Η ταινία της εβδομάδας: «Τα Βέλη του Έρωτα»

Αρχείο InStyle

Ένα ταξίδι στο κολέγιο στο οποίο πέρασε τα φοιτητικά του χρόνια, θα φέρει τα πάνω – κάτω στην κατά τα άλλα πληκτική ζωή του 35χρονου Τζέσι (Josh Radnor, βλ. «How I Met Your Mother») που ενώ προγραμμάτιζε μια τυπική, χωρίς συνέπειες συνάντηση με ένα παλιό του καθηγητή, θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον έρωτα που θα συναντήσει στο πρόσωπο της 19χρονης Ζίμπι (Elizabeth Olsen).

Μαζί θα κάνουν ατελείωτες συζητήσεις για τη λογοτεχνία, τα όνειρα τους και την αναπόφευκτη ενηλικίωση μα καθώς θα γοητεύονται ολοένα και περισσότερο ο ένας από την παρουσία του άλλου, θα ξεχάσουν ότι ο χρόνος κυλάει και η ώρα που εκείνος θα πρέπει να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του, πλησιάζει κάθε λεπτό όλο και πιο κοντά.

Μια σειρά από επιστολές, είναι το μέσο που θα επιστρατεύσουν για να κρατήσουν ζωντανή την επικοινωνία, που αρχικά τους ένωσε. Παρόλα αυτά ο γυρισμός στις καθημερινές υποχρεώσεις του, θα φέρει στο μυαλό του Τζέσι τις πρώτες αμφιβολίες και εν τέλει θα τον αναγκάσει να πάρει αποφάσεις, που θα ανατρέψουν ολόκληρη την κοσμοθεωρία του.