Τα ζώδια της εβδομάδας 20/05-26/05

Αντιθέσεις και συγκρούσεις πρωταγωνιστούν σε όλα τα επίπεδα. Άνθρωποι, παράγοντες και οργανισμοί θα βρεθούν στο στόχαστρο για τη θέση, την οργάνωση και την προσφορά τους σε κοινωνικό έργο.

Κριός

Οι πρώτες μέρες της εβδομάδας σάς βοηθούν να οργανώσετε καλύτερα τη σκέψη σας πριν αναλάβετε δράση σε τομείς που σας απασχολούν εδώ και καιρό. Τα δεδομένα στην εργασία επηρεάζουν τη διάθεση και τη συμπεριφορά σας στην κοινωνική και προσωπική σας ζωή. Η Πανσέληνος του Σαββάτου στον Σκορπιό επηρεάζει τον τομέα της ασφάλειας, συναισθηματικής ή πρακτικής.

ΤΙΡ:Επανεξετάστε στόχους και επιδιώξεις.

Ταύρος

Διεκπεραιώστε τις υποθέσεις σας διπλωματικά και με επιμονή. Το κλίμα της εβδομάδας που ακολουθεί δημιουργεί ερωτηματικά για τη στάση των άλλων απέναντι στις δικές σας ενέργειες. Η Πανσέληνος του Σαββάτου στον Σκορπιό επηρεάζει τα αισθηματικά και τα οικονομικά σας. Φροντίστε να έχετε εφεδρικές λύσεις για τα απρόοπτα και για κάποιες πιέσεις από το περιβάλλον σας.

ΤΙΡ:Μην αναλαμβάνετε περισσότερες ευθύνες από αυτές που σας αναλογούν.

Δίδυμοι

Οι πρώτες μέρες της εβδομάδας είναι ευνοϊκές για την αισθηματική σας ζωή και για τις προσωπικές σας επιδιώξεις. Η Αφροδίτη από τον Κριό μέχρι και την Τρίτη συναινεί στις συντροφικές δραστηριότητες, προβάλλει τις ικανότητες και τα ταλέντα σας και σας βοηθά να λύσετε παρεξηγήσεις. Η Πανσέληνος του Σαββάτου στον Σκορπιό δίνει ιδέες για τα επαγγελματικά, αλλά καθυστερεί την υλοποίηση των σχεδίων σας.

ΤΙΡ:Μιλήστε διπλωματικά αλλά ουσιαστικά!

Καρκίνος

Συνεχίζονται κάποιες εντάσεις στην καθημερινότητά σας και στα αισθηματικά σας. Κάποιοι παραμένετε αναποφάσιστοι για τον τρόπο που μπορείτε να ενεργήσετε, ενώ κάποιοι άλλοι αλλάζετε γνώμη για τις αποφάσεις σας την τελευταία στιγμή. Η Πανσέληνος του Σαββάτου στον Σκορπιό δίνει άλλη δυναμική στις επαγγελματικές και οικονομικές σας υποθέσεις, χαρίζοντάς σας κύρος και αναγνώριση σε αυτούς τους τομείς.

ΤΙΡ:Φροντίστε πρακτικές υποθέσεις σας.

Λέων

Η Αφροδίτη στον Κριό μέχρι και την Τρίτη σάς βοηθά να είστε εξωστρεφείς, τολμηροί και επιτυχείς στις επιδιώξεις σας. Κάτι που σας ενδιαφέρει και σχετίζεται με μια αγοραπωλησία ή ένα κληρονομικό θέμα επανέρχεται στο προσκήνιο με πλάγιο και ασαφή τρόπο. Η Πανσέληνος στον Σκορπιό το Σάββατο προκαλεί ένταση στην οικογένεια.

ΤΙΡ:Μην παρασύρεστε από εντυπώσεις και γνώμες τρίτων.

Παρθένος

Προσωπική και αισθηματική ικανοποίηση προβλέπεται για εσάς τις πρώτες μέρες της εβδομάδας. Ως πρακτικοί άνθρωποι, αποφεύγετε τις κακοτοπιές στην εργασία και παραμένετε αθέατοι στις μεγάλες συγκρούσεις ατόμων ή συμφερόντων. Η Πανσέληνος του Σαββάτου στον Σκορπιό σάς βοηθά να εκφραστείτε συναισθηματικά ή αποτελεσματικά στους άλλους σημαντικούς τομείς της ζωής σας.

ΤΙΡ: Βρείτε τα μέσα που χρειάζονται για την εφαρμογή των σχεδίων σας.

Ζυγός

Έχετε περιθώρια να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας, να αλλάξετε όσα σας ενοχλούν στην εργασία και να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες μέχρι τα μέσα της εβδομάδας που ξεκινά. Η Πανσέληνος του Σαββάτου στον Σκορπιό επηρεάζει τη διάθεσή σας, προβάλλει το ανικανοποίητο και επαναφέρει στη σκέψη σας κάποιες δύσκολες σχέσεις.

ΤΙΡ:Προσπαθήστε να λύσετε μόνοι τα θέματα που σας απασχολούν.

Σκορπιός

Ιδιαίτερη η εβδομάδα που ακολουθεί για τους περισσότερους από εσάς, καθώς σας βοηθά να αντέξετε τις πιέσεις των άλλων, τόσο στην εργασία όσο και στην προσωπική σας ζωή. Αισθητή βελτίωση παρατηρείται μετά την Τετάρτη, καθώς πλησιάζουμε προς την Πανσέληνο του Σαββάτου, που πραγματοποιείται στο ζώδιό σας και σας βοηθά στα αισθηματικά και τα προσωπικά σας θέματα.

ΤΙΡ:Βρείτε διεξόδους που θα αμβλύνουν την πίεση που δέχεστε από το περιβάλλον.

Τοξότης

Οι περισσότεροι από εσάς εξακολουθείτε να είστε αισιόδοξοι για τις εξελίξεις στα θέματα που σας απασχολούν. Η σταδιοδρομία και η επαγγελματική σας αναγνώριση σας αναγκάζουν να εργαστείτε σοβαρά και περισσότερο. Η Πανσέληνος του Σαββάτου στον Σκορπιό μπορεί να σας αιφνιδιάσει ή να μη σας ικανοποιήσει συναισθηματικά, καθώς μπορεί να προκύψουν εμπόδια που θα αλλάξουν το πρόγραμμά σας ή τις διαθέσεις του συντρόφου σας.

ΤΙΡ:Έχετε εμπιστοσύνη στην κρίση και στις ικανότητές σας.

Αιγόκερως

Κάντε λίγη υπομονή και μη βιάζεστε να αλλάξετε τακτική στις επιδιώξεις σας. Αξιολογήστε τα θέματα που σας απασχολούν και βάλτε τις προτεραιότητες που χρειάζονται. Από τα μέσα της εβδομάδας θα παρατηρήσετε θετικές αλλαγές τόσο στη συμπεριφορά του συντρόφου σας, όσο και στις επαγγελματικές σας συνεργασίες. Η Πανσέληνος του Σαββάτου στον Σκορπιό και η αλλαγή θέσης του Άρη από τους Διδύμους στον Καρκίνο θεωρούνται ευνοϊκές εξελίξεις για εσάς.

ΤΙΡ:Φανείτε τολμηροί όταν διακρίνετε τις ευκαιρίες.

Υδροχόος

Επιδιώξτε την οικονομική σας αυτάρκεια. Αυτό μπορεί να σημαίνει αλλαγή στον τρόπο εργασίας, στην προσέγγιση της πελατείας ή και εκσυγχρονισμό των επαγγελματικών σας εργαλείων. Αισθηματικά δεν είναι κατάλληλη περίοδος για να ασχοληθείτε ή να επιμείνετε στη βελτίωση θεμάτων που σας ενοχλούν. Επίσης, υπάρχει κίνδυνος παραπλάνησής σας στον οικονομικό τομέα και πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

ΤΙΡ:Αφήστε τους άλλους να εκδηλώσουν τις προθέσεις τους και κινηθείτε ανάλογα.

Ιχθύες

Η εβδομάδα έχει πολλές μεταβλητές και πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις επιδιώξεις σας. Οικονομικά, παρότι έχετε αισιόδοξα μηνύματα για την έκβαση των προσπαθειών σας, χρειάζεται να περιμένετε και αυτή την εβδομάδα πριν αποφασίσετε για τις μελλοντικές σας ενέργειες. Η Πανσέληνος στον Σκορπιό το Σάββατο μπορεί να σας φέρει συναισθηματική ικανοποίηση ή να δημιουργήσει θετικές προϋποθέσεις σε μια νέα γνωριμία.

ΤΙΡ: Υποστηρίξτε τις επιλογές σας εμπιστευόμενοι το ένστικτό σας!

Από τον Κώστα Λεφάκη