Σαλάτα quinoa

1. Σε μία κατσαρόλα βράζουμε την κινόα με το νερό και το αλάτι για 10-15 λεπτά (μέχρι να απορροφήσει όλα τα υγρά).

2. Σε ένα άλλο μπολ βάζουμε όλα τα λαχανικά και μυρωδικά μας ανακατεύουμε καλά με το λάιμ και το ελαιόλαδο και ρίχνουμε μέσα την βρασμένη κινόα (αφού έχει κρυώσει).

ΥΛΙΚΑ:

1 μεγάλο φλιτζάνι κινόα (250 γρ.)
1,5 μεγάλο φλιτζάνι νερό
½ κ.γ. αλάτι
1 κ.γ. καλαμποκέλαιο
Υλικά για τη σαλάτα: ξύσμα και χυμό από 1-2 λάιμ
4-6 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι
1 μάτσο μαϊντανό
4 κολοκυθάκια (κομμένα σε κυβάκια)
2 αγγούρια (κομμένα σε κυβάκια)
6-8 φρέσκα φύλλα δυόσμου