Τα ζώδια της εβδομάδας 21/4-28/4

Ψυχική και ηθική κάθαρση, αναγέννηση της ελπίδας, των αξιών και των προσωπικών δυνάμεων ευνοούνται αυτή την περίοδο.

ΚΡΙΟΣ

Η Μεγάλη Εβδομάδα σάς βρίσκει προβληματισμένους για την εξέλιξη της δουλειάς και της ζωής σας, καθώς προηγούμενες ενέργειές σας ανέτρεψαν βασικά σας σχέδια. Κάποια έκτακτα προβλήματα θα προκύψουν στις κοινωνικές σας σχέσεις. Μείνετε ψύχραιμοι και μην αφήνετε τα νεύρα σας να επηρεάζουν τη διάθεσή σας. Υπάρχουν λύσεις για όλα κι εσείς είστε περισσότερο από ικανοί να τις επιλέξετε και να τις υποστηρίξετε.

ΤΙΡ:Λειτουργήστε με προσοχή, ακολουθώντας το ένστικτό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Θέματα επικοινωνίας, αγάπης και σχέσεων θα σας απασχολήσουν τη Μεγάλη Εβδομάδα. Υπάρχει έντονη κινητικότητα, αλλά και μια ασάφεια που σας επηρεάζει, χωρίς όμως να αφήνει εμφανή τα σημάδια της. Κάποιες χρόνιες καθυστερήσεις υποχωρούν και μια νέα προοπτική στα οικονομικά σας αρχίζει να διαγράφεται στον ορίζοντα. Να ελέγχετε τι λέτε και τι κάνετε, αποφεύγοντας παρεξηγήσεις με πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν.

ΤΙΡ: Φανείτε τολμηροί στις επιδιώξεις σας!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Διανύετε μια περίοδο συγχρονισμού και αποκατάστασης πρακτικών και ιδιαίτερων θεμάτων. Η καθημερινότητα θα παραμείνει απαιτητική και δεν θα λείψουν μερικά ακόμα εμπόδια στην προσπάθεια να φτάσετε σε μια αφετηρία που έχετε βάλει στόχο. Διατηρήστε την καλή σχέση με τους άλλους, ανεχτείτε εκείνους που σας καταπιέζουν ή σας εκνευρίζουν και αποφύγετε περιβάλλοντα όπου είτε δεν σας καταλαβαίνουν είτε σας ταλαιπωρούν άδικα.

ΤΙΡ: Διευθετήστε έξυπνα οικονομικές εκκρεμότητες και υποχρεώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορείτε να κινηθείτε δυναμικά στον επαγγελματικό τομέα αξιοποιώντας τον χρόνο και κερδίζοντας αυτόν που χάσατε. Επιστρατεύστε ικανότητες, γνωριμίες και μέσα που ίσως σας φανούν χρήσιμα. Συνεχίστε οργανωμένα τις προσπάθειες για ό,τι επιδιώκατε εδώ και καιρό. Ελέγξτε καλύτερα την εργασία σας, κρατώντας όμως αποστάσεις από εντάσεις και κινδύνους που θα μεσολαβήσουν.

ΤΙΡ: Ξεπεράστε κάποια εμπόδια που υπάρχουν στον οικογενειακό χώρο.

ΛΕΩΝ

Αισθηματικά η κατάσταση είναι ευμετάβλητη, αλλά κοινωνικά είναι ενδιαφέρουσα. Καθώς πλησιάζει το Πάσχα, φροντίστε να είστε έτοιμοι για τις υποχρεώσεις σας, υπολογίζοντας τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τις ανάγκες τους. Μια ξαφνική αποκάλυψη της τύχης θα επηρεάσει την καθημερινότητα στη δουλειά σας ή θα σημάνει για άλλους μια ψυχολογική υποστήριξη και για άλλους μια οικονομική βοήθεια, προκειμένου να υλοποιήσετε ένα επαγγελματικό σας σχέδιο το προσεχές διάστημα.

ΤΙΡ:Παραμείνετε ρεαλιστές στις διαπραγματεύσεις και τις επαφές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όσο πλησιάζει το Πάσχα θα βρεθείτε προ ευχάριστων εκπλήξεων αλλά και καταπιεστικών δηλώσεων. Μετριάστε τόσο τον ενθουσιασμό όσο και τον εκνευρισμό σας. Φροντίστε να αποφύγετε τις διενέξεις, ιδιαίτερα όσοι εργάζεστε πολλές ή περίεργες ώρες, ή βρείτε έναν διπλωματικό τρόπο να συνεννοηθείτε σχετικά με μια οικονομική σας οφειλή. Ολιγοήμερες διακοπές θα σας βοηθήσουν να βρείτε τον εαυτό σας, να ηρεμήσετε, αλλά και να επαναφέρετε μια σχέση σας στην κανονικότητα.

ΤΙΡ:Φανείτε προνοητικοί στην οικονομική διαχείριση και αποφύγετε περιττά έξοδα.

ΖΥΓΟΣ

Οι μέρες αυτές είναι ευχάριστες για σας, αναμένοντας όμως το Πάσχα μπορεί να γίνετε λίγο υπερβολικοί στα σχέδιά σας και απρόσεκτοι στα επαγγελματικά σας καθήκοντα. Προνοήστε για το ενδεχόμενο κάτι να μην εξελιχθεί όπως το περιμένετε και αποφύγετε δηλώσεις για τα πλάνα σας. Κάποιος ανταγωνισμός φαίνεται να επηρεάζει τη διάθεσή σας προσωρινά, αλλά δεν είστε διατεθειμένοι να υποχωρήσετε όταν δέχεστε πιέσεις με πλάγιο τρόπο.

ΤΙΡ: Επωφεληθείτε από αλλαγές ή οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι μέρες αυτές είναι και σημαντικές και δύσκολες για εσάς, καθώς η Μεγάλη Εβδομάδα σάς φέρνει αντιμέτωπους με πρακτικά θέματα που χρειάζονται άμεση λύση. Ίσως να μην αφορούν άμεσα εσάς, σίγουρα όμως αφορούν δικούς σας ανθρώπους ή κάποια ανειλημμένη υποχρέωσή σας. Θα πρέπει να σταθμίσετε καλά τις συνθήκες μέσα στις οποίες θα κινηθείτε, να αποφύγετε να προκαλέσετε τους άλλους ή να οξύνετε μια διαφωνία σε προσωπικό ή κοινωνικό επίπεδο.

ΤΙΡ: Τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και μεριμνήστε για τις ανάγκες των δικών σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οργανώστε μετακινήσεις και αξιοποιήστε ευκαιρίες για τη βελτίωση της αισθηματικής σας ζωής στο άμεσο μέλλον. Η ατμόσφαιρα του Πάσχα προβλέπεται θετική για εσάς, εκτός αν αποφασίσετε να εστιάσετε σε άλλα θέματα που σας απασχολούν. Προσοχή σε ό,τι μπορεί να επηρεάσει τα αισθήματα των άλλων απέναντί σας και σε οτιδήποτε διαισθάνεστε ότι θα σας κοστίσει, πρακτικά ή ιδεολογικά. Συμπλεύστε με τους πολλούς, αλλά επιλέξτε εκείνους που κάνουν τη διαφορά.

ΤΙΡ: Διατηρήστε την αυτονομία σας, ιδιαίτερα όσοι βρεθείτε σε άγνωστο κοινωνικό περιβάλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Υποχρεώσεις που είχατε αμελήσει σας πιέζουν τη Μεγάλη Εβδομάδα, αλλά δεν λείπουν ευκαιρίες σύντομης ψυχαγωγίας ή ευχάριστων συναντήσεων. Οι υποθέσεις σας θα κινηθούν γρήγορα και ένα γεγονός που θα σας αναστατώσει θα επιλυθεί σύντομα. Θα έχετε τη δυνατότητα να διευθετήσετε μια οικονομική εκκρεμότητα ή θα ανακαλύψετε το μέσο που θα σας απαλλάξει από την έγνοια της.

ΤΙΡ: Διαχειριστείτε κατάλληλα τη συναισθηματική φόρτιση των ημερών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εβδομάδα αυτή έχει για εσάς αρκετές καλές στιγμές σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και πιέσεις σε κοινωνικό. Στα αισθηματικά μπορείτε να αποκαταστήσετε μια παρεξήγηση, ενώ στα οικογενειακά ενισχύεται μια υπόθεση αγοραπωλησίας ή διεκπεραίωσης κληρονομικών στοιχείων. Οι νεότεροι έχετε την ευκαιρία να βρείτε απασχόληση αν τη χρειάζεστε, έστω και εποχικά.

ΤΙΡ:Ευνοείστε στα ερωτικά, είτε είστε σε σχέση είτε διψάτε για περιπέτεια.

ΙΧΘΥΕΣ

Είστε ιδιαίτερα ευνοημένοι αυτό το διάστημα. Συνεννοήσεις και επιδιώξεις προχωρούν, διορθώνονται προβλήματα στα αισθηματικά και αποκτάτε τον ρόλο που σας ταιριάζει σε μια συλλογική προσπάθεια. Προσέξτε μικρά απρόοπτα που θα επηρεάσουν τους γύρω σας και συνεχίστε να είστε αισιόδοξοι για την εξέλιξη των θεμάτων που σας απασχολούν.

ΤΙΡ: Δείξτε καλή διάθεση και επηρεάστε θετικά τις εξελίξεις στο στενό οικογενειακό περιβάλλον.

Από τον Κώστα Λεφάκη

Ακολουθήστε το InStyle στο Instagram