Βρήκαμε τα πιο στιλάτα αξεσουάρ για το σπίτι σας

Ποιος άλλος θα μπορούσε να είναι πιο κατάλληλος στο να μας χαρίσει όμορφα αξεσουάρ, σχεδόν κοσμήματα, για το σπίτι μας από τον Αμερικάνο σχεδιαστή Michael Aram; Σας απαντάμε με βεβαιότητα: «κανείς» και θα δικαιολογήσουμε τη θέση μας ευθύς αμέσως. Ο Aram πέρα από μεταλοποιός και σχεδιαστής αξεσουάρ για το σπίτι, εδώ και ένα χρόνο είναι επίσημα σχεδιαστής κοσμημάτων. Επομένως θα έλεγε κανείς πως η κομψότητα και η αναζήτηση του ωραίου κυλά στις φλέβες του, με αποτέλεσμα μόνο όμορφες συλλογές.

Οι χειροποίητες δημιουργίες του Michael Aram είναι κυρίως από μέταλλο και κατασκευασμένες σύμφωνα με παραδοσιακές μεθόδους που αντανακλούν την εμπειρία του με τη πλούσια μεταλλουργική παράδοση της Ινδίας, μιας χώρας που τον επηρέασε βαθιά στη δουλειά του. Από αυτό το μοτίβο δεν ξεφεύγουν και οι τελευταίες του συλλογές.

Αν θέλετε να γνωρίσετε από κοντά τις δημιουργίες του σχεδιαστή και γιατί όχι, να τις κάνετε δικές σας, η εταιρία Αβαξ μετρά ήδη χρόνια συνεργασίας με τον Αμερικανό σχεδιαστή. Επισκεφτείτε τα καταστήματα της εταιρείας (ΑΒΑΞ ΑΒΕΕ Λεωφ. Κηφισίας 233/ 248 και Λεωφ. Ποσειδώνος 55, Άλιμος) για μια μοναδική εμπειρία στον κόσμο του home design.

Διαβάστε ακόμα:

Editor’s choice: Αυτό είναι το ωραιότερο φόρεμα της άνοιξης

Best of: Δείτε τα καλύτερα θέματα του InStyle.gr για αυτήν την εβδομάδα

United Colors of Benetton: Δείτε τη νέα συλλογή, που είναι βγαλμένη από άλλη εποχή

Δείτε τα πιο εντυπωσιακά σπίτια των διάσημων σταρ κάτω από 30 χρονών

Beauty Sleep: Μάθετε πως να διατηρείστε όμορφη ακόμα και όταν κοιμάστε