Το InStyle γιορτάζει το νέο έτος παρουσιάζοντας τις τάσεις και τα πιο hot πρόσωπα του 2020 και της δεκαετίας

Το πρώτο τεύχος της χρονιάς είναι γεγονός! Το InStyle γιορτάζει το νέο έτος μαζί σας παρουσιάζοντάς τις τάσεις και τα πιο hot πρόσωπα του 2020 –και γιατί όχι, της δεκαετίας. Με ένα ξέφρενο πάρτι στην Στοά Σπύρου Μήλιου στο City Link, στην καρδιά της Αθήνας, άνοιξε την εορταστική περίοδο και αποχαιρέτησε το 2019. Στις σελίδες του, μεταξύ άλλων, θα βρείτε ενσταντανέ από την βραδιά και την Μαρία Ναυπλιώτου να ποζάρει ως «Master Class Lady».

Μαρία Ναυπλιώτου

Η ταλαντούχα ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο πρώτο εξώφυλλο της χρονιάς και μας αποκαλύπτει τις δυσκολίες του να υποδύεται έναν υπαρκτό θρύλο της όπερας, την αγάπη της για το θέατρο αλλά και πώς φαντάζεται τον εαυτό της σε μερικά χρόνια.

First Person

Μια στιγμή έχει τη δύναμη να αλλάξει τη ζωή µας, µια για πάντα. Αυτό συνέβη στον Δημήτρη Κυριακούλη και στην Κατερίνα Γούναρη. Μια απόφαση ή ένα βλέµµα είναι µερικές φορές αρκετά.

Παολίνα Διαμαντούλη

Το μοντέλο φωτογραφίζεται µε glam street style σύνολα, αποκαλύπτει το νέο της επαγγελµατικό εγχείρηµα και µιλά για τον τρόπο που κάνει detox αλλά και τους στόχους της για το 2020.

Τάνια Μπρεάζου

Η τραγουδίστρια ποζάρει για το InStyle με 70s boho σύνολα, μιλά για την ευλογία του να δουλεύεις δίπλα σε μεγάλα ονόματα, αλλά και την πολυσυζητημένη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση.

Ευαγγελία Συριοπούλου

Η ηθοποιός φωτογραφίζεται στο InStyle με τα πιο stylish marine σύνολα του χειμώνα, μιλά για τη συνεργασία της με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και το θέατρο, ενώ δίνει συμβουλές για νέους ηθοποιούς.

Μιχάλης Σαράντης

Ο ηθοποιός μπορεί να έχει τιμηθεί με βραβείο Χoρν και να είναι απόλυτα επαγγελματικά ενεργός –σε τηλεόραση, θέατρο και σινεμά, αλλά μένει ταπεινός, ειλικρινής και συγκινείται ακόμη από τη δουλειά του και τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεται.