Βαρεθήκατε το σπίτι σας; Βρήκαμε το μεγαλύτερο, νέο trend στη διακόσμηση

Instagram

Το Pinterest ήταν και θα είναι το social media που εμπνέει περισσότερο τους ανθρώπους που το χρησιμοποιούν και ορίζει τα νέα trends στο design εν γένει. Τελευταία εμμονή των χρηστών του όσον αφορά στη διακόσμηση είναι ένα trend που λέγεται shiplap, μια τεχνική που χρησιμοποιούσαν παλιότερα στην κατασκευή σπιτιών και είναι γνωστή και ως ραμποτέ ή απλά επένδυση τοίχου με ξύλινα πετάσματα.

Η τεχνική αυτή παραπέμπει στο ρουστίκ στιλ και θυμίζει αχυρώνα και ουσιαστικά είναι παράθεση ξύλινων σανίδων τη μία κολλητά στην άλλη όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες από πάνω. Το Pinterest μας πληροφορεί ότι υπάρχει αύξηση 321% στις φωτογραφίες που δείχνουν τη shiplap τεχνική ανάμεσα στους χρήστες του, αναδεικνύοντας την ως το απόλυτο trend στο decor για το 2016.

Αν θέλετε να αλλάξετε το σπίτι σας και θέλετε να του δώσετε μια cool, διαχρονική νότα που θυμίζει τα χρόνια που μεγαλώσατε στο χωριό δεν έχετε παρά να το δοκιμάσετε. Σίγουρα θα κάνει το σπίτι σας πιο ζεστό και θα του δώσει αυτή τη νότα hip που του λείπει.

Διαβάστε ακόμα:

Να πώς μπορείτε να γυμναστείτε σαν την Kendall Jenner

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram