Ρύζι basmati

1. Σε μια κατσαρόλα, βάζουμε το καλαμποκέλαιο και το ρύζι, ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά και προσθέτουμε το νερό και το αλάτι. Σκεπάζουμε με το καπάκι και αφήνουμε να σιγοβράσει για περίπου 20 λεπτά.

2. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και αφήνουμε την κατσαρόλα μας σκεπασμένη για άλλα 10-15 λεπτά για να απορροφήσει τα τελευταία υγρά.

 

ΥΛΙΚΑ:

6 κ. σ. καλαμποκέλαιο
2 φλυτζ. ρύζι Basmati
4 φλυτζ. νερό
αλάτι

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα