Σνίτσελ κοτόπουλο

1. Κόβουμε τα φιλετάκια σε λεπτές φέτες (ή όπως αλλιώς θέλουμε) και τα αλατίζουμε, σε ένα μπoλ έχουμε χτυπήσει το αβγό με το γάλα και το πιπέρι (μπορούμε να βάλουμε και λίγο αλάτι εάν θέλουμε).

2. Σε ένα ρηχό πιάτο έχουμε βάλει την φρυγανιά. Βουτάμε (ένα – ένα) τα φιλετάκια στο μείγμα με το αβγό και άμεσως μετά στην φρυγανιά, με ένα πιρούνι γυρίζουμε το φιλέτο μέσα στην φρυγανιά για να πάει παντού.

3. Τοποθετούμε τα έτοιμα φιλέτα σε μια μεγάλη πιατέλα. Επαναλαμβάνουμε με τα υπόλοιπα φιλέτα. Είναι έτοιμα για να τα τιγανίσουμε.

Food Tip: Για πιο ελαφριά σνιτσελάκια μπορούμε να τα ψήσουμε στο φούρνο στους 20oC βαθμούς για 15-20 λεπτά ή μέχρι να χρυσαφίσουν.

ΥΛΙΚΑ:

1 κιλό στήθος κοτόπουλου (φιλέτο)
αλάτι & πιπέρι
6 αβγά
4 κ.σ γάλα
4 φλυτζάνια φριγανιά
λίγο καλαμποκέλαιο για τιγάνισμα

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα