεται οικεία, τότε μάλλον έχετε έρθει σε επαφή με ένα από τα παρακάτω ζώδια.

Εμείς φτιάξαμε μία λίστα από τον περισσότερο στον λιγότερο τσιγκούνη του ζωδιακού.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι γνωστό ότι αρέσκεται στην πολυτέλεια, τα λούσα και τις απολαύσεις. Αγαπάει την καλοπέραση, την καλή ζωή, τις εξόδους και τα ταξίδια. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι είναι και διατεθειμένος να τα πληρώσει. Μισούν τις σπατάλες και θα σκεφτούν πολύ σοβαρά πριν αγοράσουν το οτιδήποτε, για τους ίδιους ή για άλλους.

Παρθένος

Είναι ωραίο να είσαι οργανωτικός, αλλά ο Παρθένος είναι το μόνο ζώδιο που μπορεί να έχει εμμονή με την οργάνωση. Για παράδειγμα, ένας Παρθένος μπορεί να καταστρέψει την ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια μιας βόλτας για ψώνια, ελέγχοντας τρεις φορές ότι ο ταμίας του έδωσε σωστά τα ρέστα. Δεν είναι ο τύπος που θα σας δανείσει ποτέ χρήματα. Αντίθετα θα σας κάνει και κήρυγμα για τον τρόπο που ξοδεύετε τα χρήματα σας και για τις σπατάλες σας.

Σκορπιός

Μην περιμένετε από έναν Σκορπιό να ξοδέψει τον μισθό του – ή ακόμα και μικρό μέρος αυτού – σε άλλους γιατί πιθανότατα δεν θα το κάνουν. Οι Σκορπιοί δεν έχουν πρόβλημα να ξοδέψουν χρήματα, αλλά θα το κάνουν για τον εαυτό τους και όχι για τους άλλους.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα