Σας προσφέρουμε 10 εισιτήρια για την ταινία «Η Πρώτη Αγάπη»

Σε ποιον δεν αρέσει να βλέπει καλοφτιαγμένες ταινίες και πόσο μάλλον ρομαντικές; Ποιός δεν μαγεύεται από τη μυρωδιά του βουτυρένιου ποπ κορν; Μιας και ξέρουμε καλά πόσο έχετε νοσταλγήσει μια καλή ρομαντική ταινία και ένα επιτυχημένο ραντεβού στο cinema, σας προτείνουμε, μια ταινία, μια ιστορία αγάπης «Η Πρώτη Αγάπη» από τη Feelgood, που βγαίνει στους  κινηματογράφους  στις 18 Δεκεμβρίου.

Βασισμένη στο συγκινητικό best seller του συγγραφέα Nicholas Sparks (The Notebook, A Walk to Remember, Dear John), η ταινία διηγείται τη συναρπαστική ερωτική ιστορία δύο αξέχαστων χαρακτήρων. Η Πρώτη Αγάπη έχει τη διαχρονική στόφα ενός κλασικού ρομαντικού παραμυθιού, όπου το πεπρωμένο, η πίστη και η αυτοθυσία οδηγούν σε ένα συγκλονιστικό φινάλε. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους αναλαμβάνουν οι ακαταμάχητοι James Marsden (X-Men) και Michelle Monaghan (True Detective TV Series), καθώς και οι Luke Bracey (Point Break, 2015) και Liana Liberato.

Η ιστορία τους μοιάζει κάπως έτσι: “Ο Dawson and η Amanda ήταν πολύ ερωτευμένοι στο σχολείο, αλλά χώρισαν με δραματικό τρόπο. Θα περάσουν είκοσι χρόνια για να ξαναβρεθούν με αφορμή τον θάνατο ενός αγαπημένου τους φίλου, και για να συνειδητοποιήσουν ότι η αγάπη τους δεν έχει σβήσει. Όμως αυτά που τους απομάκρυναν πριν από τόσα χρόνια συνεχίζουν να ισχύουν. Αυτή τη φορά μάλιστα τα εμπόδια που πρέπει να ξεπεράσουν είναι ακόμα μεγαλύτερα και πιο σοβαρά”. Θα υπάρχει ευτυχισμένο τέλος ή θα δούμε κάτι πιο κοντά στη ζωή και πιο ρεαλιστικό σε αυτά τα 118′;

Αν θέλετε να δείτε και εσείς την πολλά υποσχόμενη αυτή ταινία, φροντίσαμε εμείς γι αυτό.

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό δηλώνοντας τα στοιχεία σας από κάτω και κερδίστε 1 διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα της ταινίας την Τρίτη  16 Δεκεμβρίου στον κινηματογράφο «Αθήναιον» στις 20.30.