Θέλετε ένα πρωινό δημητριακών μόνο με βιολογικά συστατικά ολικής άλεσης; Το FITNESS® το έκανε πραγματικότητα!

Όσοι αγαπάμε την υγιεινή διατροφή ψάχνουμε πάντα τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς για εμάς και την οικογένειά μας. Οι λάτρεις των τροφίμων ολικής άλεσης αλλά και των βιολογικών προϊόντων δεν θέλουμε συντηρητικά στο πιάτο μας, δεν θέλουμε φοινικέλαιο και θέλουμε πάντα δημητριακά 100% ολικής άλεσης. Δύσκολο; Όχι πια. Γιατί πλέον μπορούμε να τα βρούμε με την σφραγίδα ποιότητας του #1 Brand της κατηγορίας, του FITNESS®!

Το FITNESS® προσφέρει σε εμάς, στα παιδιά μας και σε όσους θέλουν να έχουν ένα ισορροπημένο lifestyle δύο γεύσεις βιολογικών δημητριακών για να ξεκινήσει η μέρα με τον πιο υγιεινό τρόπο.

Τα FITNESS® BIO με βρώμη και τα FITNESS® BIO με βρώμη και κομματάκια βιολογικής βέλγικης σοκολάτας, είναι φτιαγμένα με βιολογική βρώμη ολικής άλεσης ως #1 συστατικό! Φέρνουν όλα τα οφέλη των δημητριακών ολικής άλεσης και τα οφέλη των προϊόντων βιολογικής γεωργίας στο πρωινό μας. Δεν περιέχουν φοινικέλαιο, συντηρητικά, τεχνητά χρώματα και αρωματικές ύλες και είναι 100% ολικής άλεσης.

Δοκιμάστε τις δύο νέες γεύσεις FITNESS® BIO και κάντε το πρωινό σας το πιο ισορροπημένο, γευστικό και υγιεινό γεύμα της ημέρας!