Το trailer της ταινίας που περιμένουν όλες οι γυναίκες για τη νέα σεζόν κυκλοφόρησε

Το diversity είναι ένα θέμα που δικαίως απασχολεί ΠΟΛΥ τη βιομηχανία του κινηματογράφου τα τελευταία χρόνια και στην κατεύθυνση αυτή μετά τη Wonder Woman, έχουμε μία ακόμα badass γυναίκα να ηγείται στο genre των superhero movies. Αυτή τη φορά η Captain Marvel κατά κόσμον Carol Danvers, χαρακτήρα που υποδύεται η βραβευμένη με Oscar Brie Larson , θα έρθει στη μεγάλη οθόνη από τη Marvel.

Η ταινία ακολουθεί την Carol Danvers (Brie Larson), τη στιγμή που γίνεται μια από τις δυναμικές ηρωίδες του σύμπαντος, όταν ο πλανήτης Γη βρίσκεται ανάμεσα σε μια διαγαλαξιακή μάχη μεταξύ δυο εξωγήινων φυλών. Τοποθετημένο στη δεκαετία του 1990, η «Captain Marvel» είναι μια ολοκαίνουργια περιπέτεια από μια περίοδο στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, που δεν έχουμε δει ποτέ ξανά μέχρι τώρα. H ταινία θα προβάλλεται από τις 7 Μαρτίου 2019 στους κινηματογράφους από την Feelgood και σε 3D.

Είμαστε σίγουρες ότι όλες οι γυναίκες περιμένουν πώς και πώς να δουν άλλη μια δυναμική γυναίκα να αποδεικνύει ότι τα φύλα είναι ίσα και ότι κάθε γυναίκα μπορεί να σώσει τον πλανήτη όπως ακριβώς έκαναν στο παρελθόν και όλοι αυτοί οι ανδρικοί χαρακτήρες των κόμιξ. Ελπίζουμε σύντομα να δούμε και άλλους γυναικείους χαρακτήρες από τα αγαπημένα μας κόμιξ να έρχονται στη μεγάλη οθόνη, γιατί η Marvel έχει πολλά κρυφά διαμάντια.

captain marvel afisa

Δείτε το trailer ακριβώς από κάτω:

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram