Τα ζώδια της εβδομάδας 08/04-13/04

Ραγδαίες προβλέπονται οι εξελίξεις στην πολιτική, σε τοπικό και διεθνές επίπεδο. Το σκηνικό αλλάζει και η διπλωματία επιστρατεύει όλες της τις δυνάμεις για να φέρει ισορροπία.

Κριός

Οι επόμενες μέρες φέρνουν εκνευρισμό και εκρήξεις. Από τα μέσα της εβδομάδας τα εμπόδια υποχωρούν. Μια αποκάλυψη στα αισθηματικά σας θα σας συνταράξει. Η εργασία θα σας απασχολήσει, μπορείτε όμως να χειριστείτε τις όποιες δυσκολίες έτσι ώστε να μην ανακόψουν τη φόρα που έχετε πάρει.

ΤΙΡ:Εξασκήστε την υπομονή και την προσαρμοστικότητά σας!

Ταύρος

Αλλαγές της τελευταίας στιγμής και κάποια απρόοπτα της καθημερινότητας θα οδηγήσουν σε τελικά ξεκαθαρίσματα για μια προσωπική σχέση ή επαγγελματική υπόθεση. Να είστε συνεπείς στις εργασιακές υποχρεώσεις σας και να μη βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις, ιδίως σε ό,τι αφορά οικονομικά ή ερωτικά θέματα. Μια είδηση θα σας αναστατώσει, μια σύμπτωση θα σας εμπνεύσει ή θα γίνει αφορμή να αποκαλυφθεί ένα μυστικό.

ΤΙΡ:Λειτουργήστε συνετά, αλλά με αυτοπεποίθηση.

Δίδυμοι

Όλα δείχνουν πως έρχονται αλλαγές σε βασικούς τομείς της ζωής σας. Οι μέρες θα είναι φορτωμένες με υποχρεώσεις. Η Αφροδίτη, από τη θέση της στους Ιχθείς, προωθεί ένα επαγγελματικό σχέδιο ή τονίζει τη δημοτικότητά σας. Ωστόσο, πολλά πράγματα παραμένουν αν όχι σε ασάφεια, τότε σίγουρα σε μεταβατικό στάδιο.

ΤΙΡ:Βάλτε σε τάξη τα οικονομικά σας.

Καρκίνος

Διάφορες περιστάσεις αλλά και συμπτώσεις σας καλούν να φανείτε γενναίοι και υπεύθυνοι έναντι των επαγγελματικών σας φιλοδοξιών. Οι καθυστερήσεις υποχωρούν και μπορείτε να ρυθμίσετε καλύτερα τα οικονομικά σας. Οικογενειακά και αισθηματικά, όμως, οι διαφωνίες και οι αντιθέσεις θα συνεχιστούν για λίγο ακόμα.

ΤΙΡ:Σκεφτείτε θετικά και αναζητήστε τις κατάλληλες λύσεις.

Λέων

Κατάλληλη εποχή για να θέσετε νέους στόχους, να αναθεωρήσετε συναλλαγές ή συνεργασίες και να φτάσετε γρηγορότερα σε έναν προορισμό. Ο Άρης σάς υποχρεώνει είτε να κάνετε θυσίες είτε να γίνετε ήρωες της καθημερινότητας στον χώρο που ζείτε, κινείστε και εργάζεστε. Ερωτικά, τα πράγματα είναι ρευστά, με σύντομες καλές στιγμές.

ΤΙΡ:Υπολογίστε τις ανάγκες των άλλων προτού πάρετε τελικές αποφάσεις.

Παρθένος

Έχετε καλύτερη κρίση τις μέρες που ακολουθούν, ξέρετε τι μπορείτε να έχετε ή να πλησιάσετε. Αυτό ισχύει και για τις σχέσεις και για τη δουλειά σας. Αισθηματικά έρχεται μια σύντομη καλύτερη περίοδος για την εξέλιξη μιας ερωτικής ιστορίας ή για την αποκατάσταση παρεξηγήσεων. Θετικό είναι επίσης ότι βρίσκετε τα μέσα για να υλοποιήσετε ένα σχέδιό σας.

ΤΙΡ:Επωφεληθείτε από τις εξελίξεις και αφιερώστε χρόνο στα προσωπικά σας!

Ζυγός

Έμφαση στον τομέα των προσωπικών και κοινωνικών σας σχέσεων. Η πιθανότητα παρεξηγήσεων υπάρχει, αλλά πρέπει να αποφευχθεί. Θα δεχτείτε πιέσεις από τρίτους, οι οποίες όμως θα οδηγήσουν σε λύσεις. Βελτιώνονται οι συνθήκες στην εργασία. Ένας άνθρωπος φαίνεται να σας βοηθάει ώστε να ξεκαθαρίσετε μια ασάφεια ή ακόμα και μια συνωμοσία εις βάρος σας.

ΤΙΡ:Ακολουθήστε το ένστικτό σας!

Σκορπιός

Δυσκολίες και παρεξηγήσεις τερματίζονται. Οι σχέσεις σας μπαίνουν σε μια κατάσταση καλύτερης συνεννόησης ή μεγαλύτερης αλληλεγγύης. Ένας οικονομικός ανεφοδιασμός είναι πολύ πιθανός. Επίσης, ήρθε η στιγμή να λυθεί ένα εργασιακό σας πρόβλημα, το οποίο σας ταλαιπώρησε και εξακολουθεί να σας αναστατώνει.

ΤΙΡ:Εξετάστε σοβαρά μια πρόταση για οικονομική ή επαγγελματική συνεργασία!

Τοξότης

Η αισιοδοξία κερδίζει έδαφος μέσα σας. Κάνετε ένα νέο ξεκίνημα ή μπαίνετε σε μια φάση οργανωμένου τυχοδιωκτισμού. Ερμής και Αφροδίτη από τους Ιχθείς σάς πιέζουν να τα βρείτε με τους δικούς σας ή να πάρετε αυτό που περιμένετε εδώ και καιρό. Δημιουργικές δραστηριότητες προχωρούν, βοηθούμενες από την καλή πρόθεση τρίτων.

ΤΙΡ: Τηρήστε αισιόδοξη στάση για να δρομολογήσετε καλύτερα τα θέματά σας.

Αιγόκερως

Ενδιαφέρον το διάστημα αυτό, αλλά το άγχος σάς παιδεύει όπως και η ανησυχία σας για συμπεριφορές τρίτων. Οικονομικά, επιστρατεύστε την επινοητικότητα και τη φαντασία σας, ανακτήστε το χαμένο έδαφος στα πρακτικά θέματα και κερδίστε περιθώρια χρόνου για μια απόφαση που θα χρειαστεί να πάρετε.

ΤΙΡ:Μην αναλαμβάνετε επαγγελματικές ευθύνες που δεν σας ανήκουν.

Υδροχόος

Αξιοποιήστε επικοινωνιακές δυνατότητες, αλλάξτε τη συμπεριφορά σας, αναθεωρήστε την τακτική σας, αλλά αντέξτε λίγο ακόμα τις οικογενειακές ταλαιπωρίες. Ο Απρίλιος θα σας δώσει περισσότερες ευκαιρίες και τύχη εκεί που χρειάζεται.

ΤΙΡ:Διατηρήστε την ψυχραιμία σας απέναντι στις προκλήσεις!

Ιχθύες

Η οικονομική και η αισθηματική σας ασφάλεια επηρεάζονται από το βάρος γεγονότων που δεν είχατε υπολογίσει. Μετά τα μέσα της εβδομάδας θα βάλετε τάξη τις δυσκολίες που προέκυψαν. Μια καλύτερη περίοδος ξεκινά στα αισθηματικά σας, για άλλους θα έχει απόλαυση και για άλλους ικανοποίηση.

ΤΙΡ: Κινηθείτε έξυπνα, για να περιορίσετε μεταβολές στο πρόγραμμά σας!

Από τον Κώστα Λεφάκη

Ακολουθήστε το InStyle στο Instagram