Τα ζώδια της εβδομάδας 18/3-23/3

Ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει τις δοσοληψίες και αναστέλλει προσδοκίες ή την ολοκλήρωση συμφωνιών. Η εγχώρια πολιτική κατάσταση φαίνεται να απασχολεί ακόμα περισσότερο την κοινή γνώμη, αλλά, παρά τις όποιες μικρές βελτιώσεις στην οικονομία, δεν θα υπάρξουν τώρα απαντήσεις στο τι μέλλει γενέσθαι.

Κριός

Προβλήματα στην εργασία υποχωρούν, αν είστε πρόθυμοι να κοπιάσετε. Οικονομικά, θα αντιμετωπίσετε καθυστέρηση στην είσπραξη χρημάτων. Φροντίστε να είστε ήρεμοι, γιατί η υπερένταση θα επηρεάσει την απόδοσή σας σε νευραλγικούς τομείς. Αισθηματικά, η κατάσταση είναι μεταβατική ή πειραματική, ανάλογα με την εκδοχή που σας αφορά.

ΤΙΡ: Ξεπεράστε τα εμπόδια αξιοποιώντας το πείσμα σας.

Ταύρος

Προσέξτε τον τρόπο που διαφωνείτε ή εκθέτετε τις απόψεις σας. Μην είστε απόλυτοι ούτε υπερβολικοί και έχετε υπόψη ότι οι άνθρωποι πείθονται με τη διαλλακτικότητα. Μη ριψοκινδυνεύετε χρήματα. Στις σχέσεις σας προτιμήστε τη σιγουριά, έστω κι αν σας υποχρεώνει σε μερικούς συμβιβασμούς. Καταπολεμήστε το άγχος και φροντίστε τη δίαιτά σας.

ΤΙΡ: Βασιστείτε στις δυνατότητές σας για να πλησιάσετε έναν δύσκολο στόχο!

Δίδυμοι

Παραμένετε σε υπερένταση, με εξελίξεις στην κοινωνική ζωή και νέες υποχρεώσεις στην επαγγελματική. Ο Μάρτιος θα διατηρήσει τα πράγματα μπερδεμένα. Όλα παραμένουν ρευστά γύρω σας και μέσα σας. Θα είναι καλό να περιμένετε μέχρι να διαμορφωθούν προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση. Αισθηματικά, υπάρχουν προοπτικές, αλλά εντελώς θεωρητικές.

ΤΙΡ: Κερδίστε χρόνο όπου χρειάζεται και μην εκτίθεστε άσκοπα στην εργασία.

Καρκίνος

Ο Μάρτιος προχωρά λίγο πολύ με τους ίδιους κινδύνους που διαμορφώθηκαν τις προηγούμενες περιόδους. Ωστόσο, δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες για συνεννόηση και θετική έκβαση. Καιρός να ακολουθήσετε μια νέα κατεύθυνση στις σχέσεις με τους δικούς σας. Στα επαγγελματικά, νέοι στόχοι περιμένουν τις προσπάθειές σας για να κατακτηθούν. Οικονομικά, θα υπάρξουν καθυστερήσεις ακόμα μια φορά. Στα αισθηματικά τα πράγματα είναι δύσκολα ή εμποδίζεστε να τα απολαύσετε.

ΤΙΡ: Προβλέψτε τις δυσκολίες και φροντίστε να καλύψετε τις ανάγκες σας.

Λέων

Ο Μάρτιος συνεχίζει την πορεία του με δυσκολίες για τους περισσότερους από εσάς. Η ψυχολογική σας κατάσταση δεν είναι καλή και ο επαγγελματικός τομέας σάς υποχρεώνει να δώσετε μάχες που θα θέλατε να αποφύγετε. Τα αισθηματικά φαίνεται να βελτιώνονται, αλλά υπάρχουν αιφνιδιαστικές κινήσεις. Μην επηρεάζεστε από τα οικογενειακά προβλήματα. Τα λάθη και οι εμπειρίες του παρελθόντος δεν είναι εμπόδιο, αλλά βοήθεια για το μέλλον.

ΤΙΡ: Αποφύγετε τους ανταγωνισμούς, ειδικά όταν το αποτέλεσμα είναι προδιαγραμμένο.

Παρθένος

Συνεχίζουν να σας απασχολούν οι σχέσεις σας με τους άλλους σε όλα τα επίπεδα. Οι αποφάσεις και οι ενέργειές σας είναι σημαντικές και θα σας δεσμεύσουν για μεγάλο διάστημα. Ο ανάδρομος Ερμής θα δοκιμάσει τα νεύρα σας μέσα από τη συμπεριφορά των άλλων. Επαγγελματικοί και κοινωνικοί αιφνιδιασμοί δεν θα λείψουν.

