Τα ζώδια της εβδομάδας 09/06-15/06

Η Σελήνη στο πρώτο τέταρτο στην Παρθένο υποστηρίζει την τάξη και το σύστημα. Η δύσκολη όψη της με τον Ήλιο δείχνει ότι αυτό δεν θα επιτευχθεί ούτε εύκολα ούτε ανώδυνα.

Κριός

Το πέρασμα της Αφροδίτης στους Διδύμους σάς βοηθά σε άλλες περιπτώσεις να αυξήσετε τη δημοτικότητά σας, ενώ σε κάποιες άλλες φέρνει μπερδέματα στην προσωπική και αισθηματική σας ζωή. Οι επιλογές σας θα καθορίσουν το αποτέλεσμα, γι’ αυτό φροντίστε να αποφασίσετε με σύνεση και προνοητικότητα. Θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα για το σπίτι ή την οικογένεια, τα οποία θα πρέπει να τα καλύψετε.

ΤΙΡ:Υπερασπιστείτε εκείνους που αγαπάτε ή την ιδιοκτησία σας!

Ταύρος

Τα αισθηματικά σας θα σας απασχολήσουν, καθώς αλλάζουν κάποια δεδομένα και θα πρέπει να κινηθείτε διαφορετικά. Οι ελεύθεροι θα χρειαστεί να δείξετε το ενδιαφέρον σας για κάποιον άνθρωπο, ενώ όσοι είστε σε γάμο ή σχέση φροντίστε να μην κρύβετε τα αισθήματά σας. Η εργασία γίνεται πιο απαιτητική, ιδιαίτερα αν είστε από τους πιο φιλόδοξους του ζωδίου σας.

ΤΙΡ:Φροντίστε τη διατροφή και τη σωματική σας υγεία.

Δίδυμοι

Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιό σας σάς βοηθά να προβληθείτε περισσότερο, να κερδίσετε ανθρώπους στο περιβάλλον σας και να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Οι ελεύθεροι μην είστε ανυπόμονοι αισθηματικά, ενώ όσοι είστε σε σχέση φροντίστε να μην ταλαιπωρείτε τον σύντροφό σας. Οικονομικά, προβλέπεται να κερδίσετε σε μια αντιπαράθεση, τα οφέλη της οποίας θα φανούν λίγο αργότερα.

ΤΙΡ:Επιμείνετε σε ό,τι θεωρείτε πως σας προβάλλει και σας αναζωογονεί.

Καρκίνος

Ο Ερμής στο ζώδιό σας είναι ευεργετικός για την επικοινωνία και τις επιδιώξεις σας. Επαγγελματικά πρέπει να σοβαρευτείτε και να αναλάβετε τις ευθύνες σας απέναντι σε ένα σχέδιο ή σε μια προοπτική. Οι καθυστερήσεις και η αναποφασιστικότητα δεν σας ευνοούν. Αισθηματικά, ακολουθήστε τις υποδείξεις του ενστίκτου σας, όσο αντίθετες με τον χαρακτήρα σας μπορεί να είναι. Κάποιοι από εσάς θα ταξιδέψετε ή θα μετακινηθείτε ευχάριστα.

ΤΙΡ:Φανείτε συντηρητικοί στα οικονομικά σας.

Λέων

Κοιτάξτε το μέλλον με αισιοδοξία και υπερασπιστείτε τις αξίες σας και τους ανθρώπους που αγαπάτε. Η εβδομάδα σάς βοηθά να ανανεώσετε τις ελπίδες σας για μια επαγγελματική κατάκτηση, η οποία δεν θα αργήσει να πραγματοποιηθεί. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους επηρεάζει την αισθηματική σας διάθεση και σας χαρίζει μια νότα αισιοδοξίας. Αυτό σημαίνει ότι έχετε το κίνητρο να περιποιηθείτε και πάλι την προσωπική σας ζωή.

ΤΙΡ: Να θυμάστε απλώς ότι ο έρωτας δεν έχει λογική και ότι δεν ακολουθεί κανόνες.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας θα αποτελέσει το έναυσμα για να κάνετε μια νέα αρχή στην προσωπική σας ζωή. Οι περισσότεροι από εσάς ζητάτε μια αφορμή για να αλλάξετε στάση απέναντι σε ένα ζήτημα που σας ταλαιπωρεί από καιρό και να απαλλαγείτε από ευθύνες και ρόλους που δεν σας αντιπροσωπεύουν. Ο Άρης από τον Καρκίνο θα είναι στο πλευρό των επιδιώξεών σας, αλλά κι εσείς με τη σειρά σας δείξτε έξυπνα την αποφασιστικότητά σας.

ΤΙΡ: Προχωρήστε στα σχέδιά σας χωρίς αναστολές.

Ζυγός

Έχετε καταφέρει να ξεπεράσετε με επιτυχία κάποιες πρόσφατες δυσκολίες, αλλά δεν έχετε συνειδητοποιήσει ακόμα το μέγεθος της επιτυχίας σας. Από μια άποψη το γεγονός αυτό σας βοηθά να είστε προσγειωμένοι στα επαγγελματικά σας και αρκετά αποφασιστικοί στην επιλογή και υποστήριξη των στόχων σας. Αισθηματικά, ξεπεράστε τα αδιέξοδα μιας σκέψης ή μιας επιθυμίας, προσθέτοντας ρεαλισμό στην υπόθεση.

ΤΙΡ:Φανείτε πρακτικοί στη διαχείριση των οικονομικών σας.

Σκορπιός

Επηρεάζεστε λίγο περισσότερο από τις εντυπώσεις που προκαλούν κάποια γεγονότα, αλλά θα ήταν λάθος να αναμετρηθείτε με αυτές. Παραμείνετε ψύχραιμοι και σκεφτείτε με πιο καθαρό μυαλό ποιο είναι το συμφέρον σας. Μη δίνετε σημασία σε ανυπόστατες φήμες και μην να πείτε τη γνώμη σας σε ακατάλληλο ακροατήριο. Η σύνεση θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε εύκολα τα τωρινά εμπόδια.

ΤΙΡ:Οργανώστε καλύτερα τον επαγγελματικό σας χρόνο.

Τοξότης

Καθορίστε εσείς την πορεία που θέλετε να ακολουθήσετε και μη διστάσετε να κάνετε μεγαλεπήβολα σχέδια. Οι πιο ώριμοι έχετε μάθει τον τρόπο να ξεπερνάτε αντιξοότητες και να μη δίνετε σημασία στο συντηρητικό σας περιβάλλον. Οι νεότεροι ευνοήστε σε αισθηματικές περιπέτειες, αλλά να θυμάστε ότι δεν είναι εύκολο στην εποχή μας να εμπνεύσετε και τους άλλους να σας ακολουθήσουν.

ΤΙΡ:Προχωρήστε έξυπνα στις επιδιώξεις σας!

Αιγόκερως

Θα χρειαστεί να είστε διπλωμάτες και υπομονετικοί με τα προσωπικά σας θέματα και τους ανθρώπους του στενού σας περιβάλλοντος. Βασιστείτε αποκλειστικά στις δικές σας δυνάμεις και προσαρμοστείτε σε κάποια δεδομένα που θα αργήσουν να αλλάξουν στην εργασία σας. Ο Άρης από τον Καρκίνο σάς βοηθά να καταλάβετε τι συμβαίνει με τις συνεργασίες σας.

ΤΙΡ: Μείνετε ευέλικτα σταθεροί στις απόψεις σας!

Υδροχόος

Η κοινωνική σας ζωή και οι συναναστροφές σας διευρύνονται. Αποφύγετε τις υπερβολές και προστατέψτε την ιδιωτική σας ζωή. Διατηρήστε την ψυχική σας ηρεμία και μην ενδίδετε σε προκλήσεις που θα σας ταλαιπωρήσουν. Οικονομικά, καταφέρνετε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας, με μικρή σχετικά πίεση.

ΤΙΡ: Αποφύγετε τις άσκοπες μετακινήσεις!

Ιχθύες

Επιμεληθείτε τα θέματα που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε τις υποθέσεις σας. Το περιβάλλον επηρεάζεται πιο εύκολα από την αποφασιστικότητα και τα επιχειρήματά σας. Στην εργασία δείξτε υπευθυνότητα και αλληλεγγύη σε εκείνους που έχουν ανάγκη. Οικονομικά, υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, αλλά χρειάζεται να ξεκαθαρίσετε τους στόχους σας και να ξεπεράσετε την ανασφάλειά σας.

ΤΙΡ: Η ευθύτητα και η ευθυκρισία θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε σωστά.

Από τον Κώστα Λεφάκη