Στο Utopia θα ανακαλύψετε πώς θα ελέγχετε από το κινητό το σπίτι σας ενώ κάνετε διακοπές

Ελάτε στο Utopia από την Τρίτη 9 Ιούλη μέχρι την Κυριακή 14 Ιούλη για να ανακαλύψετε πώς θα κάνετε ξέγνοιαστες διακοπές χωρίς να φοβάστε για την ασφάλεια του σπιτιού σας ελέγχοντας τα πάντα από το κινητό σας.

Κουβαλάτε μια αστικού τύπου επιθετικότητα γιατί το μόνο που σκέφτεστε στις διακοπές σας είναι σε τι κατάσταση βρίσκεται το σπίτι που έχετε αφήσει πίσω και έχετε άγχος; Φέτος το καλοκαίρι μπορείτε να χαλαρώσετε πραγματικά και να απολαύσετε τον χρόνο σας μακριά από την καθημερινότητά σας, αφού η iStorm σε συνεργασία με τη Somfy θα αναλάβουν την ασφάλεια του σπιτιού σας.

Εσείς θα μπορείτε να ελέγχετε τα πάντα, εύκολα, μέσα από το iPhone ή το iPad σας και να κάνετε τις πιο ξέγνοιαστες διακοπές της ζωής σας!

Ελάτε στο Utopia από τις 10 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ από την Τρίτη 9/7 μέχρι την Κυριακή 14/7 στο ισόγειο του Golden Hall για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες και να δοκιμάσετε το σύστημα ασφαλείας με τις κάμερες Somfy.

Αν βρεθείτε στο Utopia την επόμενη εβδομάδα θα ανακαλύψετε πώς με τις συγκεκριμένες κάμερες της Somfy, τις οποίες οι επισκέπτες του Utopia μπορούν να αποκτήσουν με εκπτωτική προσφορά μόνο για τις μέρες αυτές, σας επιτρέπουν μέσω του iPhone σας να παρακολουθείτε το σπίτι σας, ώστε η μόνη αγωνία σας στις διακοπές σας να είναι που θα βρείτε το πιο φρέσκο ψαράκι στο νησί.

Οι tech experts της iStorm θα βρίσκονται στο installation του Utopia για να σας δείξουν live τις κάμερες Somfy, το home alarm και όλες τις δυνατότητες του συστήματος ασφαλείας που λειτουργεί μέσω του iPhone και του app.

Επιπλέον, όλοι οι επισκέπτες θα μπορούν βάζοντας το email τους να μπουν σε κλήρωση για να κερδίσουν μια κάμερα Somfy One.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος για να μην περάσετε μια βόλτα από το Utopia για να μάθετε όλα όσα επιθυμείτε για να ρωτήσετε το τεχνολογικά εξελιγμένο και εύχρηστο σύστημα ασφαλείας.