Ταμπουλέ με κινόα και τσίλι

1. Πλένουμε και στεγνώνουμε πολύ καλά το μαϊντανό και τον κόλιανδρο πριν τα ψιλοκόψουμε.

2. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τη κινόα με 1.1/2 ποτήρι νερό για 15-20′.

3. Κόβουμε τις ντομάτες σε κυβάκια. Αντίστοιχα, κόβουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές τσίλι σε ροδέλες. Ανακατεύουμε όλα τα κομμένα υλικά σε μεγαλο μπολ

4· Μόλις κρυώσει η κινόα την προσθέτουμε στο μπολ με τα κομμένα λαχανικά

5. Προσθέτουμε την σάλτσα ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

ΥΛΙΚΑ:

2 ματσάκια μαϊντανό 
1/2 ματσάκι κόλιαντρο (προαιρετικό) 
2 κόκκινες ντομάτες (ώριμες)
1 μικρό κρεμμύδι
1-2 καυτερές πιπεριές τσιλι 
1 φλιτζ. Κινόα
1.1/2 φλιτζ. Νερό 
Λίγα τοματίνια για διάκοσμιση 
Για τη σάλτσα:
1/4 φλιτζ. ελαιόλαδο
χυμό και ξύσμα απο 2 λάιμ 
αλάτι Ιμαλαΐων 
πιπέρι