Το νέο καρότσι AIRO της Mamas & Papas είναι το μόνο που χρειάζεστε για τις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις

Η Mamas & Papas μάς παρουσιάζει το Airo, το οποίο είναι το πιο ελαφρύ καρότσι της συλλογής της. Εύκολο στη μεταφορά με συμπαγές κλείσιμο, έτοιμο να γίνει το ιδανικό καρότσι για όλες τις μετακινήσεις σας, είτε κοντινές ή πολύ μακρινές. Από το αυτοκίνητο και το αεροπλάνο μέχρι το αγαπημένο σας καφέ, η έξοδος με το μωρό σας θα γίνει πιο εύκολη από ποτέ!

Το Airo είναι κατάλληλα σχεδιασμένο για χρήση από τη γέννηση του μωρού σας, χάρη στην ανατομική θέση καθίσματος πολλαπλών κλίσεων. Ένα καρότσι που έχει σχεδιαστεί για γονείς που αγαπούν την πολυτελή πρακτικότητα, διατηρώντας παράλληλα το μικρό τους ασφαλές και άνετο!

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει το διάσημο πλέον χαρακτηριστικό των καροτσιών της εταιρείας one hand fold. Το εύκολο κλείσιμο με ένα χέρι λοιπόν θα σας κάνει να το αγαπήσετε ακόμη περισσότερο. Ο συμπαγής σχεδιασμός και το εξαιρετικά χαμηλό του βάρος θα σας επιτρέψει να το τοποθετείτε εύκολα στο αυτοκίνητο, σε ράφια αποσκευών, αλλά και να το μεταφέρετε εσείς οι ίδιοι εφόσον μπορεί να φορεθεί ακόμη και ως σακίδιο.

Το Airo είναι η τελευταία προσθήκη της οικογένειας Mamas & Papas, βασισμένο στα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του πολυβραβευμένου Ocarro, μεγιστοποιεί την άνεση και την ευελιξία, ιδανικό για περιπέτειες στην πόλη και γονείς που είναι πάντα εν κινήσει.

Διατίθεται σε 5 χρώματα Black, Grey, Mint, Grapefruit και στην ειδική έκδοση Rose Gold Dusk. Όλα σχεδιασμένα με την πολυτελή αισθητική της Mamas & Papas, με εντυπωσιακές λεπτομέρειες και υφάσματα που πλένονται στο πλυντήριο για εγγυημένη ανθεκτικότητα και άνεση! Εσείς που θα πάτε με το δικό σας Airo;

Αποκτήστε το στο: https://bit.ly/2QAtc57