ΤΙΡ: Δείξτε προσοχή σε θέματα τάξης και προσωπικών αρχών.

Ζυγός

Αν και προετοιμασμένοι για τις νέες δυσκολίες που φέρνει αυτή η εβδομάδα, οδεύετε προς την εξάντληση και όλα θα αναβληθούν για αργότερα. Αν δεν αντέχετε την αναμονή, φροντίστε να είστε συγκροτημένοι και ψύχραιμοι. Τα αισθηματικά σας φαίνεται να πηγαίνουν καλύτερα. Νέα ενδιαφέροντα θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας. Οτιδήποτε απρόοπτο είναι μια προειδοποίηση για το μέλλον.

ΤΙΡ: Μη βιαστείτε να κάνετε αλλαγές στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις.

Σκορπιός

Η εβδομάδα που ακολουθεί σας βοηθά να οργανωθείτε και να αξιοποιήσετε τον χρόνο σας. Τα οικονομικά σας απαιτούν πρόνοια και κοινή λογική. Είστε εκνευρισμένοι και έτοιμοι να παρεξηγήσετε και να παρεξηγηθείτε. Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι και να ξεκουραστείτε, ώστε να μη χρειαστεί να αναβάλετε δραστηριότητες που σας ενδιαφέρουν.

ΤΙΡ: Αλλάξτε συνήθειες ή κάντε μια οικονομική ανακωχή για να βγείτε από μια δύσκολη θέση.

Τοξότης

Ο Μάρτιος προχωρά δημιουργώντας σας αίσθηση ασφυξίας από τις εξελίξεις στον οικογενειακό ή τον επαγγελματικό τομέα. Στις σχέσεις σας μην προσθέτετε άλλες περιπλοκές στις ήδη υπάρχουσες, εκτός αν έχετε αποφασίσει τι ακριβώς θέλετε από κάποιους ανθρώπους. Επαγγελματικά ή εμπορικά, μην κάνετε νέα ξεκινήματα αν δεν ξεκαθαρίσει ο ορίζοντας.

ΤΙΡ: Παραμείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας και αποφύγετε άσκοπες σχέσεις και κινήσεις.

Αιγόκερως

Η συνέχεια του Μαρτίου σάς δίνει την ευκαιρία να επανεξετάσετε ένα δύσκολο ζήτημα. Αποφύγετε μετακινήσεις και συζητήσεις που θα σας κουράσουν χωρίς να σας προσφέρουν. Μια διαφωνία με κάποιον δικό σας ή στο περιβάλλον εργασίας σας δεν θα ωφελούσε σε τίποτα. Προνοήστε στη διαχείριση των χρημάτων σας. Διαφυλάξτε τις κοινωνικές σχέσεις και την καλή σας φήμη.

ΤΙΡ: Προσαρμοστείτε στην εξελισσόμενη πραγματικότητα. Οι γονείς ασχοληθείτε με ένα παιδί σας.

Υδροχόος

Η δυσαρμονία του Άρη με την Αφροδίτη, που διέρχεται από το ζώδιό σας, θα σημάνει το τέλος μιας σχέσης για τη γέννηση ή την αναγέννηση μιας άλλης. Στον επαγγελματικό τομέα, υπάρχει προοπτική βελτίωσης, αρκεί να παλέψετε γι’ αυτήν. Οι συμπτώσεις σάς προειδοποιούν για τον ερχομό αλλαγών στη ζωή σας.

ΤΙΡ: Μη βιαστείτε να εκτιμήσετε κάτι ή να υπολογίσετε σε κάποιους.

Ιχθύες

Η πρόοδος του Μαρτίου απαιτεί να συνεχίσετε τις προσπάθειές σας στον ίδιο ρυθμό και με την ίδια προσοχή στους τομείς που σας ενδιαφέρουν. Μη δίνετε σημασία στον ανάδρομο Ερμή και στις καθυστερήσεις που θα φέρει. Διατηρήστε ορατούς τους στόχους σας, παρά τα οικογενειακά και αισθηματικά προβλήματα που δοκιμάζουν την υπομονή σας.

ΤΙΡ: Μην ξοδεύετε την ενέργειά σας σε ανούσιες συζητήσεις και ανώφελες μετακινήσεις.

Από τον Κώστα Λεφάκη

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram