Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης: Μετατρέπεται σε runway με ρούχα από ανακυκλώσιμα υλικά
tch.gr

Δεν έχουν επαγγελματική σχέση με τον χώρο του ενδύματος, ωστόσο σχεδιάζουν ρούχα αποκλειστικά από ανακυκλώσιμα υλικά, στέλνοντας με τον δικό τους τρόπο ένα ηχηρό μήνυμα οικολογικής ευαισθητοποίησης και περιβαλλοντικής συνείδησης.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η πλατεία του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης μετατρέπεται σε… πασαρέλα, έτοιμη να φιλοξενήσει μια πρωτότυπη επίδειξη μόδας με ανακυκλώσιμα υλικά και θέμα το ταξίδι. Ο τίτλος της δράσης που διοργανώνει ο Σύλλογος «Οι Φίλοι της Νέας Παραλίας», σε συνεργασία με τον Οργανισμό Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, είναι «Νέα Παραλία-Νέα Πασαρέλα 7» και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου στις 20:30.

Στιγμιότυπο από την περσινή εκδήλωση «Ανακύκλωση μόνο. Νέα Παραλία – Νέα Πασαρέλα 6»

Κεντρικό μήνυμα της πρωτοβουλίας -πραγματοποιείται κάθε φθινόπωρο εδώ και εφτά χρόνια- είναι ότι με όχημα τη φαντασία και το ταλέντο η δημιουργικότητα μπορεί να μετατρέψει οποιοδήποτε υλικό σε μοναδικό ρούχο και σκοπό έχει να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη γύρω από το μείζον θέμα της ανακύκλωσης που μας αφορά όλους.

«Δίνουμε μία δεύτερη ευκαιρία σε υλικά πριν ξεκινήσουν το ταξίδι χωρίς επιστροφή. Επαναξιολογούμε, συλλέγουμε, σχεδιάζουμε, συναρμολογούμε και δημιουργούμε με οδηγό το ταξίδι, τις εμπειρίες και τις αναμνήσεις. Ένα ταξίδι πραγματικό ή φανταστικό, εμπνευσμένο από τις διδαχές της ζωής και τις εμπειρίες που αυτό μας προσφέρει, βασιζόμενο σε δυνατά συναισθήματα που γίνονται δημιουργία», αναφέρουν τα μέλη του Συλλόγου.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα