Σαλάτα ρόκα

1. Πλένουμε τα λαχανικά μας και τα αφήνουμε να στεγνώσουν πολύ καλά. Τα λαχανικά μας τα διατηρούμε πάντα στο ψυγείο.

2. Φτιάχνουμε τη σάλτσα.

3. Σε ένα μπολ με τη βοήθεια ενος πηρουνιού, ανακατεύουμε το ελαιόλαδο με το ξύδι και το αλάτι. Ανακατεύουμε μέχρι να ενωθούν και να γίνουν μια ενιαία ρευστί κρέμα.

4. Σε μια πιατέλα, όπου έχουμε τοποθετήσει τα λαχανικά μας, τα περιχύνουμε με τη σάλτσα μας.Η σαλάτα είναι έτοιμη να την απολαύσουμε.

5. Τη σερβίρουμε σε βαθύ μπολ (όπως στη φωτογραφία) ή σε στρογγυλή πιατέλα.

ΥΛΙΚΑ:

1 κουτί αραγκόλα (ρόκα)
6 τοματίνια
200γρ. ανθότυρο
Για τη σάλτσα 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας ξύδι balsamico
αλάτι