Βρήκαμε την εταιρία που έχει ταυτίσει τον τίτλο της με τις γραφικές τέχνες και σας την παρουσιάζουμε

Η εταιρία Τσαλδάρης, έχει ταυτίσει τον τίτλο της με τις γραφικές τέχνες, τα πολυτελή υλικά και τις προηγμένες τεχνικές του σχεδιασμού και της εκτύπωσης.

Πριν από 10 χρόνια, μπήκε στο χώρο του κοινωνικού εντύπου, ανοίγοντας τον πρώτο εκθεσιακό χώρο στην Αθήνα και τώρα ένας νέος εντυπωσιακός χώρος δημιουργήθηκε για να υποδεχτεί την αυξανόμενη πελατεία της εταιρίας στη Θεσσαλονίκη.

Η «Τσαλδάρης» δημιούργησε το νέο αυτό χώρο στα πλαίσια της ανοδικής της πορείας αφού εδώ και 60 χρόνια έχει δημιουργήσει παράδοση στο χώρο των γραφικών τεχνών. Χρησιμοποιώντας τις καλύτερες ποιότητες χαρτιών και τον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, προτείνει υπέροχα προσκλητήρια σε ιδιαίτερο ύφος και απαράμιλλη αισθητική, αλλά και μπομπονιέρες, κάρτες μενού και οποιοδήποτε άλλο γεγονός θέλετε να αποτυπώσετε με ξεχωριστό τρόπο.

Όλα τα προϊόντα δημιουργούνται με τη συμβολή του έμπειρου προσωπικού, χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους, σε χαρτιά που επιλέγονται αυστηρά και εισάγονται από τους μεγαλύτερους οίκους της Ευρώπης καθώς και με υλικά αποκλειστικότητάς της. Με τεχνολογίες που αποτελούν την τελευταία λέξη στην έντυπη επικοινωνία και σηματοδότηση, σας περιμένουν στα καταστήματά τους για να δείτε από κοντά τι μπορούν να κάνουν για εσάς και την επιχείρησή σας.

Διαβάστε ακόμη:

Made in Greece: Οι Έλληνες designers σχεδιάζουν κιμονό για όλα τα γούστα

Calzedonia how to video: Πώς θα φορέσετε σωστά το ριγέ κολάν;