Τυροκροκέτες

Σε ένα µπολ λιώνουµε πολύ καλά τις πατάτες µε ένα πιρούνι, προσθέτουµε το αυγό, το αλάτι, το πιπέρι και ανακατεύουµε καλά. Προσθέτουµε τα τυριά και στη συνέχεια 1 φλιτζάνι φρυγανιά. Συνεχίζουµε το ανακάτεµα µέχρι να αποκτήσουµε µια οµοιόµορφη ζύµη και σχηµατίζουµε µικρές ίσες µπάλες. Βάζουµε την υπόλοιπη φρυγανιά σε ένα πιάτο, βουτάµε µία µία µέσα τις µπαλίτσες πατάτας και τις τηγανίζουµε.

ΥΛΙΚΑ:

2 µεγάλες πατάτες

(βρασµένες)

1 αυγό

Αλάτι, πιπέρι

½ φλιτζ. µοτσαρέλα

τριµµένη

½ φλιτζ. gouda

τριµµένο

3 φλιτζ. φρυγανιά

Καλαµποκέλαιο

για τηγάνισµα