Ταξιδέψτε μέσα από τα παράθυρα όλου του κόσμου

window swap

Με την πανδημία στη ζωή μας να μετρά περισσότερο από ένα χρόνο και χωρίς να γνωρίζουμε ακριβώς πόσο ακόμα θα διαρκέσει αυτή η ιδιόμορφη κατάσταση, η εφαρμογή WindowSwap είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να «ταξιδέψουμε», έστω και μέσα από την οθόνη μας. 

Πρόκειται για μια ιδέα που ξεκίνησε την περασμένη άνοιξη ένα ζευγάρι από τη Σιγκαπούρη, οι SonaliRanjit και Vaishnav Balasubramaniam, ως απάντηση στον πρωτόγνωρο εγκλεισμό που προκάλεσε σε όλο τον κόσμο ο κορονοϊός.

Το WindowSwap μάς επιτρέπει να κοιτάξουμε μέσα από το παράθυρο ενός ξένου που μπορεί να βρίσκεται σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου.

Με ένα κλικ, μπορούμε να βρεθούμε να θαυμάζουμε την τροπική βλάστηση από ένα μπαλκόνι στη Βραζιλία και αμέσως μετά να χαζεύουμε την άγρια ομορφιά των Άλπεων, μέσα από ένα παράθυρο σπιτιού σε κάποιο ορεινό χωριό της Αυστρίας.

Ανεβάστε κι εσείς το δικό σας παράθυρο

Και αφού έχουμε κάνει τη virtual βόλτα μας από τη μία άκρη του κόσμου στην άλλη, μπορούμε κι εμείς να εμπλουτίσουμε το feed του Windowswap, φωτογραφίζοντας τη θέα από το δικό μας παράθυρο. 

Τα βήματα είναι πολύ απλά. 

Βγάζουμε ένα βίντεο με τη θέα από το παράθυρό μας, με διάρκεια 10 λεπτών. Σημειώστε ότι στη λήψη πρέπει να περιλαμβάνεται και το πλαίσιο του παραθύρου.

Δίνουμε το όνομα και την τοποθεσία μας στο αρχείο του βίντεο.

Συμπληρώνουμε τη χώρα και το email μας και αυτό είναι όλο!

Η εφαρμογή μας ειδοποιεί αυτόματα, μόλις δημοσιοποιηθεί το βίντεό μας και είναι έτοιμο για αναπαραγωγή.

Happy Window Swapping!