Σαλάτα με Ξινόμηλο, Καρύδια και Ρόδι

Σε μια σαλατιέρα βάζουμε πρώτα τα φύλλα από τις δύο σαλάτες και στη συνέχεια το ξινόμηλο, το ρόδι και τα καρύδια. Σε άλλο μπολ ανακατεύουμε το μέλι, τις δύο μουστάρδες με το ξίδι, το ελαιόλαδο και το αλάτι μέχρι να αποκτήσουμε μια ομοιόμορφη vinaigrette. Περιχύνουμε τη σαλάτα και σερβίρουμε.

ΥΛΙΚΑ:

2 πράσινες σαλάτες
1 ξινόμηλο κομμένο σε μικρά κομματάκια
1 φλιτζ. ρόδι
150 γρ. καρύδια
2 κ.σ. μουστάρδα Dijon
3 κ.σ. μέλι
1 κ.σ. μουστάρδα σε κόκκους
2 κ.σ. άσπρο ξίδι
6 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι