Σολομός με σουσάμι

Ψήνουμε τα φιλέτα σολομού στο grill η σε ενα πολύ ζεστό τηγάνι με 1/2 κ.γ λάδι καρύδας, τα τουμπάρουμε για να ψηθούν και απο τις 2 πλευρές, αφήνουμε το κέντρο ελαφρώς άψητο.
Σε ενα μπολάκι βάζουμε το λάδι καρύδας (εάν είναι παγωμένος το ζεσταίνουμε ελαφρώς) και του προσθέτουμε τη σόγια σος. Ανακατεύουμε και με ένα πινέλο, αλείφουμε ελάχιστα το πάνω μέρος του κάθε φιλέτου και βάζουμε στο πιάτο. Πασπαλίζουμε με το σουσάμι και σερβίρουμε με λιγα φύλλα baby σπανάκι και 2-3 τοματίνια.

ΥΛΙΚΑ:

4 φιλέτα σολομού
3 κς. Λαδι καρύδας
2 κς. Σόγια σος
100 γρ. Καβουρδισμένο Σουσάμι