Το νέο τεύχος του Instyle μπαίνει σε spring mood και σου παρουσιάζει τις καλύτερες τάσεις της άνοιξης

Το πρώτο τεύχος της ανοιξιάτικης σεζόν είναι γεγονός. Μπορεί να το αισθάνεστε ακόμα νωρίς, ωστόσο οι Αλκυονίδες ημέρες μας βοήθησαν πολύ για να μπούμε στο mood και να βρούμε για εσάς τις καλύτερες τάσεις της Άνοιξης έτσι όπως τις είδαμε στις πασαρέλες των μεγαλύτερων οίκων μόδας. Πέρα από το «Trend Report» της σεζόν, αυτό το μήνα φιλοξενούμε την Κάτια Γκουλιώνη, μια ηθοποιό που έχει απασχολήσει πολύ με την ερμηνεία της στην ταινία «Ευτυχία», ενώ μερικές σελίδες πιο κάτω σας λέμε τι παίζει στον κόσμο της ομορφιάς.

Κάτια Γκουλιώνη

Αυτό τον μήνα το cover story μας είναι μια γυναίκα που απασχόλησε με την ερμηνεία της στην ταινία Ευτυχία και έκανε τους πάντες να αναρωτιούνται «Ποια είναι;» και «Πού ήταν τόσο καιρό;».
Για την ακρίβεια, η Κάτια Γκουλιώνη ήταν πάντα εδώ και σε αυτή τη συνέντευξη αποποιείται κάθε ρόλο και δείχνει λίγο από το ποια είναι στην πραγματικότητα.

 Μαρίνα Κουταρέλλη

Η ιδρύτρια και διοργανώτρια του Spetses Mini Marathon έχει πολλούς λόγους φέτος να χαμογελά, καθώς ο αθλητικός θεσμός που οραματίστηκε πριν από δέκα χρόνια αποτελεί πλέον την κορυφαία και πιο ολοκληρωμένη διοργάνωση πολλαπλών δράσεων αθλητικού τουρισμού στη χώρα με διεθνή απήχηση και κύρος.

Πέτρος Ιακωβίδης

Ο τραγουδιστής φωτογραφίζεται για το InStyle με άκρως matcho διάθεση και μιλά για τη μεγαλύτερή του αγάπη, το τραγούδι.

Ανθή Σαλαγκούδη

Η δημοσιογράφος ποζάρει στο InStyle με σέξι-chic σύνολα και μιλάει για όλα – τον πόλεμο που δέχτηκε ως υπάλληλος της ΕΡΤ, την πολιτική, τη πρόταση του Survivor και φυσικά τη νέα της εκπομπή πολιτικών συνεντεύξεων.

Χρυσιάννα Ανδριοπούλου

Η στιλάτη Shoprano –όπως είναι γνωστή στον κόσµο του fashion blogging– φωτογραφίζεται για το InStyle µε τα πιο fancy σύνολα της άνοιξης, µιλά για το influencing και για το πόσο την επηρεάζει η κριτική.