Η ταινία της εβδομάδας (30/1): «Η Λιμουζίνα»

Αρχείο InStyle

 Πρεμιέρα κάνει σήμερα στις αίθουσες, η νέα ταινία του Νίκου Παναγιωτόπουλου, «Η Λιμουζίνα», με πρωταγωνιστές τη Δούκισσα Νομικού, τον Νίκο Κουρή και ένα αξιοζήλευτο καστ αποτελούμενο απο μερικά απο τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής καλλιτεχνικής σκηνής του θεάτρου και του σινεμά.

Γνωστός για το πνευματώδες χιούμορ του, ο σκηνοθέτης Νίκος Παναγιωτόπουλος, μας παρουσιάζει μια πρωτότυπη, σπονδυλωτή low-budget, κωμωδία παρεξηγήσεων, η οποία αναμένεται ότι θα συζητηθεί πολύ.

Ένας Έλληνας συγγραφέας και ένας Γερμανός φίλος του, ζουν στο Παρίσι. Κουρασμένοι από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και διψασμένοι για λίγη ένταση, προγραμματίζουν ένα road trip, μέχρι την Αθήνα, με τη δροσερή συνοδεία της «Κολέτ», από τη Λιμόζ (Δούκισσα Νομικού). Η διαδρομή, τους επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και συναντήσεις με εξέχουσες προσωπικότητες… ή απλώς άτομα που μοιάζουν με αυτές.Ο Γκοντό, ο Μίλερ και ο Σαρτρ (Λευτέρης Βογιατζής), θα βρίσκονται στη μεγάλη οθόνη. Εμείς θα δώσουμε ραντεβού μαζί τους στις σκοτεινές αίθουσες και θα είμαστε στην ώρα μας για να τους απολαύσουμε!

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer.